Arkadaşlar ayak parmaklarım yapışık ve sevgilim çok dalga geçti kalbimi kırdı, sizce ayrılmalı mıyım?
Ayrıl
Ayrılma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O parmakları sen istemedin allah öyle yarattı
Senin elinde değil onları öyle olmasının en basit bunla dalga geçen ilerde her şeyle dalga geçer ondan hayır gelmez
Bir de parmakların ilgisine dikkatine değişik geldiyse bile icinden demeliydi yüzüme karşı deyip dalga geçme hakkı yok onun
Sen bunla sevgili misin cidden allahım yarabbiiiiimmm
Diğer soruna da okudum sana başkasının fotolarına atıp bi şeyle diyorsa halen ondan ne bekliyorsun ki onla ayrılsana
Öncelkle çookk teşekkür ederim. Kendimi çok iyi hissettin yazdıklarını okuduktan sonra. Keşke dünya üzerindeki bütün erkekler senin gibi anlayışlı olabilse ;)
anlayışlı olsak ne oalcak sevdiğim kiz terk etti bana kimse bakmıyor falan hayat çok kötü etrafımda ne kadar kötü insan var hepsi hayatları süper benim kötü
Cevap
3Cevap
çok saşma ya jcjdndcnvkn bir de senin bunu ciddiye alıp bunu yazman olayı daha saçma ve komik yapmıs dnnjvnlxcnbzn bence gül geç ama sürekli dalga geçiyorsa bil ki senin sinir olduğunu bildiği için bilerek seni sinirlendiriyodur eğer sinirini belli etmez ve sen de kendi ayaklarınla dalga geçersen kendinle barışık gibi gözükürsün ve bir daha seninle o konuda dalga geçmez çünkü seni o kadarda sinir etmediğini düşünür
Sok ağzına ayaklarını bence
en sonunda öyle yapıcam ehehehehe
Parmakların tam olarak nasıl yapışık
Atda bide biz bakak
çok istersen neden olmasın, belki bir gün... ;)
He ayrıl. 😄
he ayrılim :D
😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?