Boşanmayı düşünüyorum?

Biz esimle severek evlendik ama zaman ilerledikçe saygıyı yitirdik olaylar çığ gibi buyudu. Esim ailesinin agzına cok bakti benim ailemle kavgali oldu ne beni gönderiyor ne de onların gelmesine musade ediyor. 1 yaşına girecwk cocuğum var. Ailemle konustum en azından belli süre gelmiyim dedim belki düzelir diye ailem de ilk kabul etmedi yuvam yıkılmasın diye sonradan tamam dediler. Telefonla gorüsüyorum sadece. Bugün de maddiyat yüzünden kavga etti kredi karti verdi 2.500 limitli evin ihtiyaçları o görür zaten ev kira degil şükür halimize ama şakayla karışık illa hepsini harcamak zorunda degilsin diyor azcık limit kalmış onu da harcasaydın diuor. Çalışmak istiyorum ben zaten kendim kazanmaya alışkin biriydim çalışırsan bu evlilik olmaz diyor. Çalışsam ev tutsam kiralar almis başını gidiyor. Bundan sonra aileme se cocukla yük olmak istemiyorum o kadar canim sıkkın ki napicam bilmiyorum. Arkadaşlarima da bunlari anlatmak istemiyorum aileme söylesem zaten işler karişir. Esimin alkol sigara hiçbir kötü alişkanliği yok esnaflık yapiyor onu da anlamaya calisiyorum ben bazen is olmuyor yetinmeye çalişirim ama o bunu görmüyor evde bir seyi eskik etmez ama zehir oluyor laflari yediğime yiyeceğime aldirdiğima pişman oluyorum. Kıyafet alsak eşya alsak dua et benim gibi kocaya diyor gülerek. Beni en cok yipratan bu lafları iğneleri ve ailemle görüştürmemesi. Ne yapıcam bilmiyorum
Boşanmayı düşünüyorum?