Bir yere gittiğinde görüntülü arar veya etrafındaki arkadaş grubunda kadın olup olmadığını sorar mısınız? 😂 Her an her yerden çıkabilir misiniz bu uğurda?Varlığımızı her an her yerden hissettirmek gerekir mi? Sürekli sorgular halde olmak kişiyi yormaz mı? Aşk her an sorgulanmak mıdır?
O kadar güvenmiyorsam aramam ya da o ilişki bir süre sonra biter ya. O kadar güvensizlik iyi değil. Zaten sevgilim dediğim kişi sürekli dışarı çıktığı arkadaşlarını benimle tanıştırır ve gerektiği yerde kendisi arar, haber verir.
Sevgilim yok 😄🎈 Sorgulamam, sorgulanmak da hoşuma gitmez ayrıca. Hapsedilmiş bir duygunun içinde olmak bana daha çok zarar verir. Konum at, fotoğraf at, görüntülü ara tarzında muhabbetler yapmak çok alavereli geliyor. Sevginin içine sızıyorsa zehirler maazallah 🙃🙃🙃
Bir kere bile hesap sormadım hele görüntülü aramak falan 🤣🤣asla asla asla. Bu düpedüz güvensizliktir. Ben erkeğime sonsuz güveniyorum. Nerdesin bile demeyiz birbirimize çünkü haberdarızdır zaten. Çok komik buluyorum sorgu olayını. Büyük saygısızlık…
Sıkma bunaltma bana göre olan bir şey değil empati yaparım ve kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi erkek arkadaşıma da yapmam, yaşantısına müdahale etme sorgulama hakkını kendimde görmüyorum, aynı zamanda onda da.
Görüntülü ara falan demem de sürekli sorgularım belki bilmeden kısıtlamış olurum ama napim akrep burcuyum kısıtlıyorum kural koyuyorum işte kendi kafamda. Çok özgürlükçü insanla asla yapmam sanırım. Benim sıkmamı çekebilecek biri lazım 😁
Sürekli sorgulamak o aşkta şüphe var demektir. Şüphe olan yerde güven olmaz. Güvenin olmadığı yerde de huzur olmaz. Sürekli sorgulamam. Kendimde sorgulamak istemem.
Eskiden cok sorgulardim ama artik oyle degilim hazir duzelmisken puruz cikarmak istemiyorum. Bide insan zmnla degisiyor gereksiz tartismalardan uzak duruyor.
Sürekli sorgulamak veya kısıtlamak taraftarı değilim karşı taraf o güveni ve sadakati veriyorsa gerek kalmıyor bence haber vermesini isterim ama izin değil haber vermesi yeterlidir 🙂
Sevgilim olmadıgı için inan hiç bilmiyorum neler yapardım Sorgulamazdım galiba ararsa açar konuşur mesaj atarsa cevap atar buluşalım derse buluşurdum Olsanda olur olmasanda olur tarzu takılırım ben