Intihar edeceğim yemin ederim 3 ay sonra poligon gidip kafama sıkacağm. Asla sevilmeyecegimi bilerek yasamak istemiyorum yoruyor beni hemde asiri derecede
Aynı boydayız ya dert etme diyecem bizdeki aptallar yüzünden dert edilir ya beğenmiyorsa beğenmesin benim çevremde öyle kısa aptallar var ayar oluyorum ya beğenmiyorsa lafını söylersin biter gider
Ya bende diyorum keşke az daha uzun olsam bence 1.71 erkeklere göre evet kısa olabilir ama yani kısa kızlara göre de uzun sayılırsınız arkadaşım 1.50 lerde konuştuğu çocuk 1.60 larda ya da 1.70 benim için çok uzun diyor kız bir şikâyeti de yok
Yalaj yere umut vermedigim için dürüst olduğun için teşekkür ederim. Zaten bende umudu kestim yani imkansız bir kzinnbeni sevmesi. Işık hızını bulmak daha kolay
Ya bak sevmesi imkansız deme allah için ne var ki 1.71 de spor falan yapıyor musun belki yine bir etkisi olabilir olmuyorsa da zorlamanın bir manası yok ki ya öyle aptalları dikkate almayacaksın yoksa özgüvenin zedelenir
Oyle yapacağım zaten dindar da değilim umrumda değil. Tek birkez sevilmedim su hayatta kaldıramıyorum artık, eğer intihar edersem hersey bitecek sonsuza dek
Sen kendinde misin bir şey mi içtin ? 20 yaşındasın mutlaka bir gün sevileceksin yakışıklının çevren var mutlaka sevilirsin sen ansızın bir anda gelebilir birisi imkansız diye bir şey yok canım saçma konuşuyorsun şuanda
Bildiğim için söylüyorum inan zaten haketmiyorlar sadece kızlar değil ona bakarsan erkeklerde güzelliğe çok önem veriyor 18 yaşındayım 19 a giricem neredeyse inan o kadar çok dalga geçildim ki bir süre sonra takmayı bıraktım kendime odaklandım ve emin ol bende sevilmedim anlıyorum seni bir anda gelebilir dinar olmasanda kader bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim boyum uzun olduğu için benden uzun olsun istiyorum
Sen bana biryerden tanıdık geldin
Kisa kizlar daha da çok istiyor
Seni tanıyorum ben
İstek atsana
Attim
Kabuk ettim
Kabul ettim 😃
Nerden tanıyorsun beni?
Tanımıyor muşum
1,70 kizlar:En az 1,80 istiyorum
1,60 kizlar:En az 1,80 istiyorum
1,50 kizlar:En az 1,80 istiyorum
170 kızlar haklı 150 ler abartıyorlar
Sonuc olarak asla hicbir kiz istemeyecek beni
Bu kadar takılma ya
Intihar edeceğim yemin ederim 3 ay sonra poligon gidip kafama sıkacağm.
Asla sevilmeyecegimi bilerek yasamak istemiyorum yoruyor beni hemde asiri derecede
Piskolağa git böyle olmaz
Hicbir ise yaramaz neyime yarayacak sanki
Sadece boyun uzununu isteseler yine iyi, penisin de uzunu gerekiyor.
Kısa kızlar uzun erkek istiyor biz uzunlar istemeyiz
Uzunlar da istiyor
Bence 1.70/1.80 boy aralığı iyi çokta uzuna gerek yok
Maalesef 180 alti istemiyor kizlad
Gerçekten abartıyorlar
Asla sevgilim olmayacak
Illa uzun değilde, benden uzun olsa güzel olur 😄
Kizlarin yuzde 90'i en az 180 diyor
Zamanında bende diyordum. Ama olgunlaşınca böyle kriterlerin koyulması ne kadar saçma olduğunu anlıyorsun :)
Aynen en az 25 yasimsa olmam lazım iste su an 25 yaşındayım su an imkanszi sevgilimin olmasi bir kızın sevmesi falan
Kanka öyle kızlar zaten ortada kalıyor merak etme sonra Mevlana’ya dönüyorlar ne olursan gel yeterki gel diyorlar 😂
Evet yeni nesil böyle uzun seviyor
Çünkü çoğu canım
Tam çıkmadı yazdığım çoğu aptal kısaca ya
Yani toplumun çoğu aptal yuDe 90 erkekler de öyle
Zor yani napalim ben umudu kestim hcibir kiz sevmez beni
Boyun kaç senin
1,71
Aynı boydayız ya dert etme diyecem bizdeki aptallar yüzünden dert edilir ya beğenmiyorsa beğenmesin benim çevremde öyle kısa aptallar var ayar oluyorum ya beğenmiyorsa lafını söylersin biter gider
Ya bende diyorum keşke az daha uzun olsam bence 1.71 erkeklere göre evet kısa olabilir ama yani kısa kızlara göre de uzun sayılırsınız arkadaşım 1.50 lerde konuştuğu çocuk 1.60 larda ya da 1.70 benim için çok uzun diyor kız bir şikâyeti de yok
Yalaj yere umut vermedigim için dürüst olduğun için teşekkür ederim.
Zaten bende umudu kestim yani imkansız bir kzinnbeni sevmesi.
Işık hızını bulmak daha kolay
Ya bak sevmesi imkansız deme allah için ne var ki 1.71 de spor falan yapıyor musun belki yine bir etkisi olabilir olmuyorsa da zorlamanın bir manası yok ki ya öyle aptalları dikkate almayacaksın yoksa özgüvenin zedelenir
Ben gerceklerden bahsediyorum tipim iyidir sosyal ortamim geniştir ama hicbir kiz sevmedi beni sindiyebdke intihar edeceğim yakında yemin ederim
Ya saçmalama yok artık
Ya bir boy için intihar ne allah için madem tipin iyi çevren iyi mutlaka bulursun özel olucak ama kaç yaşındasın ?
Bende gerçeklerden bahsediyorum zaten
1 hafta önce 20 yaşına girdim
Abi 20 de ne var ya bu yaşta tamam 20 de o kadar intiharlık bir şey yok ki ama
Kendini bilmez canım yüzünden psikolojin çok etkilenmiş sanırım haklısın da bu durumda ama
Bende sevmek sevilmek istiyorum be bunun asla yasanmayacagini bildiğim için intihar etmek istiyroumn
Vallaha sinirlerim bozuldu manyak mısın sen ne intiharı abi
Sevebilirsin bunda bir şey yok ki her kız aynı değil boydan dolayı yargılama yapmaz
Yaparsa da insan değildir direk yol vericeksin
Zor yuzde 95 i asiri derecede onem veriyor
Sen kendi kafanda hemen %95 diye şey yapmışsın
O zaman çık git intihar et Allah rahmet eylesin şimdiden
Oyle yapacağım zaten dindar da değilim umrumda değil.
Tek birkez sevilmedim su hayatta kaldıramıyorum artık, eğer intihar edersem hersey bitecek sonsuza dek
Sen kendinde misin bir şey mi içtin ? 20 yaşındasın mutlaka bir gün sevileceksin yakışıklının çevren var mutlaka sevilirsin sen ansızın bir anda gelebilir birisi imkansız diye bir şey yok canım saçma konuşuyorsun şuanda
5 yıldır istiyorum olmadı olmuyor çevremdeki arkadaşlarımın hepsinin iki dakikada oluyor.
Kizlari sende biliyorsun yemeyelim birbirimizi
Bildiğim için söylüyorum inan zaten haketmiyorlar sadece kızlar değil ona bakarsan erkeklerde güzelliğe çok önem veriyor 18 yaşındayım 19 a giricem neredeyse inan o kadar çok dalga geçildim ki bir süre sonra takmayı bıraktım kendime odaklandım ve emin ol bende sevilmedim anlıyorum seni bir anda gelebilir dinar olmasanda kader bu
Her şey den bu kadar çabuk vazgeçme
Dua et yakışıklısın o olmasa bitmiştin cidden
O kadar asiri derecede yakiskli da değilim zaten ortalama ustuyum , bitti ben intihar edeceğim.
Bjnu bilerek yaşamak istemiyorum
Kimsenin asla bana sarilmayacagimi bilerek yaşamak istemiyorum
Ya 2 3 kişi yüzünden böyle muamele gördün diye herkese aynı bakış açısıyla bakamazsın
Türkiyedeki kızların hepsine mi sordun da %95 1.80 üstü istiyor diyorsun sen?
Büyük çoğunluğu öyle sende biliyorsun
Bak büyük çoğunluğu diyorsun daha 20 yaşındasın ve önüne bir çok kız çıkabilir hemde senden kısa
Böyle bir şey için 1.71 olduğun için ve kısa olduğun için intihar edecek olman yani şaşırtıcı
Milletin ne derdi var savaşıyor bu nedenden dolayı intihar edecek olman ediyorsan et Allah rahmet eylesin şimdiden
O kadar kiz karşıma çıktı hicbir istemedi ortaokul baslangictan beri, imaknsiz brisuru kzi tanıyorum zaren ama hiçbiri istemiyor beni
Hicnirsey sevgisizlik kadar üzmez insanı bh hayatta. hicbirsey
ABİ BAK SABIR EVET ÜZMEZ AMA DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ BIR DUR BISMILLAH YA KIMLER ÇIKICAK KARŞINA DAHA
Git tiwtter a bak kizlar neler diyor kisa erkeklere
Sen bana bir özelden yazsana konuşalım
Sen hayatını twittere göre mi yaşıyorsun
Gelmedin özele bekliyorum takip atar mısın bana?
Ya kusura bakma ben görmemişim simdi atıyorum isteği umarim görürsün kusura bakma
Ya yok sorun yok intihar ettin sandım bir an
İmamoğlu pp li
Gördüm de iyisin dimi?
Valla iyi değilim ya
Mesaj atar misin
Attım gelmedi mi?
Tamam gordum
Boy kaç
1,71
@soran ben de