Resmiyette 1senemiz dolacak , birleşmemizle 6ayımız dolacak ama bu 6ay ömrümden ömür gitti. Beni sevmesini, değer vermesini görünce evlenmeye karar vermiştim oysa ki. Tabi ben de sevdim yalan yok.6ay askere gidip gelmesini bekledim. Öncesin de 2senelik tanıdığım adam evlenince değişti. Beni değersiz hissettiren birine dönüştü. Sürekli olmasa da en ufak bir sinirin de bile bana ve aileme hakaret etmeye başladı. Bu huyunu göstermedi hiç ya da ben göremedim sinyallerini vermişte olabilir. Ama Canıma tak dedi artık. Bu kadar kötülüğü hak etmiyor. Boşanmayı düşünüyorum. Ömür geçmez böyle biriyle. Akıl verebilir misiniz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bence cocuk yapma dunyaya bikere geliniyor ayrilmanda fayda var aile bizim icin cok degerli oyüzden ondan adam olmaz bende ayni şeyi yaşadim ama malise anlatsam sana yaptiklarini bir dıkka bile durmazsin ayni kaderi paylasıyoruz ben ayrildim sonra iş buldum calişıyorum tek basıma cok mutluyum istersen gel birlikte kalalim sanada bir iş buluruz kirayı ortak öderiz Şu an cok huzurlu ve mutluyum
Ne güzel ya her şey yoluna koymuşsunuz. Zor bir şey değil zaten. Keşke böyle olmasalardı. Daha eşime söylemedim söyleyince sana mesaj atarım olur mu? Teklifin için çok teşekkür ederim 🙏🏻
rica ederim hangi şehirdesin bu arada
şu an İzmir’deyim
Boşanmak kolay değil ama böyle yaşamak hiç kolay değil aradaki dengeyi tartıp öyle karar vermek gerekiyor dul olmayı taşıyabilceksen buyur
Dul olunca ne oluyor ki?
Çevre işte bilirsin sana göz koyanlar vs
Dul olmasın diye ömür boyu eziyet mi çeksin?
Göz koyarlar derken açıkça düşünceni ifade etmişsin senin gibiler olmazsa dul olanlarda rahat eder bu dünyada
@eryyy bilader prim yapma sana bakmaz ötede çemkir
Çektirdiğim yok gayet sakin bir şekilde söyledim yine söylüyorum sen ve senin gibilerin zihniyeti bu işte dul olunca aklınıza farklı şeyler geliyor önce insanca yaşamayı öğren
Mutsuzsanız ve içinizde ona karşı en ufak bir sevgi yoksa ayrılmak en doğrusu olacaktır. Kendinizi yıpratmaya gerek yok
Mutsuzum ama sevgim var mı yok mu bilmiyorum
Boşan aynen ama o kadar değer veren biri birden nasıl değişebiliyor ki çok korkutucu ya
Evet çok garip ve korkutucu
Sevginiz bitti mi çok iyi düşünün boşanmak zor bir karardır.
Sevgim var mı yok mu bilmiyorum ki. Hissisleştim. Ama mutsuzum bundan çok Emin’im
Detaylı bilgi lazım fikir verebilmek için ama iyi düşünün boşanınca da hayat zor gelecek bu arada yaşınız kaç?
26 hayat niye zor gelsin ki?
Yine evlenirim diye düşünüyorum ya da birlikte yaşarım diye. Çübkü fiziğim falan değişmedi hiç
Uzun konu ama kısa özet geçeyim boşandınız diyelim. Stres zaman dinlenme. Daha sonra birileri ile tekrar tanışma deneme eleme tekrar evlenene kadar yaş ilerlemesi felan.
İsterseniz yazın detayları düzeltmenin belki yolu vardır
Hayat zaten bir döngü. Sabah olur sonra akşam olur. Değişir yani.
Düzeltmeyi deneyin hazır düzeniniz kurulmuşken derim.
Nasıl düzelicek ki. karakteri bu kısa ayrılık da işe yaramıyor
Neden sinirlenip hakaret ediyor ve siz sinirli halinde karşılık veriyor musunuz?
Susuyorum genellikte yoksa üstüme yürüyor
Sinirlendiği durumlar ne ve neden hemen kabalaşıyor? Evlilikte tartışmalar olabilir normal ama bu abartı duruyor.
En ufak bir şey bile kızdırabilirbazen kestiremiyorum
Kızınca sakinleştirmenin yolunu bulmak lazım. Ben kadınlar sinirlendiğinde kolay yumuşatırım mesela.
Sakin kalmak en iyisi oluyor
Bazen susunca karşı taraf daha da sinirlenir ama siz analiz yapmalısınız. Sinirlenince yanına gidin sarılın sokulun eşinize usulca telkinlerde bulunun rahatlatıcı şeyler yapın. Suskun bir kenarda beklemeyin.
Korkuyorum
O sizin eşiniz ondan korkmayın size zaten şiddet gösterirse işte o zaman boşanırsınız. Ben hiç bir kadına el kaldırmadım kaldırmayı da asla istemem.
İhtimal olduğu için korkuyorum
Sizi bu kadar korkutacak hale geldi mi ya 😔 Peki siz çalışıyor musunuz iş ekonomik özgürlük var mı?
Meslek var iş yok
Korkmanız düşündürdü insan sevdiğinden böyle korkmaz. Sevginiz çok azalmış aranızda böyle sorunlar olmamalı. Eşler birbirleriyle konuşup anlaşabilmeli.
Sinir hali uzun mu sürüyor peki?
Fazla uzun değil. Sevgim var ama garip bir şekilde nefret de edebiliyorum
Düzeltme imkanı yok yani, buna inanıyorsun öyle mi? Bundan eminsen boşanma seçeneğini yatır masaya
boşanacağına onu düzeltmeyi dene derim. boşanmak çözüm değil, kaçmaktır.
Düzelmiyor. Nasıl düzeltçem? Anahtarı kapı da unuttuğum için bana canım diyen bir adam düşünün
ilk önce çok iyi olduğun birinin böyle değişmesinin nedeni nedir? bunu sorguladın mı? onunla konuştun mu neden değiştiğini? bana canım diye hitap etti diyorsun? yanlış mı yazdın yoksa?
Canım demedi canım dedi otomatik değişmiş
Aptal dedi
Anladım... onun bir sıkıntısı var anladığım kadarıyla.. aranızda bir problem mi var? mutlu mu edemiyorsun? neden sert davranıyor sana..
Hiç bir şeyden mutlu olmuyor ki aradığı ben değilim belki de
daha önce iyiydik diyorsun ama? bunu ona sordun mu?
Ne denir ki buna evlilik ona göre değilmiş
merhaba..
evlendikten sonra gözü açılmış sanki..! daha mükemmel bir beklenti içerisinde olmuş. beklediğini bulamayınca da sana karşı agresifleşmiş sanırım.
Ondan yol da olmaz koca da olmaz
İnşallah ayrılırsn
Hayırlısı
Zengin mi
Değil
Nafaka ve tazminat alacakmisin
Tazminat olabilir belki hakaret ettiği için. Sonuçta o benim ilkim ve bunu hak etmemiştim. Nafakaya gerek yok.
Çoğu kadın nafaka ve tazminat için evleniyor zaten
Yok ya ben sevdiğim için evlendiğim ama keşke evlenmeseydim. Güvendiğim için pişmanım
Öyle nafaka ve tazminat olmasa evlenen olmaz
Doğru diyorsunuz
Bencede boşan
Boşanmak kolay değil ama çekilecek gibi değil.
Kolay değil ama cok yıpranmışpın belli boşanmak daha gzüel
Yıprandım çöm büyük bir düşüş oldu benim için
Belli ama zor olan boşanmak değil kolay cünkü ömründe ömür gitmiş maalesef belli
Evet maalesef gerçekten milli piyango gibi bir şey bu ne olacağı belli değil
Evet kısmet yaşınız kaç
26
Daha gençmişşiz bende boşandım dediğin gibi kolay olıyor istek ve sıkıntılar başlayınca birde yıpranma olunca
Evet evet çok etkiliyor hayatı ama bu mutsuzlukta
Öyle mutsuzsan düşünme
Bakalım konuşucamteşekkür ediyorum 🙏🏻
Rica ederim ne demek her zaman
Olur konuşmak istersen