Güvenim sonsuz bakmam güvenmediğim biriylede çıkmam bu 1. 2 olarakta sevgilinizi uygulama üstünden takip etmek saçma niye diye sorarsanız sevmekten omce güvenmek gelir bilirmiwniz siz güvenmeden sevmişseniz ztn o ask olamaz elbet bir gün biter vesselam.
Sevdiğini sürekli denetlemek insanı çok yorar. İnsan zaten bir şeyi yapmak istiyorsa her durumda bir yolunu bulur. Benim denetlememle bir şey değişmez. Aksine onun gözünde sorunlu ve güvensiz biri olurum. Sevdiğim kişi, onu denetlediğim için bana sadık oluyorsa olmasın, tüm imkanlara sahipken yine beni seçiyorsa seçsin.
Hiç huyum değildir Adam cuma gecesi kalktı istanbuldan izmire geldi o sürede aramadığımdan farkına bile varmadım telefonu kapalı mı değil mi diye 😂😂 Bu kadar manyak olup adamları kaçırmamak gerek
Her zaman denetlemem ama denetlememin sebebi güvensizlik değil tamamen merak. Bu arada GPS ile nerede olduğuna bakmıyorum tabikide bu sorunlu bir davraniş
Askeri kamp mi bura ne denetliyorsun , öyle kizi bir dk yanimda tutmam basarin kicina tekmeyi , güvenmiyor mu bize cillop gibi rus kizi mi bulduk neyi denetliyo