kimseye güvenim kalmadı tüm erkeklerin derdi belden aşağısı aylar boyunca görüşmüyoruz, ilk defa görüşüyoruz ve gelip sohbet etmeden öpüşüyor ellemeye çalışıyor istemiyorum devam ediyor. güzel olduğum için beni seviyorlar... cidden erkekler seven sevdiğine kıyamaz yapmayın be
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
bak şimdi seven kıyamaz diye bir olay yok çünkü burda kıyma olayı yok. konulara bakıyorum kızların yarısı sevse elini sürmez diyor öteki yarısı sevse oda beni ister diyor.
sevgi ile cinselliği bir kere kenara koymak lazım. kaldıki düzgün birilerinide bulabilirsin ama bana sorarsan sırf kaşı gözü düzgün diye fırlamalarla takılıyor olabilirsin.06 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet işte benim bahsettiğim şu , aylar sonra ilkkez buluşuyoruz direkt öpmeye çalışıyor. seven sevdiğine kıyamaz, onun isteğini sormadan yaklaşmaz ve yerine zamanına göre davranır
- Cevap sahibi+1 yıl
bence sorun sende gidip hödükleri bulmuşsun.
- Soran+1 yıl
183 boy 95 kilo birde öküz gibi
- Cevap sahibi+1 yıl
orasını bilemem. ama biriyle bir ilişkiye başlarken daha karşındakini daha iyi analizetmelisin.
tabi sanamı soracağım vs diyebilirsin hayat senin hayatın bu gibi durumlardan rahatsızlığını belirttiğin için söylüyorum. - Soran+1 yıl
evet ama analiz etsem bile adam kendini bambaşka tanıtıyor ne yaparsın
- Cevap sahibi+1 yıl
demekki iyi tanıyamıyorsun.
daha düzgün insanlarla dostluk kurmanı öneririm.
En İyi Cevaplar
Sende çok yakışıklı olsun dersen ondan kaybediyorsundur belki egosu tavan yapmış birisi olabilir. Ayrıca seven sevdiğine kıyamaz mesela ben evleneceğim kişi ile evlenince bile o tarz şeyleri düşünemiyorum neden bilmiyorum ama öyle işte
02 Yorumla- Soran+1 yıl
ya senin gibi değiller işte. inanki çok tipsizler ben karakter (siz) lerine aşık oluyorum
- +1 yıl
sende de bir özgüven sezdim
02 Yorumla- Soran+1 yıl
ya cidden ego deme , herkes diyor güzelsin şöylesin böylesin felan o yüzden adam akıllı bir erkek sevmiyor beni, vücudum yüzünden seviyorlar ve ben bundan nefret ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı. seven asla sevdiğiyle böyle düşünemez benim görüşüm bu. ben 16 yaşından 19 yaşına kadar sevdiğim kızın elini bile tutamamıştım şimdilerde belden aşşağısı olmadan aşk olmuyor öyleleri içn
17 Yorumla- Soran+1 yıl
evet ya.. eskiden hiç böyle değildi nişanlısının elini tutmayanını bilirim , şimdi el tutmak yok orayı burayı tutmak var
- Soran+1 yıl
@KarLovski sevmediğiyle sevişmez değil, sevişmenin yeri zamanı apayrıdır . bazı erkekler her fırsatta sevişmek istiyor bu sevgi değil açgözlülük
Eşeğe altın semer takınca eşek yine eşektir ama onlar kendi aralarında " şuna bak altın semer taktı ama yine de kendini bozmadı." derler..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Seven sevdiğiyle herşeyi yaşamaktan zevk alıyor ama gerçekten sevenide sevmiyorlar kızı erkeği farketmiyo.. bende çok sevdim aldatıldım napim güvenim kalmadı :((
02 Yorumla- Soran+1 yıl
hep güvenimizi kırıyorlar be
Yaw neden kiyamasin. Erkek bu.
Siz de severse dokunmaz demenize uyuz oluyprum, adam arzulamasa sevwr mi.
Ha su var. Bana gore adam olan evlenmeden sevase de sevmese de dokunmaz.00 Yorumla- +1 yıl
Yapacak bir şey yok terbiyesizler çok sevmek için değil de afedersin zikmek için arıyorlar terbiyesizlerrr
01 Yorumla- Soran+1 yıl
keşke amaçlarını tanımadan öğrenebilsek
- +1 yıl
bişi diyimmi biz erkekler aşık olunca gerçekten kıyamıyoruz sen abazalara mı denk geldin naptın
01 Yorumla- Soran+1 yıl
evet işte hep böyle oluyor güzel olduğum için seviyorlar, kimse içim için sevmiyor beni
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Seçiminiii düzgün yapın gidiyonuz zıpır oğlanlara havalı diye, bak burda bir düzene dalyan gibi çocuk var tertemiz, sonra geliyonuz bize dert yanıyonuzzz orami mincikladi surami durttu😂😂😂
02 Yorumla- Soran+1 yıl
cidden gerçek aşk ölmüş cinsel aşk doğmuş bu ne böyle ya.. insan olsa aylar sonra ilk buluşmada elini tutar, sarılır sohbet etmeden dalmaz
- Cevap sahibi+1 yıl
Ben sevgilim beni opmeden opmedim o beni optu ilk, simdide izdivac yolundayiz
Karaktersiz erkeklere denk gelmiş olman bütün erkeklerin öyle olduğunu göstermez ;)
02 Yorumla- Soran+1 yıl
çoğu erkek öyle
- +1 yıl
Her şeyin bir zamanı vardır ama bütün suçluda erkekler değildir
06 Yorumla- Soran+1 yıl
kim suçlu peki? erkeğin derdi mahrem yerleri olmuş
- +1 yıl
O zaman derdi cinsellik olmayan erkekleri bulun ve sevin
- Soran+1 yıl
yok ki...
- +1 yıl
Sen bulamıyorsun ve yok diyerek kestirip atıyorsun sağlık olsun
- Soran+1 yıl
var mı allah aşkına varsa nerede?
- +1 yıl
Var elbette ya ne bileyim ben nerde ama var
Samimiyetine soylemisne üzüldüm maalesef günümüz gençleri bu hale gelmiş
03 Yorumla- Soran+1 yıl
evet ya tek dertleri o işte özledim seni, sarılmak istiyorum diyorlar sarılmak yok direkt o tür şeyler var
Bu konuda hem fikir değilim cinsellik olması şart değil ( olmaması doğru olan ) ama insan sevdiği ile cilveleşir mutlu olur..
02 Yorumla- Soran+1 yıl
tamam ama aylar sonra ilkkez buluşuyorsa hasret giderir cinsel ihtiyaç değil !
- +1 yıl
Hic beklemedigin anda biri gelir kapilir ruzgarina..
00 Yorumla - +1 yıl
Sen seni nikah masasına zorla oturtabilecek birnini sev
02 Yorumla- Soran+1 yıl
öyle biri çıkmıyor ki işte
- +1 yıl
Seçimlerini doğru yap çıkar
- +1 yıl
seven kiyamaz haklısın
10 Yorumla - +1 yıl
Ondan sana hayır gelmez apla haberin olsun
10 Yorumla Güzel olan vücudun mu yoksa yüzün mü
04 Yorumla- Soran+1 yıl
yüzümgüzel saçlarımda güzel fiziğimde normal yani zayıfım
- Soran+1 yıl
of ne şansı ya insanlar hiç içimi merak etmiyor karakterimi bilmiyor
- +1 yıl
seçimlerinizin sonuçlarını tartışmayın
02 Yorumla- Soran+1 yıl
seçim sonucu ne alaka
- +1 yıl
onu seçen sensin böyle yapıyo diye yakınman boş biz teklif etsen numara bile vermiyorlar :D
- +1 yıl
Sevgili olma direk söz nişan yap
02 Yorumla- Soran+1 yıl
tanımadan mı
- +1 yıl
Tanış. Tanıştıktan sonraki süreci uzun tutmadan adını koyun
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
gerçek sevenede bakmassınız iyi oluyo
01 Yorumla- Soran+1 yıl
gerçek sevene bakarım ben ama öyle biri yok işte
welcome to life of boys
02 Yorumla- Soran+1 yıl