https://youtu.be/DOxvwJb77oo En zor gününde sana destek olmak yerine, Ayrılmak isteyen sevgili hakkında ne düşünürsün? Sanki başka bir gün yokmuş gibi...
En zor gününde ayrılan sevgili hakkında ne düşünürsün?
Batan gemi misali bir durum.Genellikle karakter sahibi insan yapmaz bunu. Çokça içimden konuşurdum o kişi için Sevgilim bile demiyorum. Düştüğümüz de yanımızda olmasını istediğimiz kişi sonuçta. Ama yapacakta birsey yok. Yenmek zorundayız her zorluğu.
Bu öylesine acı bir durumdur ki.. tarifi yok. Fakat , aklı selim düşününce ve geçen zamanın da yardımı ile aslında bunun en hayırlısı ve doğrusu olduğunu idrak ediyor insan. Nitekim , gençlik döneminde bir çok hata yapılıyor. Bunların en büyüğü de gerçek anlamda bağlanmaktır. Belki naif görünür ama başka türlü hata olduğunu nasıl anlayabiliriz ki?
İnsan zor gününde, acı gününde, mutlu bir günde bunları paylaşmak istiyor ki bunun için dost, kardeş, sevgili, eş arıyor yanında. En mutlu gününde yanında olan ama zor günlerinde hayatından çıkan insanlar da güvenimizi sarsıyor tabi. Herzaman doğru kişiyi ve doğru şeyleri yapamazsın, bulamazsın. Bazen önce yanlışı görmeyi gerektirir.
En zor günümde ayrılacak kadar karakter yoksunuysa zaten bittiği için sevinirim, giden zamanım için üzülürüm ama kurtardıklarım için mutlu olurum.. Keyifli akşamlar..
Böylesinin sevilecek bir tarafı olmadığını anlarım. Ama en acısı da sevdiğim dediğin kişinin zor zamanda seni yüzüstü bırakıp gitmesidir. Sen onu her zaman sevdin ve her gününde yanında oldun. O ne yaptı seni en zor gününde yalnız bıraktı. Aklıma Murat Göğebakan'ın olayı geldi. Karısı onu bıraktı diye adam kanser tedavisini bıraktı. Ölümünü kendi hazırladı resmen. Bu soruya iki şarkı bırakıyorum soru beni çok etkiledi.
O sevgili birden ayrilma karari almamistir ztn dusunup tasinmistir. Zmna yaymistir bide ben surekli problemlerimle onu bunaltiyorsam hirsimi ondan cikariyorsam ayrilmak istemesi normaldir. O an demez ki dur ya bu kizin sorunlari var zor gunler geciriyor biraz daha sabredeyim. Ya aslinda empati yapmak gerekiyor. Onun da hangi ruhhalinde oldugunu anlamak lazim. Allah bilir ben ona ne hissettirdim nasil uzdum nasil kirdim ki kacmakta buldu cozumu. Kotu dusunmem o yuzden o an kirilirim uzulurum sonra ztn oturup dusununce anlayis gosteririm ucunda ölüm yok. 🌼
Kendim için söyleyeyim ne olursa olsun onca zamanlık ilişki hatrına beklerim. Eğer ayrılırsa, o zor günümde üzülmem. Çünkü mutsuzken daha mutsuz olamam. O kişiye sevgili demem. Yaptığı şey normal değil. Eski sevgili denilince deilince sürekli bu anı gelir. :(( kimseye yaşatmasın.
Ne düşünebilirim. Eski sevgilimi babası ameliyat olacağı zaman terk etmiştim sonra barıştım birkaç ay sonra da yks sınavıma iki gün kala beni bırakmıştı. İçinde tutmuş o zamana denk getirmiş bana kendim gibi saf insan denk gelmiyor 🤦🏻♀️
Çok kötü bir sevgiliymiş. Kötü bir arkadaşmiş. Düşüncesiz bir insanmış. Belki de kötü olduğu için umursamamıştır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aynı durumdayım çok zor bende napcağımi bilmiyom , bir kere gitti geri çevirdim bı nevi ezdim kendimi küçük düşürdüm ama bu sefer yapmicam öyle, giderse beni başkasına birkamayi göz almış demekki gitsin mutluluGu başkasında da yaşarım dimi 🥺🥺🥺😭