Kalbim yerinde çıkacak gibi olmalı adrenalinin tavan yapmalı hayta belki de vücudun istemsizce kasılmalıydı. Demek ki ha bir odunu öpmüşsün ha o çocuğu 😂😂😂
O zaman sadece öpüşme için öpüşmüşsün onunla. Ona karşı hiçbir şey hissetmiyorsun. Ve bu bence iğrenç bir şey. Ben asla hoşlanmadığım biriyle öpüşmezdim
Birisinin yakışıklı veya güzel olması ona karşı hislerinin olduğu anlamına gelmez. Hissetmek farklı bir şey. Yani bu konuda daha detaylı konuşabilirim ama yani genele açık olunca bu kadar oluyor.
Bilim insanları beynimizin kimyasına bağlı olarak vücudumuzun ve dolayısıyla tenimizin de kimyasının olduğunu ifade ediyorlar. Çiftler arasındaki ten uyumu da bu şekilde gerçekleşiyor. Benzer hormonlar salgılanıyorsa çiftler arasındaki libido yani cinsel enerji yüksek oluyor. Ancak bunu yalnızca hormonal bir durum olarak değerlendirmemek gerek. Çekicilik, fantezi, hayal, tutku ve zevk alma-verme arzusu da ten uyumu ile alakalı. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Yeni sevgilim oldu çok yakışıklı ama öpüşürken gözü açıktı ve gizli saklıydı belki ondandır. Dudaklara kuruydu belimden falan da ellerken bişey hissetmedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kalbim yerinde çıkacak gibi olmalı adrenalinin tavan yapmalı hayta belki de vücudun istemsizce kasılmalıydı. Demek ki ha bir odunu öpmüşsün ha o çocuğu 😂😂😂
Olmadı ya😐
O zaman sadece öpüşme için öpüşmüşsün onunla. Ona karşı hiçbir şey hissetmiyorsun. Ve bu bence iğrenç bir şey. Ben asla hoşlanmadığım biriyle öpüşmezdim
Hayır aslında hoşlanıyorum çok çekici yakışıklı birisi ama bilemedim ya
Birisinin yakışıklı veya güzel olması ona karşı hislerinin olduğu anlamına gelmez. Hissetmek farklı bir şey. Yani bu konuda daha detaylı konuşabilirim ama yani genele açık olunca bu kadar oluyor.
Değil hoşuna gitmesi lazım daha fazlasını yaşama isteği uyandırmadıysa partnerin iyi öpememiştir muhtemelen
valla ben duramam neler yaparım
Hmm ondan kaynaklı yani
valla bi kızla öpüşecem ve bırakacam yerim o kızı orada
öpüşmeyi istyerek yapmamandan kaynaklı birde ilkler soğuk buz gibi gelir
İstedim
yani eşimde ilk olduğunda buz gibi demişti )))))))))))
Aslında ilklerin heyecanlı olması lazim
tamam ama acemi v ekorkuyla maalesef öyle eskilerde))))
Belki suçlulul hissediyorsundur
Hayır
İğrenmişsindir belki. BENde de uzun sürünce ucuk cıkıyodı
İğrenmedim çok yakışıklı çekici
Değil bence istemediğin biri miydi
Yok ya çok yakışıklı çekici birisi yeni sevgilim olmustu bişey hissetmedim hic.
Kalbin atmaliydi ya baya ilginç
Dudağı kuruydu ve gizli saklıydı belki ondandır ya da bilemedim ya
Olabilir yani mesela herkesin ortasında öpse heyecanlı olabilirdi
zamanla alısıcaksın sadece opusmek ıle kalma bence
Formunda değilmişsindir.
Gayet normal çünkü istediğin kişi o değil
He normal.
Öpüştüğün kişiyle ten uyumun sıfır demek ki...
Ten uyumu derken
Bilim insanları beynimizin kimyasına bağlı olarak vücudumuzun ve dolayısıyla tenimizin de kimyasının olduğunu ifade ediyorlar. Çiftler arasındaki ten uyumu da bu şekilde gerçekleşiyor. Benzer hormonlar salgılanıyorsa çiftler arasındaki libido yani cinsel enerji yüksek oluyor.
Ancak bunu yalnızca hormonal bir durum olarak değerlendirmemek gerek. Çekicilik, fantezi, hayal, tutku ve zevk alma-verme arzusu da ten uyumu ile alakalı. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Çocuk çok yakışıklı çekici ama ne bileyim
Tenler uymayınca uymuyor işte. Yakışıklılık ne fayda...
ne hayal etmiştiniz?
Ne alaka ya. Sevgilim
Yahu bir şey demedim siz ne olmasını hayal etmiştiniz diye sordum?
En azindan heyecan etkilenme kalbimin çarpması falan
O Zaman yanlış adam...
Yeni sevgilim oldu çok yakışıklı ama öpüşürken gözü açıktı ve gizli saklıydı belki ondandır. Dudaklara kuruydu belimden falan da ellerken bişey hissetmedim