En yakın arkadaşımın benden habersiz sevgilimin yanına gitmesi ve onu bana sürekli karalaması?

Benim 1 aydır birlikte olduğum bi çocuk var seyyar midyecilik yapıyo ve buluşmaya zamanı olmadığı için ben her gün tezgaha yanına yardım etmeye gidiyorum sabahtan akşama kadar en yakın arkadaşım da sürekli benle geliyo ilk başta sorun etmemiştim ama son zamanlarda sıkıldım çünkü hiç tek buluşamıyoruz sayesinde ve yanımızdayken sürekli benim eski konuştuklarımı anlatıyo veya kalk gidelim kalk gidelim falan yapıyo sevgilim de bundan rahatsız oluyo bize tat aldırmıyosun diye bide ben sevgilimle el ele tutuşunca bakıyorum diğer elini tutuyo çocuğun ben sap kaldım diye ve sürekli bana bundan ayrıl bundan ayrıl deyip duruyo ama son zamanlarda benden habersiz sevgilimin yanına gitmeye başlamış bugün de bi kız arkadaşıyla sevgilimin yanına gitmiş döndükten sonra da bana Berkan ın yanına gittim bize gelin oturun dedi şöyle yaptı midye ikram etti sırnaştı bize falan dedi ve artık sürekli gözü sevgilimde mi diye düşünmeye başlıyorum bide sevgilim ona ne zaman sana birini ayarliyim dese hayır senin kadar yakışıklı değilse ayarlama falan diyo sizce napmalıyım ben sürekli sevgilime yükleniyorum üstüne gidiyorum ama kıza ne demeliyim?
En yakın arkadaşımın benden habersiz sevgilimin yanına gitmesi ve onu bana sürekli karalaması?