Az önce biri sormuş Hürrem Mustafa ile aşk yaşasa nasıl olur diye Benim de aklıma geldi Hürrem Kanuni aldattı mı malum o devirler çok sıkııydı sanmıyorum ama eğer aldattı ise bile haklıydı Bence Adam zaten savaşta seferde kadıncağız kocamı gördü boynuz yediyse bile haklıydı vallah Hürrem siz neler düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhabaaaa 😂
0162 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlatacaklarım vaar 😂
Soran+1 yılBuyur 😀
Cevap sahibi+1 yılBeni tanıdın sanırım😂 eşime o bahsettiğin şeyi yaptım karşılığında 2 tokat 1 paspas 1 de vileda bulur oldum😂
Soran+1 yılAhdhd AA İyi bari soru kaldırılmadan beni bulmuşsun Ne yaptın o işi anlat en ayrıntısına kadar 😀
Cevap sahibi+1 yılEve hızlı adımlarla geliyordu mağazada hiç acele etmeyen kadın😂 sıkıştığını anlamıştım çünkü sabah tuvalete girmediydi zaten😂 sonra önceden çalmıştım arabada bırakmıştım anahtarı😂 kapıda daha ceplerini kontrol ederken yakaladım bunu 😂
Soran+1 yılAhshs eee
Cevap sahibi+1 yılSonra sıkıca sarıldım gıdıklamaya öpmeye başladım😂 ama bu sefer baya bi efor gösterdim😂 anahtar nerde yaaaa diye bi yandan gülüyo diğer yandan yalvarıyodu😂 sonra birazda sarılma niyetinde sıktım baktım zor dayanıyo😂 bu sefer devam ettim bi 5 dk dayandı en son kendini bıraktı bana😂 ıslandığını anladım devam ettim😂
Soran+1 yılAhahahs aferin işte böyle sonra 😀
Cevap sahibi+1 yılSonra olan oldu yer ıslandı 😂bi tokat yedim😂 sonra cebimdeymiş deyip anahtarı çıkarttım😂 kapıyı açtı tam gidiyodu tuvalete döndü anahtarı saklarsın haa diyip bi tokat daha attı😂
Soran+1 yılAhdhdhd 😀😀😀 ne hissettin Peki her tarafı ıslanırken peki sonra ne oldu
Cevap sahibi+1 yılÖyle görünce amacıma ulaştığım için mutluydum😂 ama biraz da üzüldüm çünkü kollarımda kedi gibi mıncırmaktan başka bi şey yapamıyordu😂
Soran+1 yılSonra ne yaptınız peki 😀
Cevap sahibi+1 yılBanyodaydı ben girdiğimde eve😂 söyleniyordu aptal canım felan 😂 sus kız içeri girerim bak dedim😂 hemen sustu sana demiyorum dedi😂 ahh aşkım buna ben sebep oldum seni temizlemeliyim dedim😂 kapıya felan yaslandı nolur bak yapma dedi😂 kıyamadım tabi😂sonra baktım bi yorgan bi de yastık getirmiş sen salonda yatacaksın dedi😂
Soran+1 yılAhdhdhd 😀 olsun bunun için deyer
Cevap sahibi+1 yılBaşta çok sinirliydi ama viledayla temizlerken hiç iğrenmediğimi görünce mutlu oldu bu sebeple yatakta yatmama izin verdi 😂 ama yaklaşmak yasak😂 ve iğrenmediğim için cezai indirime gidebilirmiş😂 bir avuç kadar kaçırdı ama sonra ısırdı beni yoksa bırakmazdım bi de tekme atmaya başlayınca bıraktım😂
Soran+1 yılAhshdgs 😀 Ya sen bu idrarı tamamen boşaldı ne kadar niye anahtarı veriyorsun
Cevap sahibi+1 yılbinanın önünü idrar gölüne mi dönüştürelim😂 bir iki avuç kaçırdı zaten ahh umarım eşinde sana yapar umarım seni son idrar damlasına kadar bırakmaz😂
Soran+1 yılAhshs 😀 yahu bir iş yaptığım tam yapmayı becer
Cevap sahibi+1 yılHayıırrr o kadarı fazlaa ama yinede yarısından fazlasını yaptırttım yani😂 karnına biraz basınç uyguladım hissettim üstümde pantolonumu ıslattı baya 😂 lanet olsun bu bi fetişmi
Soran+1 yılAjdhd ama yazık ki üzülüyorum sana o tamamını boşaltma hisisni hiç yaşayamayacaksın 😀
Cevap sahibi+1 yılİstesem tuvaletteyken yanına girebilirim ama😂 hem sonuna kadar nasıl işetebilirim kii elbet kendinş tutuyo bir miktar yapar sonuna kadar yapmaz😂
Soran+1 yılİşte öyle bir gıdıkla yapacaksın ki tutma ya Takatı kalmayacak 😀
Cevap sahibi+1 yılBu kadarı abartı olur tadında bırakayım😂 yoksa beni fetiş manyağı biri sanacak😂 hem sonra başı ağrır felan amannn üstüne gitmeyim😂
Soran+1 yılAma o boşalma tamamen bırakma rahatlaması yani onlar da başka tarife olmayan yaşantılar Ama tabi yaşayamayacaksın yazık 😀
Cevap sahibi+1 yılAmaan idrar boşalması da neymiş😂 ben diğer boşaltımla ilgileniyorum😂
Soran+1 yılYa boşalmayı herkes yapıyor zaten önemli olan değişik şeyler 😀
Cevap sahibi+1 yılOnu da yaptık o hazzı da aldım😂 ama ne kadar uğraşsamda zaten tamamen isemez yani😂
Soran+1 yılHbmmm
Cevap sahibi+1 yılDün çok tripliydi bugün iyiyiz😂 uzun bi ara yapmamayı düşünüyorum😂
Soran+1 yılHem çişini kaçırıyor hem trip mi yapıyor 😀
Cevap sahibi+1 yılO benim yüzümdenmiş😂 fetişim olduğunu düşünüyor😂
Soran+1 yılyok mu sanki 😀
Cevap sahibi+1 yılBenim var bi kaç tane 😂
Soran+1 yılBirkaç tane derken 😮
Cevap sahibi+1 yılBiraz ayıp olur😂
Soran+1 yılP söyle söyle bir şey olmaz gizlisin zaten gizli Can 😀
Cevap sahibi+1 yıl0ral yaptırırken saçıyla oynamam gerekiyooo 😂 ve ben yaparken ısırmam gerekli😂
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım oral yaparken saçı ile nasıl oynayacaksın ve neyi ısıracak sın
Cevap sahibi+1 yılO yaparken ben saçıyla oynamalıyım ben yaparken malum yeri hafif ısırmalıyım 😂
Soran+1 yılHhee anladım 😀
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
Soran+1 yıl😀😀
Cevap sahibi+1 yılNe gülersin beya 😃
Soran+1 yılGülerim Evet 😀
Cevap sahibi+1 yılNeyseem galiba beni gaza getirdin yarın değilde bi kaç gün sonra iyicene isettircem onu zorlaa😂 bi fantezi daha eklendi sanırım😂
Soran+1 yılAhahahs düşünsene gülüyor yapma diyor Bir yandan kaçırıyor daha çok gülüyor daha yapma diyor daha da kaçırıyor gittikçe ıslanıyor 😀
Cevap sahibi+1 yılDenicem kafamda deli sorular😂
Soran+1 yılBekliyorum 😀
Cevap sahibi+1 yılYarın yapayım hanfendi bugün biraz gergin😂 adetliymiş hemen yükseliyo😂
Soran+1 yılAhdhd 😀 adetliyken de daha bir değişik olur he malum çiş kaçarsa kan çıkacak diye ödü kopar iyice panik olur çok tatlı 😀
Cevap sahibi+1 yılSadist misin kızım sen😂 karşındakinin acı çekmesi hoşuna mı gider😂
Soran+1 yılAhshs 😀 Evet çok sevdiğim bir arkadaşım merdivenlerden düştü kafayı gözü yardı ya üzülüyorum tamam ama çok da gülüyorum 😀
Cevap sahibi+1 yılKorkulur senden valla😂
Soran+1 yılAhshs e anlat bakalım ne yaptınız başka ne çişler var
Cevap sahibi+1 yılÇişleri işler diye algılıyorum😂 bugün işten geldim kapıyı sessizce açtım genelde kapıyı çalardım sonra baktım mutfakta kulaklık kulağında kendinden geçmiş😂 arkasından sarıldım ağzını kapattım bi öptüm😂 bi çığlık attı elimi ısırdı😂 başkası sandı manyak😃
Soran+1 yılAhshs Allah cezanı vermesin Ben de çok severim korkutmayı evde kimse yoksa niye kulaklık takıyor ki
Cevap sahibi+1 yılŞarkı dinleyerek yemek yapar😂 şu regli de bitmedi yaa😂 başıma vurdu yeminle zor duruyorum😂
Soran+1 yılBaşka türlü halledin 😀
Cevap sahibi+1 yılDiyorum çok nazlı😂 olur muymuş öylee eliyle bi tuhaf hissediyomuş gözünü kapat diyorum olmaz diyo😂 ağız diyorum olmaz yemek yerken aklına gelirmiş😂 aşkım normalde adetli değilken yapıyoruz zaten diyorum oral felan offf uykum var adetken teklif edilmesi dahi dinimizce günah diyip olayı kapatıyo😂
Soran+1 yılSen bunu bir güzel ısır aklı başına gelsin 😀
Cevap sahibi+1 yılAslınd bi ara bulmuştum yolunu😂 gizlice istek arttırıcı veriyodum😂 o zamanlar çok iyiydi bee kendi elimden tutup bizzat hadi yatağımıza gidelim diyodu😂 ta kii ben kolaları karıştırana kadar😂 sonra bi ara romantizmden halletmiştim😂 çok tatlısın sana doyamıyorum yok dün tam olmadı damağımda kaldı felan artık yemiyo onları😂 ama öyle yani inanmak mı istemiyo yoksa ben kadar değil anlaşılan😃😂
Soran+1 yılVermeye devam etseydin
Cevap sahibi+1 yılVeremem 😂 çünkü üç bardak kolaydı diğeri annesinindi iyi ki bana düştü ilaçlı bardak😂 annesini riske atmam onu çok kızdırdı😂 bir daha yapamam yani😂 çünkü annesi aklına gelirse beni öldürür😂 ben romantizmden devam ediyorum😂 aslında nerdeyse hergün beraberiz ama ben günde 2 felan olsun istiyorum fazla mı biraz😂
Soran+1 yılYok yok İyi iyi de siz zaten ikiniz yaşamıyor musunuz evde o zamanlar ver 😀
Cevap sahibi+1 yılBi kere annesi gelmişti iştee o kolayı oda içebilirdi korktuğum şuu aynını yaparsam aklına annesinin o kolayı içme ihtimali gelir😂 neyse yarın iyleşecek iyleşmese de bi şekilde halletsin çok kötüyüm😂 tavan yaptı 18 yaşıma döndüm resmen
Soran+1 yılYarın çok gıdıklayacak mısın ona 😀
Cevap sahibi+1 yılTabii bu gecenin intikamını alcam içinde idrara ait bi şey kalmayacak😂
Soran+1 yılAhahahs 😀 ama bunu evin kapısında yaparsan güzel olur dışarıya çıkarabilecek misin
Cevap sahibi+1 yılYarın bi yemeğe çıkalım demeyi düşünüyorum😂 halledririm ve sana dönerim😂
Soran+1 yılBol bol bir şeyler içirme yi unutma ama restorandan çıkmadan lavaboya gitmek isterse o zaman ne yapacaksın
Cevap sahibi+1 yılBırakmam 😂 ama bu gidişle aramızı bozcan amaaa neysem merakımı alıyım bida yapmam😂
Soran+1 yılBir şey olmaz Bir şey olmaz ya nasıl bırakmayacaksın restorantta lavaboya gidiyorum diyecek gidecek banyo lavabosu olmayan bir yere götür
Cevap sahibi+1 yılLavabosuz lokanta dahi olmaz😂 ama ben onu bırakmam o iş bende tam baktım lavaboya bakıyor hemeen elini tutarım veya kalk kalkk seni bi yere götürüyom süpriz neyim derim😂 derim demesine dee müebbet yersem sonucunda napcam dayanamam bi kaç gün daha yani ölürüm neyim😂
Soran+1 yılAhshs 😀😀 Bir şey olmaz Bir şey olmaz peki sonra ne olacak
Cevap sahibi+1 yılAmaan onuda yarın düşünürüm uykum geldi kızçe ben kaçar 😂
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılAhh çok heyecanlıyım😂
Soran+1 yılEee sonuç 😀
Cevap sahibi+1 yılAhahah😂
Cevap sahibi+1 yılYüzüm acıyor😂
Soran+1 yılAhahahs Ne oldu anlat çabuk en ince ayrıntısına kadar bilmek istiyorum 😀
Cevap sahibi+1 yılİşteyken aradım yemek yapma diye sürprizim var dedim😂
Cevap sahibi+1 yılSonra eve geldim aldım onu çıktık bi restorana gittik 😂
Soran+1 yılEeee😀
Soran+1 yılŞuna bak ya parça parça anlatıyor
Cevap sahibi+1 yılDaha heycanlı olur😂 sonra restoranda yedik içtik birazda romantizm felan ondan sonra bu dediğin gibi lavaboya makyaj tazelemeye gitcem dedi😂 bi de lavaboya girer felan dedim😂
Soran+1 yılAhdhd bak en heycanlı yerde yayını kesiyor ya öldüreceğim ben bunu eder😀
Cevap sahibi+1 yılEngel oldum yok evde bi şey vardı bi sürprizim evde makyajını tazele dedim😂 kolundan tuttuğum gibi arabaya attım😂
Soran+1 yılHelal 😀
Cevap sahibi+1 yılSonra eve gittik bilerek geciktirdim çünkü havanın kararması gerekli rezil olmak istemeyiz😂 sonra bu kapıda bana gülerek anahtarı çıkartıyodu elinden aniden bi aldım😂
Soran+1 yılEeeee 😀
Cevap sahibi+1 yılElimin biriyle ellerini tuttum oteki elimle bunu bi gıdıklamaya başladım baktım çığlık atcak yapıştım dudağına vücudumla kapıya sıkıştırdım zaten😂
Soran+1 yılAhdhdhd 😀😀eeee
Cevap sahibi+1 yılGülmekten çığlık atamaz oldu bide karnına basınç uyguladım😂 bunu sıktım baktım alttan alttan😂 kendinden geçti ayakta duracak hali kalmadı😂
Soran+1 yılAjsjs neler yapıyor mesela bir yandan 😀
Cevap sahibi+1 yılAşkım aşkım yapma yapma gören olur dur bide öpüyo yaaa yanlış anlıcaklar ya millet bize kuduruk der😂 bunu diyordu kurtulmaya çalışıyodu sonra bacaklarını felan sıktı😂 bi yandanda patlak musluk gibi sızdırıyordu😂
Soran+1 yılAahdhs eee😀
Cevap sahibi+1 yılSonra baktım kendini kasıyo tutmaya çalışıyo bunun tiki var omzunda😂 başladım öpmeye gıdıklandı bi yandan da gıdıklıyorum ya 😂 sesi felan kesildi baktım artık kendinden geçti😂 benden tutunmaya başladı
Soran+1 yılŞuna bak ya bir de nasıl direniyor 😀
Cevap sahibi+1 yılSonra baktım hali kalmadı biraz daha saldı kendini sonra bende saf gibi kollarını gevşettiydim aniden bi tepti bana hemde malum yerime😂 öldüm sandım ben kıvranırken kaçıyodu😂
Soran+1 yılAhshs 😀 yyAa
Cevap sahibi+1 yılYakaladım zaten eve girmeye çalıştı kapıya dayadım bunu yüzü kapıya gelecek şekilde😂 yoks teper felan sonra bunu bi başladım gıdıklamaya tekrardan iki omzunu açtım tiki varya😂 bi başladım öpmeye 😂 bi kahkaha attı sonra baktım sızdırma akmaya dönmüş😂 ama kesik kesikti
Soran+1 yılAsshhy ajdhd 😀
Cevap sahibi+1 yılSonra bunu iyicene sıktım gıdıklama şiddetini arttırdım öpücükleri sıklaştırdım😂 baktım altımız göl olmuş😂 bide kesik kesik yapıyor😂 utandı sonra baktım bi gülüyo bi sinirleniyo😂
Soran+1 yılAhdhd 😀
Cevap sahibi+1 yılTamamını boşalttım sanki o değil ben yaptım o kadar rahatladım😂 tabi kaderim değişmedi yine 3 tokat bir vileda birde gün boyunca trip artı geceleri uzaklaştırma cezası aldım😂
Soran+1 yılAjsjs ne dedi mesela
Cevap sahibi+1 yılSapık manyak pislik amacın ne senin😂 benim senden çektiğim nee😂 ben lavaboya banyoya korka korka giriyorum arkdaşlarım duysa rezil oluruz😂 kapının önünü mahvettim senin yüzünden komşular görcek bizi rezil edeceksin😂 tarzı şeyler dedi işte kendini bebek gibi bezleyecekmiş😂 ben bezlerim seni dedim ay istemez bakalım o zaman naparsın dedi😂
Soran+1 yılAsıl sen bir de altına işedikten sonra aman Tanrım sen ne yaptın gibi şeyler deseydin 😀
Cevap sahibi+1 yılDedim zaten😂 aaa ben mi yapmışım acaba kimin yüzünden senin yüzünden ger! zekalı dedi bana😂 batırdın heryeri bu nee dedim😅 senin yüzündenn diyip gırtlağımı sıkmaya çalıştı😂 dur kız bak bu sefer diğerini yaptırtmak zorunda kalırım diyince ofladı pufladı tokat attı koşarak banyoya gitti😂 banyoda içeri giriyim mi aşkım dedim kapıya bi yaslandı bi cırlaması var😂
Soran+1 yılAhahahs , 😀😀
Cevap sahibi+1 yılEllerimle yıkayacaktımda onu bırakmadı 😂
Soran+1 yılDemek kapıyı Göle çevirdi 😀
Cevap sahibi+1 yılEvet mahvettim onu😂 kollarımın altında kaçamadı bile çaresizliği yüzünden okunuyordu ben onu o hale getirirken tek yapabildiği şey çaresizce direnmekti😂 öyle sıktmki onu her zerresini boşalttığından emin olurcasına😂 ahh bebeğim ben seni o hale sokarken nede masumca baktı bana nolur yapma der gibi😂 ama yook benim istediğim olur istediğimi alırım aldımda son damlasına kadar
Soran+1 yılŞimdi ne yapmayı düşünüyorsun peki 😀
Cevap sahibi+1 yılGidip bir an önce aynı yerde yatmam lazım onunla çünkü dayanamıyorum 18 yaşıma döndüm resmen 😂 libidom tavan yaptı
Soran+1 yılAjdjd 😀
Cevap sahibi+1 yılHep senin yüzünden😂 ahhh canım karım şu an yanında yatıyor olurdum
Soran+1 yılAhshs Benim ne suçum var 😀
Cevap sahibi+1 yılNeyseee sonuçta herşeyi yapan bendim😂 dişünsene karıma yapılanlar san yapılsaydı nasıl hissederdin😂
Soran+1 yılBen zaten izlemeyi seviyorum 😀 Peki bundan sonra yapacağım herhangi bir çis fantezisi var mı onun üzerinde
Cevap sahibi+1 yılUzun bir süre yapamam😂 başka şeyler yapmayı düşünüyorum😂
Soran+1 yılAhshs yapmalısın
Cevap sahibi+1 yılKızım kaç gündür sidik işi yüzünden karımla yatamıyom bile😂 senin yüzünden gelip alırım bak seni😂 zaten başıma vurdu😂
Soran+1 yılAma o da bir çişini tutamıyor kaçırıyor 😀
Cevap sahibi+1 yılİsetemeyeceğim kadın yok😂 karşısında ben varken tabi tutamaz
Soran+1 yılSen bir de ona hiç dokunma ama kafada anahtarı da verme bakalım ne kadar kıvranıyor ne kadar dayanabiliyor ,😀
Cevap sahibi+1 yılZaten vermemiştim anahtarı ona😂 iseyince iyicene o zaman verdim😂
Soran+1 yılNe yaptı peki
Cevap sahibi+1 yılÇaresizce rica etti😂 anladı başına gelecekleri anahtarı sakince veriyosun sakın bi şey yapmaya kalkma yolarım seni felan dedi😂 ama çok güzel duyguydu onu oraya sıkıştırdım zar zor kımıldayabiliyodı😂 ne biliyim eşimin kollarımla öyle kıvranması bana zevk verdi bunun adı ne bilmiyorum
Soran+1 yılSen bunu gizliden bir sorsana eşimi gıdıklı ayıp altına işettim diye bakalım ne diyecekler 😀
Cevap sahibi+1 yılYok ya m@l m@l şeyler yazarlar biliyorum😂
Soran+1 yılYa sana gaz vermeden hiçbir şey yapamıyor musun gazla mı çalışıyorsun sen 😀 söylerse söylesinler verirsin ağızlarının payını
Cevap sahibi+1 yılHayırr buranın erkekleri abaza hem sorunca nolcak sen biliyosun işte😂
Soran+1 yılYa değişik bir iki görüş gelir ye fena mı olur 😀
Cevap sahibi+1 yılHayır sapkın 2 görüş gelir aaa napcan hem sen yaa manyak mısın kızım😂
Soran+1 yılYa gelirse gelsin Sor hadi merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılOlmaz 😂 hem dalga geçerler ya
Soran+1 yılYa gizli soracaksın deli etme beni 😀 bu kadar da korkak olunmaz ki ama 😀 yapamayacağını bildiğim için özelden ekle falan demiyorum bari bunu yap
Cevap sahibi+1 yılÖzelden eklemek mi istiyosun😂
Soran+1 yılYyoo yapamazsın zaten hem sorularda daha iyi oluyor ya mesaj da Ben sıkılırım
Cevap sahibi+1 yılYaparım ama yok utanırım ben😂 normalde erkekler utangaç değildir ama😂
Soran+1 yılAhdhs özelden eklemeye gerek yok ki burada konuşuyoruz işte 😀 Sen benim dediğim soruyu sor hadi 😀
Cevap sahibi+1 yılAynenn soramamm olmaass benim bitaneme bi şey derler kafayı yerim sonra😂
Soran+1 yılYa gizliden soracaksın of deli etme beni 😀😀
Cevap sahibi+1 yılGizliden sorunca muhattapları yine ben oluyorum sonuçta😂 aa bi de deli oluyo hanfendi😂 kaçgün tatlımla yatamıyoz bile ben deli oldum asıl😂 kaçırırım bak seni kafam döndü zaten😂
Soran+1 yılAhshs seninle deli olmamak mümkün değil ki bu kadar korkak birini de görmedim 😀
Cevap sahibi+1 yılKorkumdan değil tatlım beni gaza getirmeye çalışma😂
Soran+1 yılKorkaksın iste korkak korkak ahshs 😀
Cevap sahibi+1 yılBebeğim neden zorluyosun😂
Soran+1 yılSenin bu eğlenceden mahrum kalmanı istemiyorum 😀
Cevap sahibi+1 yılYerime sor sen karımmış gibi konuş yok kocam şöyle şöyle yaptı felan yaz
Soran+1 yılYok ya nedenmiş o ben açıktan bir sürü soru soruyorum zaten ama gizli kullanıcıdan Ben de soracağım ve sana haber vermeyeceğim ,😡
Cevap sahibi+1 yılSoor meraklı biri değilim beni merak ettiremezsin😂
Soran+1 yılPeki hadi görüşürüz o zaman
Cevap sahibi+1 yılHemen triplere girin😂
Soran+1 yılKüstüm işte 😔
Cevap sahibi+1 yılHadi öpeyim de barışalım 😂😃
Soran+1 yılAma ya istediklerim 😔😔
Cevap sahibi+1 yılAaa ama her istediğimiz olmuyo ki güzelim😃
Soran+1 yılNe her istemesi ilk defa bir şey istedim 😀
Cevap sahibi+1 yılBenden hep istedin demedim genel anlamda her istediğimiz olmaz yani😂 hem istediklerini de yaptım yani gerçi benimde hoşuma gitmişti😂
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
+1 yılÖlmüşlerin arkasından dedikodu yapmak yakışmaz bize :)
014 Yorumla
Soran+1 yılAhshs 😀 millet arkasından dizi yapıyor film yapıyor iki dedikodu yapmışız çok mu
- +1 yıl
Kesinlikle kabul etmiyorum çok ayıp. Hiç yakışıyor mu sana.
Soran+1 yılYakışmıyor mu
- +1 yıl
Yakışıyor bea. boş ver. Yapalım dedikodularını. Nası olsa ölmüşler. Nolcek.
Eeee sence kimle aldatmıştır?
Soran+1 yılBilmem Pargalı İbrahim olabilir
- +1 yıl
Yok yanlışın var Pargalı Sülümanın sevgilisiymiş meğer.
İşler çok karışık. İşin içinden çıkamayız böyle dedikodu yaparsak.
Soran+1 yılYok daha neler be Kanuni oğlancı mıydı
Soran+1 yılSakın Rüstem paşa'da hürrem'in sevgilisi olmasın
- +1 yıl
Rüstem paşa konağını biliyor musun. Esasında Aykut Enişte filmi vardı o sahne aklıma geldi :)
Soran+1 yılYok bilmiyorum 😀
- +1 yıl
Komedi filmi seversen tavsiye ederim.
Soran+1 yılEvet severim
- +1 yıl
Süper, seyredersin bir ara o zaman.
Soran+1 yılAynen 0
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de sanmıyorum da eğer dediğin gibi aldattı ysa bile hakkı var kadının adam savaşta seferde avda hürrem'in garibii gördüğümü var
00 Yorumla
+1 yılBugün de bunu düşünerek geçireceğim...
00 Yorumlane saçmalıyorsun sen bacım ya :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Keserler kadini
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hürrem Kanuni aldattı mı aldattı ysa bile Hürrem haklıydı Bence siz ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler