çocukluk aşkım vardi 15 yaşimda ben avrupadaydim o turkiyede ayni koydendik sonra ben ayrildim epey bi zaman gecti tabi aradan şu an 28 yaşindayim bu yaz gittim tekrar beraber olduk zamaninda onu tanidigim icin hani ailemede bahsettim cok iyi diye tekrar beraber olalim dedik cok efendi saygili helal sut emmiş biri. Lakin anladim ki insanlar zamanla degisiyomus ailemle tanisti ciddiydik seneye dugun planlari, aileler vs... baska bi sehirde yasiyodu geldi yanima Gorustuk her gun ondan sonra calistigi sehire geri dondu bi zaman sonra. Ondan sonra ilk bastaki kisi gitti yerine baskasi geldi sanki cunku benimle beraber oldu istememe rahmen evlenicegin adamim ben faln filan birakmicam seni okadar istedi istemedim birakicaksin beni biliyorm dedim soz verdi yeminler etti. En sonunda biraktim onu cunku artik ilgisizlikten bikmistim cok pismanim onunla beraber oldugum icin. Ben daha once kotu bi evlilik gecirdim siddet gordum soz verdi uzmicem diye ablamda yasadi aynisini demisti.
Ondan sonra avrupaya dondum mesaj atmis ben kotu biri degilim hic bisey sahte degildi beni vicdansiz biri olarak bilme faln ben sevdigim evlenicegim adamla olmak isterim dedim hep ona cunku boyle yasayipta ayrilirsam kotu hatirliycam ve korktugm basima geldi...
Ondan sonra avrupaya dondum mesaj atmis ben kotu biri degilim hic bisey sahte degildi beni vicdansiz biri olarak bilme faln ben sevdigim evlenicegim adamla olmak isterim dedim hep ona cunku boyle yasayipta ayrilirsam kotu hatirliycam ve korktugm basima geldi...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Allah belasini versin kadinlari uzen kullanan adi namussuzdur yaziklar olsun
Bunu dusurdun 👑
@Aynur010 bu tac size yakisir🙏
Dogru fidjdkd 👸🏻
Bir erkek nasil bosanip ozgurce istedigiyle evlenebiliyorsa bunu kadin neden yapamiyor ya da neden hep kullaniliyor bu sorun nedense sadece turkiyede var allahtan muslumaniz elhamdurillah👍
Oyle vallah birde bilmiyorlar ki peygamberin ilk karisi hatiçe onunla evlenmeden once iki kez evliydi, ama peygamber hic evli degildi. Ama evlenmis ayrilmis kadina kotu gozle bakiyorlar cahil milletimiz
Bizim millet herseye aç ve saygisi yok hic birseye demiyoki karsimdaki bir insan onunda hayallari var duygulari var gelecege yonelik bir plani var sirf elde etmek icin bin takla atar allahi sahit gosterir ikna eder zamanini hayllarini calar sonra defolur gider sonrada anamiz bacimiz var namusuz var derler heyt be ne erkekler varmis
Vallah oylee namusu sadece kizlarda gorurler ben mesela 22 yasimdayim hic evlenmedim ama evlenmis ayrilmis bir adami kabul ederim, cunku herkesin basina gelebilir yani evlenmis karsidaki insan duzgun insan degildi ve ayrilmis bu kadar, ne var ki bunda? (Siddetli ya da aldatmis bir sebebden ayrilmadiysa kabul ederim tabiki) Ve bunu kabul edecek bir suru kiz taniyorum. Ama simdi hic evlenmemis bir erkege sor, evlenmis ayrilmis bir kadini kabul edermisin? Vallah asla kabul etmezler, ulkede en fazla 5 erkek kabul eder belki de
Kadinlarin kusuruda erkeklere cok yuz vermeleri dul. kadin evlenmeden adamla birlikte olursa kadin basitlesir kiz bakir bile olsa erkegin her istedigine evet dese kadinlarin bir agirligi kalmaz turkiyede boyle iki taraf cinseligi aradan cikarip. el ele tutussa gezip tozup eglense iki sevgili gibi opersin koklarsin sadik kalir aldatmassin sevmiyorsan ayrilirsin aldatmaya ihanet etmeye yalan soylemeye ne gerek var bende dul bir kadinla evlenirim ben bakirmiyimki baki kiz arayisi icinde olayim tabi kadin o tip. kadinlardan olmicak her onune gelenle sevgili olup yatmicak soran kisi ustune alinmasin kendisi kandirilmis inanmis buda ona kotu bir tecrube olmus
Okadar haklısın ki benim nasil biri oldugumu cok iyi biliyodu, elbet devran döner oda baskasindan kazık yer Allahın adaleti buyuk.
Akrabadir iyidir dindardir muslumandir dosttur arkadastir aiylen bile onerse bir adami kanmayin hemen bizim kizlar cok duygusal iki tatli soz bi cicek biraz övgü hemen yelkenleri suya indirir duygusallik sizi bitirir bir adamin gercek sevgisini nasil anlicagini bilirim nasil cozeceginide bilirim sevgisini nasil kanitlamasini gerektiginide tedbir iyidir duygusal olmayin
Açıkçası epey hayal kırıklığı olmuş senin için ama belkide evliliğe hazır değildi kendisi
Bende öyle dusundum aileleri araya katmadan once dusuncekti onu gerizkli
İşte erkekler bizler kadar değer vermiyorlar bu tarz şeylere daha umursamaz ve düşüncesiz oluyorlar.
Görmüş oldum 🤷🏻♀️
Giden gitmiştir zaten yüzüne bakma sakın. Biseyler yaşamak için 49 takla attı seni elde ettikten sonra bitti bütün aşk öyle bir dünya yok
Gurbetçi olduğun birazcık anlaşılıyor. Devrik cümle çok var. Hollanda da mı yaşıyorsun?
Yok hollanda degil fransa
Birazcık devrik cümleler var. Konuşman aksanın da mı böyle. Ayrıca başına gelen olaydan dolayı üzüldüm. Hayırlısı
Yok konuşmam normal türkiyede yaşayan biri gibi
Burada çok kişiye yardım ettim böyle konularda gurbetçiler de vardı sürekli türk erkekleri tarafından böyle bu hale getiriliyorlar. Yazık olmuş walla. Şimdi sana ne desem de sen üzüleceksin gene. Zaman herşeyin ilacıdır unutma. Beni bir arkadaş olarak ekleyebilirsin konuşabilir fikir alışverişi yapabilirsin
Üzulduğumden değil pismanim sadece
Pişmanlık da bir üzüntüden ibaret zaten. Üzüntü ve birazcık sinir karışımı. O ukte içinde uzun süre kalacak. Onunla yaşamaya çalış
Kalıcak zaten
Evet biliyorum. Dediklerimi unutma. Ben burada olacağım
Dürüst olmak niye bu kadar zor geliyor insanlara başkasının duygularıyla oynayarak hiç farketmedinmi
Eden bulur kim ne derse desin bence insan kendini kandirr zamnla görür sende otur dua et hayrlisini işte davranışlarınla iyi olmaya bak bu saatten sana gelen insan hal hareket karekterinle sana gelsin
Bu pis erkeklere yuz vermeyin
qğqwüeşşewqüeğwq
😤
Seni kim kızdırmış Aynur yanıyorsun :D
Baban
Uzak dur ne gerek var daha önce yaşamış birisin
Bilemiyon işte insanin içini
Tamam da gerek yok riske girme