Suçlu kim burada?

çocukluk aşkım vardi 15 yaşimda ben avrupadaydim o turkiyede ayni koydendik sonra ben ayrildim epey bi zaman gecti tabi aradan şu an 28 yaşindayim bu yaz gittim tekrar beraber olduk zamaninda onu tanidigim icin hani ailemede bahsettim cok iyi diye tekrar beraber olalim dedik cok efendi saygili helal sut emmiş biri. Lakin anladim ki insanlar zamanla degisiyomus ailemle tanisti ciddiydik seneye dugun planlari, aileler vs... baska bi sehirde yasiyodu geldi yanima Gorustuk her gun ondan sonra calistigi sehire geri dondu bi zaman sonra. Ondan sonra ilk bastaki kisi gitti yerine baskasi geldi sanki cunku benimle beraber oldu istememe rahmen evlenicegin adamim ben faln filan birakmicam seni okadar istedi istemedim birakicaksin beni biliyorm dedim soz verdi yeminler etti. En sonunda biraktim onu cunku artik ilgisizlikten bikmistim cok pismanim onunla beraber oldugum icin. Ben daha once kotu bi evlilik gecirdim siddet gordum soz verdi uzmicem diye ablamda yasadi aynisini demisti.
Ondan sonra avrupaya dondum mesaj atmis ben kotu biri degilim hic bisey sahte degildi beni vicdansiz biri olarak bilme faln ben sevdigim evlenicegim adamla olmak isterim dedim hep ona cunku boyle yasayipta ayrilirsam kotu hatirliycam ve korktugm basima geldi...
Suçlu kim burada?