Nişanlım gelinlik almış fakat fazla açık geldi gözüme sizce değiştirmesini söylemelimiyim?
Annem karışmamış gelinliğine kavga konusu olacak neredeyse fikir verirmisiniz
Annem karışmamış gelinliğine kavga konusu olacak neredeyse fikir verirmisiniz
Neden fikir beyan etmeyeceksiniz ki. Siz onun eşi olacaksınız. Elbette görüş bildirebilirsiniz.
Burada önemli olan üslup. Kibar ve nazik olun. Hayallerini kırmayın kızın. Kendinizi doğru bir şekilde ifade edin. Örneğin herkesin gözü önünde olacağından bahsedin. Onu sevdiğinizi ama kendinize saklamak istediğinizi dile getirin. Bunu yaparken tatlı dilli olursanız sizi dinleyebilir. Ne söyleyeceğinizi çok iyi tartın ve düşünün. Ufak kelime oyunları da yapabilirsiniz; "Benim sana olan güvenim sonsuz ve kararlarının arkasındayım ama bunu... şekilde yaparsan beni mutlu edersin. Yapmasan da ben senin kocan, eşin, aşkın olacağım ve seni sonsuza dek seveceğim ama beni daha mutlu etmek istersen dediklerimi dikkate almanı rica ediyorum" gibi.
Sakın annenizi karıştırmayın. Annenize erken bir tepki vermesin. Bu zaten ikiniz arasında. Konuşurken yüzünüzü çatmayın.
Şimdiden iyi şanslar...
11 tane kızın yorumuna karşı beni EİC seçtiğiniz için teşekkür ederim.
Buradan beni eksileyen kişiye de selam olsun :D
Siz iyi niyetle, doğru kelimelerle kızarkadaşınıza durumu izah ettiğiniz müddetçe aranızda çözülmeyecek bir mesele olmaz.
Mutluluklar...
gelinliği biraz fazla önemser hatun milleti, bunu düşünerek fikrinizi söyleyin tabii fakat seçimi ona bırakın. sonra ileride "istediğim gelinliği bile giyemedim" oluyor :) istediğini giysin, eğlensin, düğünü/nikahı güzel bir hatıra olsun. bir kerelik, birkaç saatlik şey sonuçta. onun gelin olduğu, ailelerin bulunduğu ortamda kimse de yan gözle bakmaz sanırım :)
Söyleme tarzın kibar olur kırıcı olmazsa onu ikna edebilirsin diye düşünüyorum ama çok beğendi ve giymezse içinde ukte kalacağını anlarsanız karışmayın derim kıza
Cevap
0Cevap
Bu gelinliğe karışma merakınız nedir? Annesi karışmadıysa oğlu karışmayı düşünüyor. Allah aşkına kızı bir rahat bırakın, zaten hayatından bir kez yaşayacak o da gönlünce olsun.
abi hergün gelinlikmi giyiyor sanki heves etmiş almış hevesini kursağında bırakırsınız yapmayın
Bence karisma. begenmis ve almis. arti ozel bigun birak da istedigi gibi yasasin.. insan bir kez gelinlik giyer kizi bogma sakin
Bence acik olduğunu soyle ama degistir diye baski yapma sonucta bu fırsatı birdaha bulamayacak
Bırakın, bir günlüğüne giysin gelinliğini. İçinde ukte kalır yoksa.
Hayatinda bir defa giyecek nasil olsa birak istedigini giysin
bence karisma. sonucta birkez evleniyo ve o gelinligi birkez giycek. her genc kizin hayalidir gelinlik giymek birak nasil giymek istiyorsa öyle giysin
Kızların bır cogunun en buyuk hayallerindendir gelinlik karışırsan kaybedersin bunu unutma. Boş yere saçma sebeplerden kavga çıkmasın.
Söyle kibarca sonuçta kocası olacaksın yani buna hakkın var.
bir gun giycek sadece brak ne isttosa onu giysn en mutlu gününü zehir etme kiza
Giysin sonra her kavgada söyler :D
Bence ellemeyin bir kere giycek zaten
Karsma hevesi varmis almis icinde kalr sonra
Sizin gibiler yuzunden asla evlenmiycem:)
resmini koysaydın soylerdik
Omrunde bir kere giycek birak giysin
Hayır seni ilgilendiren bir durum yok.
Kizin hevesini kirma alti ustu bir kere giyecek
Boşver bir gün giyecek zaten hevesini kırma
Kibar bir şekilde söyleyebilirsin
yek basina mi gotmis almis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar