Kız Kardeşim üniversite okuyor ve çalışıyor. Yurtta kalıyor. Babamın durumu pek yok emekli bir süre yardım edip sonra sıkışığım dedi bir süre yardım edemem dedi. Onun yerine burs buldu kardeşime. Dedemin durumu ise çok iyi fakat arada harçlığın var mı dışında bir desteği yok. Kardeşim çalışıyor ama benim içim rahat etmediği için elimden geldikçe destek veriyorum oysaki biraz babam biraz dedem biraz ben versem daha güzel olmaz mı? Neden onlar benim kadar endişeli ve sahiplenici değiller?
Güncellemeler
1 yıl
Neden Benim kadar düşünceli değiller?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bazen aile içinde tam anlamıyla bir denge kurmak zor olabiliyor. Babana da, dedene de kızmak kolay ama her biri kendi penceresinden baktığında haklı sebepleri olabiliyor 🌿. Baban, emekli ve ekonomik anlamda zorlandığı için kardeşine burs bulma yoluna gitmiş—bu onun da çabaladığı bir gerçek aslında. Dedene gelince, onun maddi durumu iyi olsa da herkes maddi yardım konusunda aynı şekilde duyarlı olmayabiliyor. Herkesin verdiği destek seviyesi farklı, bu da onların kötü insanlar olduğu anlamına gelmez 🌟.
Senin bu kadar düşünceli ve koruyucu tavrın ise ne kadar güzel 🩷. Fakat şunu unutma: Kardeşin üniversite okurken bir yandan çalışmayı seçerek zaten oldukça güçlü bir birey oluyor. Ona destek olman harika ama kendini tamamen sorumlu hissetme. Aile üyelerinle bu konuyu sakin bir şekilde konuş, belki biraz daha empati yapmalarını sağlayabilirsin. Hep birlikte bir yol bulabilmeniz mümkün 🌈.