Benim 1 aydır birlikte olduğum bi çocuk var seyyar midyecilik yapıyo ve buluşmaya zamanı olmadığı için ben her gün tezgaha yanına yardım etmeye gidiyorum sabahtan akşama kadar en yakın arkadaşım da sürekli benle geliyo ilk başta sorun etmemiştim ama son zamanlarda sıkıldım çünkü hiç tek buluşamıyoruz sayesinde ve yanımızdayken sürekli benim eski konuştuklarımı anlatıyo veya kalk gidelim kalk gidelim falan yapıyo sevgilim de bundan rahatsız oluyo bize tat aldırmıyosun diye bide ben sevgilimle el ele tutuşunca bakıyorum diğer elini tutuyo çocuğun ben sap kaldım diye ve sürekli bana bundan ayrıl bundan ayrıl deyip duruyo ama son zamanlarda benden habersiz sevgilimin yanına gitmeye başlamış bugün de bi kız arkadaşıyla sevgilimin yanına gitmiş döndükten sonra da bana Berkan ın yanına gittim bize gelin oturun dedi şöyle yaptı midye ikram etti sırnaştı bize falan dedi ve artık sürekli gözü sevgilimde mi diye düşünmeye başlıyorum bide sevgilim ona ne zaman sana birini ayarliyim dese hayır senin kadar yakışıklı değilse ayarlama falan diyo sizce napmalıyım ben sürekli sevgilime yükleniyorum üstüne gidiyorum ama kıza ne demeliyim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
lütfen elinde tut ben sinir oldum kıza sakın kaptırma kızla msefali olmaya calıs gerekrse hayatından cıkar sevgilin de muhabbeti kessin. ama lütfen kaptırma
Sevgilim zaten aramış kendisini bugün bana bidaha selam bile verme yüzüme bakma çünkü ilişkime zarar veriyo diye kız da beni aradı Berkan bana böyle dedi ben kötü bişey yapmadım falan diyo sevgilime güveniyorum o kız gitmedikçe kendisi gel falan demez veya muhattap olmaz ama kıza ne yapmalıyım
En yakın arkadaş mı bu şimdi owww
Evet güya öyle ama artık gözü mü var çocukta diye düşünmeden edemiyorum rahatsız oluyorum iyice
Var gibi. Yoksa kim yapar bunu
Dimii peki kıza ne desem çünkü sinirden çatlıyorum mesajlarına cevap vermiyorum kızın ilk duyunca da tersledim sen niye yanına kız arkadaşını alıp sevgilimin yanına götürüyosun diye ben ordan geçiyodum selam verdim diyo
Onlar Yatıyor olabilir senin haberin yok
O kızın ağzına s... ç bir zahmet
Ne diyim peki şu an mesaj atiyim mi mesela uzun şekilde yoksa en ufak bi hareket olduğunda mı ağzına sıçiyim
Mesaj atma direk s... ç
Hani o el tutma olayı varya o eli bir zahmet o kizin g... tune sok kusura bakma normalde küfür eden bir insan degilim ama bu bildiğin düpe düz şeref yoksunluğu
Demii bi an dedim ben mi çok yanlış anlıyorum acaba bi KS de soriyim dedim ama basbaya ortada bence
Ona yavşıyor
Peki benim ne yapmam gerek sürekli çocuğa yükleniyorum ben suçu olmadığı halde
S. ET gitsin kız arkadasın yollu mu
Evet daha önce de en yakın arkadaşının 2 yıllık sevgilisiyle birlikte olmuş
Artık hedef sensin
Bence sevgilinde suç yok tüm suç kızda
Bende öyle düşünüyorum çocuğa çok yükleniyorum ve bana çok değer veriyo sürekli benim için ağlaması falan ama kıza ne diyim uzun bi mesaj mı atsam sabah görür
Ya tamam arkadaşlığın belki devam eder ama açık açık söyle yani rahatsız oluyorum de ya da sevgilin rahatsız oluyormuş gibi söyle
Sevgilim de rahatsız oluyo zaten ben de peki şu an mı mesaj atiyim kıza yoksa en ufak bi hareketlenmede mi söyliyim
Ya yapacağını yapmış yaz bence Adana da mı yaşıyorsunuz?
Hayır Gaziantep
Ugrasilmis soru
Nasıl yani
Lann bırakk hikaye yazmissin buraya
Keşke hikaye olsa ama gerçek ve ne yapacağımı bilmiyorum bide kız daha önce de yakın bi arkadaşının 2 yıllık sevgilisiyle birlikte olmuş
En yakin arkadasindan gecmis zaman kipiyle bahsedip baskasindan ogreniyorsan zaten bos ver çıkar kizi hayatindan kuduz köpeğin sirasi sana gelir
Bende ondan korkuyorum belki de sıra bana geldi çünkü gülerek anlatıyordu arkadaşım aramızı yap diye çocuğun yanına gönderirdi ben onu ayarttım falan diye şimdi de aynısını bana yapıyo
Boynuz
Ne diyim peki kıza
Hayırdır lan kaşşar de ( okumadım tamamen başlığı tek okudum)
Ya işte benden habersiz çocuğun yanına gidiyo bana da sürekli ayrıl ayrıl falan yapıyo ama çocuğa da iyi davranıyo sigara almalar yemek ısmarlamalar kıyafet almalar falan benim sonradan haberim oluyo
Vermiştir bu
Bilmiyorum artık ama sinirimi bozuyo iyice bu durum ve ben sevgilimle el ele tutuşuyorum mesela diğer eline de o giriyo benim de elimi tut diye
Oha çüş
Bence de çüş ve artık sinirden çatlayacak derecedeyim ne yapsam bilmiyorum
Sor kıza direk
Ne diyim kıza peki bana sürekli sormadığım hâlde yanlış anlama sevgilinde gözüm yok tipim değil muhabbeti yapıyo çocuğa da gidip sen çok yakışıklısın falan diyomuş
O zaman neden bunları yapıyon fe
Öyle yapcam ya ister küssün ister alınsın sonuçta haklıyım