Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir , soran...
Bu daha nişanlı iken böyle aşağılayan laflar kullanmakta mahzur görmüyorsa , seni kanunen evlilik bağı ile eve kapattığında daha neler icat edecektir , bir düşün.
Etrafa aldırma , zehir olacak hayat senin , küfürü ağır lafı şimdi atan evlendikten sonra en ufak farklı hareketinde sana el de kaldırır çünki adamda ne öfke kontrolü ne de ahlak frenleri yok. Direk aklına geleni doğru kabul eden biri, dahası inandığına göre de hareket eden biri.
Bunun adı kıskançlık falan değil , ciddi anlamda hezeyan ve böyle çalışan bir beyinde saniyelik film gibi geçer ama çok büyük şiddet boşalımı peşinden gelir.
Halk arasında buna " cinnet geçirme " denir ve şiddeti bitmeden önce de kendisini durduramaz başkası da durduramaz.
İkna etmeye çalışanlar aslında kendi çıkarlarını düşünüyordur, falancanın kızı nişan atmış demesinler filan miktar ziynet aldık verdik duyurduk rezillik yaşamayalım kafasındadırlar ama , asla senin açından bakmazlar...
Kurban edilecek olan sensin10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her şeyi bırak kullandıgı kelimeler hemde daha arada resmi bir bag kurulmamısken yasal bir güvencesi olmayan adam bunu nsıl soyler. baskasınamı bastırdın. bunlar lise talebeleri kız öğrencilere lisede yaptıgı kötü göndermeler gibi. böyle bir adamla ne işin var anlamadım. iki dk düşünmem. inan evlenince söyleyeceklerinin yanında hiç bir şey.
00 Yorumla
+1 yılPeki çevren sana bu lafı dediğini biliyormu? Çok ayıp etmiş büyük konuşmak istemem ama senin yaptığını yapardım ve geri dönmek söz konusu bile olmazdı.iyi yapmışsın yol yakınken dönmekle
03 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak anlatmadım , hakaret etti dedim sadece.Kız arkadaşlarım diyor benimkide dedi diyo
Soran+1 yılSanki onların sevgilisi nişanlısı buna benzer bir şey dediğinde normal oluyor bu yaptığı
- +1 yıl
Çevren fazla rahatmş o zaman.bir kart yüzünden bunu diyorsa 2 kere düşün derim
iyi yapmışsın cnm. onun annesi aynı durumda olsa o gimek için götünü satardı eminim.
38 Yorumla
Soran+1 yılağlarken güldüm bu cevabını görünce ona okutmak lazım :))
Soran+1 yılMobilya bakıyorduk daha geçen hafta dolaşıp gülüyorduk,2 sene tanıyamamışım ona ağlıyorum sessizce.İnsanın o kadar emeği çöpe gidince oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi hissediyor.Aynen öyle hissediyorum şuan.
Soran+1 yılOnun farketmesi önemli değil.Kalbim çok kırıldı.Sırf beni bu kadar ağlattığı için bile affetmem onu.Bazı şeyler farkedilse bile telafisi olmaz.Gözümde canlandı ilerki günlerimiz.Zaten evlilikten korkuyordum şimdi tam oldu yani...
Soran+1 yılAmin canım seninde çok sağol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Öyle insanmi olur ya töbe töbe ne var yani otobüs kartinda akbil bitmis birisi insanlik yapmis senin yerinede basmis bunlar normal hayatta hep olan seyler nasil bir insan mi gotnu satrmısin nedir anlayışsız kalbi kötü insan nasılsa karşısindaki insanida öyle görüsmüs insan nişanliyken bunlari diyorsa evlenince neler demezki kızılacak bir durum göremedim ben
00 YorumlaKusura bakma ama çok dandik bir nişanlın varmış. Verilecek en doğru kararı vermişsin. Çevredekilerin baskısına boyun eğip karar verme. O kişi ile bir ömür geçirecek olan sensin zararın neresinden dönersen kardır.
Hayırlısı olsun.02 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyin hayırlısı doğrusun.Bu saatten sonra kimse fikrimi değiştiremez.Şükrediyorum bana bu hakareti şimdi ettiği için.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. asgılamıs senı ve onun nasıl bır kısı oldugu ortaya çıkarmıs ufa bır sebepten dolayı işin çok zor ve ılerıde ne olur herkes asagı yukarı bılır sen sen ol bır daha yanına bıle yaklasamasın benden bır tasvıye
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin kişiyi tek bir cümlesiyle yargilayamazsin o sinirle söylemiştir o cumleyi asla soylemek isteyecegini sanmiyorum Ama eğer sende sevseydin gercekten onu asla birakmazdin Bence seviyorsan affetmelisin
10 Yorumla
+1 yılHayatını yakmak istiyorsan geri barış. Hakaretin affı olmaz. Yaklaşımı seni nasıl derdest etmek vede üzerine hükmetmet gibi bir niyet icerisinde olduğunu göstermekte. Zira bu şahsiyet kendisine eş değil evine avrat aramaktadır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Yok artık ya.. En doğrusunu yapmışsın valla.. Kimse kusurabakmasın genelde herkes isyanda ayrılmak isteyenlere ayrıl diyosunuz diye ama bu kadar alçalabilen, kiminle ne konuştuğunu bilmeyen bir adamla bir ömür geçirilmez..
00 YorumlaKiskanmistir, aklinda baska seyler olabilir sinirlenip sana patlamistir, hersey mumkun yani. Iyi yapmissin demeyecegim ben digerleri gibi bazen insanin agzindan kotu seyler cikabilir ne yasadigini bilemeiyorum tabi ve sana nasil bir uslupla soyledi tabiki dedigi cok yanlis buyuk terbiyesizlik ama ortada bir Nisan var geride birlikte gcirilmis 2 yil var seviyorsan sindirebileceksen barisman gerektigi dusuncesindeyim.
13 Yorumla
Soran+1 yılTartışmıyorum seninle yanlış anlama ama empati kur.Annenin yanına gidiyorsun sevgilin şunu diyor parasını verip akbil bastırdın diye.
Bir düşün
"Götünü satar mısın" Bu cümleyi kuruyor zoruna gitmiyor mu hiç? Miden genişmi o kadar.- +1 yıl
mide genişliğiyle alakası yok tabikiyanlış yaptığı çok büyük terbiyesizlik ama yaşananları bilmiyorum, ilişkinizin içide değilim onu sen daha iyi tanırsın normalde böyle bişeyi söyleyebilecek biri mi yoksa ilk defa mı oluyor böyle bişey bilmiyorum E tabiki her zaman böyleyse kurtulmak istemen çok normal ama bunu ilk defa yapmışsa ve pişmansa bir daha yapmayacağının teminatını verebilecekse sana bir daha düşün derim. Ayrıca gerçek karakteri bu kadar iğrençse 2 yıl boyunca onu çözememende senin hatan
- +1 yıl
Ha bir de bunca insanın gazına gelipte çekip gidersen çok daha kötü olabilir içinde sevgi varsa. Ha sevmiyorsan bırak git zaten. Arkana bile bakma. Ben 2 yılın kolay atılabileceğini düşünemem ortada çok büyük bir söz olsa bile. Dediğim gibi her zaman böyle yapıyorsa katlanma ama kimse bilemez onun içten içe ne yaşadığını neler düşündüğünü.
Sakın dönme terbiyesiz adam sen onunla hayatini paylasacaksin..insanların hatrina barisim derken hayatini mahvedeceksin..barisma hayat onun gibi biriyle geçecekbunu ddüşün...
06 Yorumla
Soran+1 yılyanlış bir şey mi yaptığım kötü bir şey de yaptığımı düşünmüyorum ağlamaktan bir hal oldum
Soran+1 yılDua ediyorum zaten iyiki önceden gördüm bu yüzünü diye , evlendikten sonra uğraş ki boşanasın.
Soran+1 yılÇok sağol canım yok bu kadar yorumdan sonra kimsenin fikri ırgalamaz beni.Teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin seninde.
+1 yıloo bu laf masum bir laf değil hiç bir şey olmaz o adamdan iyi düşün derim.
10 YorumlaAyrılmasan bile temiz bir agzının payını ver derim. Terbiyesizlik etmis...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSen kötü bişey yapmamışsın ki... :( o lafı kullanması için afedersin ama senin gerçekten götünü satman lazım ki oda sana bu lafı kullansın o zaman hak ederdin... Ben affet veya affetme diyemem ama ağır ithamda bulunmuş gerzek nisanlın
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle dedim.Sen ancak o lafı bana o şeyi yaptığımda diyebilirsin dedim.O zaman hakkın olurdu.Ama iğrenç bir örneklendirme olmuş.Birdaha yüzümü göremeyecek.Buda o lafın bedeli.
- +1 yıl
Peki genelde nasıl birisi blki çok kızdığından birden agzından çıktı (tamam affedilmez laf ama bilmiyorum...)
Soran+1 yılgenelde sinirlidir
- +1 yıl
Gerçekten öyle laf sokma ve ileride aynen devam edecek bir potansiyeli varsa seninde dediğin gibi sinirli tip ise dönme geri ama hani dünya tatlısıdır morali bozuktur bianlık salaklık yapabilir dangalaklık serserilik yapabilir bianda yapmaması gereken bir lafı davranışı yapabilir insanız sonuçta hata yaparız eğer o potansiyel yok sa acaba demiştim ama sinirli tip ise olmaz zati...
+1 yılkimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.bu gibi tipler , yeri gelir nikahlı karısına bile tecavüz eder de helalim der.
22 Yorumla
Soran+1 yılDinci değil o kadar.O bu yaptığını kıskançlık diye tanımlıyor.O zaman bende her kıskandığımda küfür edeyim.
- +1 yıl
misilleme yapma arkadaşım bu durumda.bekara karı boşamak kolay denmesin ama bu terbiyesizliğin izahı yok.anlamadan dinlemeden bu kadar edepsizce bir laf edilir mi? psikolojik şiddet denen bişiy var.düşün taşın, senin hayatın.elalem akıl verir de senle aynı koyuna girmez.
ya bir lafla da iki yıllık ilişki bitmez de. ben olsam kavga çıkarırdım ama. en azından saçmaladığını anlardı.
06 Yorumla
Soran+1 yılnormal bir laf mı sence o? kavga meselesini aşmış artık
- +1 yıl
Ne insanlar var -,-
- +1 yıl
ya arkadaş gerçek şu ki: insan birini seviyorsa kolay kolay ayrılmayı düşünemez. yok zaten çok sevmiyorsan bahanen de olur. iyi de bir bahane olur. ama yani iki yıldır bu adam farklı şimdi böyle diyorsa belki ruh hali filan bozuktur ne bileyim sinirden saçmalamıştır. diye düşünür kavga çıkarıp geçersin. tabi seviyorsan ayrılmak öyle kolay olmaz. bu dünyada kaç adam gibi adam bulabileceksin ki sanki.
- +1 yıl
Bu adam gibi adam değil o kesin. Sinirli olsada böyle laf söylemez sağlıklı biri
Soran+1 yılİnsan birini seviyorsa kolay kolay "götünü satar mısın" demez demi?
- +1 yıl
hep lafta abartıyorsunuz sonunda gidip bir pisliğin tekine aşık olup salak gibi kölesi oluyorsunuz.. yani benim hemcinslerimde genelde gördüğüm bu. bir insanı iyi tanımak gerekiyor. öyle ki bazı anlarında yaptıkları ile, asla asla olmaz dedignz şeylerden bile vazgecebileceginize değecek. ben mesela aşırı sinirli biriym. ve erkek arkadaşımn ailesine küfür ettiğimi bilirim. insan bazen sınırı aşar istemeden. gerçekten lafı kadar rezil bir yapıya sahip olduğuna karar verdiysen tmmdır. bir saniye bile harcama.. ama iki yıldır tanımadın mı. o kadar berbatsa şimdiye çoktan bitmeliydi açık ederdi kendini diye düşünüyorm. o yüzden diyorum iyi değerlendirmek gerekir. sen karar verdiysen ayrılman gerektiğine iyi değerlendirmişindir umarım. bişe demiyorm daha..
burada dikkat edilmesi gereken husus bir anlık gazla sölediyse belki affolabilir ama sölemesi sonuçta hata biz tanımayız 2 yıl birlikte olan sensin illa tanımışındır nasıl biri oldugunu en dogru kararı sen vermelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir anda ağzından çıkmadı , düşünerek söyledi farkettim yani , sanırım o haklısın aşkım diyerek özür dileyeceğimi sandı.Böylede biri işte...
+1 yılohaaa ohaaaa bırak git be o lafı daha evlenmeden dedıyse evlenınce huhuhuwww adamın iflahını sömürür git baskasını bul takılı kalmayın bır ya dunyada 10000000000000000000000000000 milyonlarca erkek var be neden o neden?
00 YorumlaYok artik asagilamaya calismis resmen sakin geriye donme ben olsam agzina sicardim heralde.
16 Yorumla
Soran+1 yılo lafı bana başka yerde dese ben ne yapacağımı biliyordumda anneme dua etsin o , köpek gibi koşsun şimdi peşimden, geçti artık.
Soran+1 yılHiç bu kadar ağır konuşmamıştı.Düğün yakın ondan mı cesaret aldı anlamadım ki daha dikkat etmesi gerekirken.
Soran+1 yılSabahtan beri arıyor , arkadaşımdayım şu an benim evin önünede gitmiş , daha önce onur kırıcı bir şey söylemedi hiç genelde ufak tefek kavgalar
+1 yılOlması gerekeni yapmışsınız.
Arkanıza hiç bakmadan yolunuza devam edin dosdoğru.
Çünkü o aranızda ki saygıyı yok etmiş bitirmiş, saygının olmadığı bir ortamda da sevgi barınamaz.10 Yorumla
+1 yıliyi yapmissin daha nisanliyken bunu söyleyen kim bilir evlenince neler yapar... nisanlisina nasil yakistirabilir bir erkek böyle bir seyi..
00 Yorumla
+1 yılHost deseydin. Saygisiz herife bak. Evlenince daha cesaret bulsun. Bu tipler laf arasinda neleri s.kmezler. kaldiracaksan baris !
00 Yorumlayuh be öyle denir mi hiç? bence geri dönme. insan olmadığı ortada.
05 Yorumla
Soran+1 yıluyku girmedi gözüme geceden beri ağlıyorum ya
Soran+1 yıldönmem çok çok küçük bir ihtimal zaten , affetiremez artık kendini çok zor , doktor kendisi bundan iyisinimi bulacaksın diyorlar , kuzenlerim, ablam annemden bahsetmiyorum bile üstüme geliyorlar ayrıca
Soran+1 yıl"iyi olmasını" mesleğine bakarak belirliyorlar , ilginç
Hayır, geri dönme. Bu laf öyle masum bir laf değildir, iyi etmişsin. Çevreni dinleme sakın, hak etmiş lan.
00 YorumlaDaha sonra çok çok büyük pişmanlık yaşardın, en iyisini yapmışsın. Bir erkek kadınına böyle birşey diyorsa, o ilişkide birşey aranmaz
00 Yorumla
+1 yılBöyle seviyesiz bir adamla daha fazla devam etmeyi aklından bile geçirme derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılİmkansız artık.Gitsin duvarlara konuşsun.
ne acayip biriymiş ya eğitim durumunu merak ettim açıkcası
04 Yorumla
Soran+1 yılDoktor.İnsan kendini eğitemedikten sonra başkası eğitse kaç yazar.
Soran+1 yılDedim ya insanın kendini eğitmesi lazım dışardan bakanda adam zanneder.Efendi görünüyordu birde.
Ben kendimi öküz bilirdim, meğersem kibarlık abidesiymişim...
10 YorumlaKendine birazcik saygin varsa o gerizekalinin suratina bakmazsin bir daha. Nerden buluyorsunuz boyle embesil tipleri anlamam.
00 Yorumlaboş ver hiç oralı olma derim böylelerine sinir olurum zaten kızı tamam bağladım dedikten sonra farklılaşmaya başlayandan hayır gelmez zaten...
04 Yorumla
Soran+1 yılDüğün yakındı ondan cesaret aldı herhalde.Şimdide köpek gibi peşimden konuşuyor.Asla dönmem.
Soran+1 yılİyiki şimdi küfretti diyorum aslında...
+1 yılnişanlıya bu söz söylenmez eger cevren ikna ederse bile evlensen en geç 1 yıl içinde boşanırsınız hiç hayatını maffetmeden bırak kendine layık birisi ile hayatını devam ettir
00 Yorumla
+1 yılnasıl adam lan o
yavrum sen nası bbi adamla birliktesin10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. hiççççç de geri dönme. dua et bence evlenmeden gördün gerçek yüzünü. bunu diyen baska şeylerde söyler
03 Yorumla
Soran+1 yılBende aslında öyle düşünüyorum , evlendikten sonra bana böyle dese ne yapardım bilmiyorum , hayır asabidir biraz ufak tefek şeylerine alışığım ama bu çok ağır oldu
Soran+1 yılamin canım sağol seninde
+1 yılAyıp etmiş ama hemen nışan atılmaz.. Bence süründürseydin önce..
00 Yorumlabence en iyisini yapmışsın bunu diyen adamdan sana hayır gelmez
00 Yorumla
+1 yılohaa ne yobaz bir nişanlın varmış
haketmemişsin bu sözü.011 Yorumla
Soran+1 yılYobaz değil, kıskançlıktan güya.Ama yobaz olmadığını biliyorum.
- +1 yıl
tamam o sözü sölemek bana düşmez özür dilerim ama bu sölediği sözün çıkış nedeni kıskançlık değil.
adına üzüldüm , öyle bir kelimeye maruz kaldığın için
Soran+1 yılYok özür dilemeni gerektirecek bir durum yok.Sadece o nedenle yapmadığını bilmeni istedim.Öyle biriyle baştan birlikte olmazdım zaten apaçık yobaz olsaydı.Bende üzüldüm ama geçicek elbet...bedelini benim yokluğumla ödeyecek
- +1 yıl
Ne bicim bir erkek o yaa... erkek mi o!!!
- +1 yıl
attın mı nişanı. bak kimseninde ağzına bakma, pişman olmanıda istemeyiz elbet..
istersen bir kez konuş konuşmak isterse..
Soran+1 yılAttım yüzüne fırlattım hatta.Her yerden engelledim numaramıda değişiyorum bugün.Arkadaşımda kaldım zaten evin önüne gitmiş beklemiş gerizekalı.Kimseyi dinlemem bu saatten sonra.Ne diyecek ki konuşsamda.Özür diler en fazla onuda yaptı zaten durmadan mesaj atıyor.Evlilik yakın diye cesaret buldu herhalde
- +1 yıl
tamam sen sevmiyorsan ve kafanda bu ilişkiyi tamamen bitirmişsen sölicek lafım tabii yok
evet sen anlatınca aaa nasıl olur gibilerinden tepkiler veriyoruz çok normal olarak ama her çift arasında bazen erkekler ipin ucunuda kaçırabilir, evet nişanlın çok abartmış ama..
yine de seviyorsan bir dene konuşmayı.
ama netsen kararında hiç bir önemi yok.
Soran+1 yılTabiki her ilişkide kırıcı sözler olabilir, ama bu abartılı değil mi biraz, benim asıl kızdığım bu lafa tepki vereceğimi düşünmemiş olması hazmedeceğimi düşünmüşki o rahatlıkla ağzından çıktı asıl sinirimi bozan bu tanıyamamış beni, evlensek daha beterini demeyeceği ne malum, evliliğe az kala bu rahatlığı yapıyorsa demek evlenince hiç şansım kalmaz, seviyorDUM ama tanıyamamışım demek ki başka bir adam var sanki karşımda, hayır kötü bir olayda yaşamadı sırf rahatlık, özgüven
- +1 yıl
anlıyorum canım.
elbette karşındaki insanı biz tanımıyoruz ve en iyi tanıyanda sensin.Haklısın sonuna kadar düşündüklerinde.evet artık sevmiyorsan sorun yok. ama şu an olayın sıcaklığından dolayı sinirlede sevmiyorum diyeblirsin.
yani sana tavsiyem, aradan biraz zaman geçsin..
bide öyle kalbini dinle.
Soran+1 yılHaklısın olayın etkisi biraz geçsin daha mantıklı düşünürüm cevabımın değişeceğini sanmıyorum ama teşekkür ederim canım derdime ortak olduğun için
- +1 yıl
yanii :)
bende bir anlık sinirle çok kişiyi sildim , evet sadece bir keresinde pişmanlık duymuştum da o yüzden :)
rica ederim ne demek, her zaman :)
- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yıleğer bu lavuğun mantığı ile düşünürsek iett de akbil i olmayan her bayandan g*t istememiz gerekiyor buradan bunu anlıyorum k.bakmayın sinirlendim :((
01 Yorumla
Soran+1 yılyok haklısın
Iyi yapmışin insan bir ömür beraber olucagi sana sindiden boyle dediyse olur yani boyle şeyler dedigi lafa bak bencee sen bildigni yap ki en dogru olani yapmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer cinsel ilişkiye girmediysen
ilişkini sonlandır
ama aranızdaki ilişki evlilik boyutundaysa bilemeyiz013 Yorumla
Soran+1 yılİlişki falan yok , öpüşmenin ötesine geçmedi.
Cevap sahibi+1 yılöpüşmekte cinsel bir eylemdir
yapacak bir şey yok
sabret evleninceye kadar
Soran+1 yılöpüşmek cinsel eylem değil yazmadım zaten.Beni bağlayan bir şey yok diyorum.
- +1 yıl
Sabret evleninceye kadar?
Cevap sahibi+1 yıleğer duygun yoksa
ilişkini sonlandır
seviyorsan evleninceye kadar sabret
ama öpüşmüşsen
erkeğe bağlandığını gösterir
Cevap sahibi+1 yılsonuçta evlilik boyutunda bir ilişkiniz var
evlenmeden yanaşmasına izin verme
sana karşı kıskançlıkta var tabi
Soran+1 yılBir haftalık sevgililer bile öpüşürken benim 2 senelik tanıdığım adamı nişanlımı öpmem mi bağlandığımı gösteriyor? Laf olsun diye konuşuyorsun.
Cevap sahibi+1 yılbağlanmadıysan bu senin daha öncede öpüştüğünü gösterir
eğer bağlı değilsen ilişkini sonlandır
Cevap sahibi+1 yılçünkü bakire bir kıza böyle hakaret kabul edilemez
Cevap sahibi+1 yılama ilişkin varsa doğal karşıla
sabret evlen
Soran+1 yılDüşünce yapın çok değişik, neyse yazma artık
- +1 yıl
Ne diyo bu ya :D şu kafadaki insanlar geberse nasıl sevinirim. Bencede yazma
Cevap sahibi+1 yıl2 yıllık bir ilişkiyi
bir cümle için yıkma
sonuçta seni kıskanıyorki sana kızmış
+1 yılsende diyeydin bugun bana gtomü sattıran yarın baska bişeyimi sattırır diye cok agır bir kelime tabi ilişknizi bilmediğimden atmada denmez at da denmez
00 Yorumlaoha ya nişanlın tam bir mal sen böyle bir adamı 2 senede tanıyamadın mı üzüldüm gerçekten arkadaşım ama sen üzülme kurtuluşun olmuş madem düşünceli o kadar hayvan gelip kendi götürseymiş seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kiskanmas. Saglikli dusunememis. Sevdiginden yapmistir. Hangi es nisanli nisanlisina bir omur canim cicim diyebilirki? İllaki inisli cikisli donemler olcak.
00 Yorumla Soylenmiycek söz iyi düşün taşın hayırlısı olsun hakknda
00 Yorumla
+1 yılbiri bastı hoş olmamış ama biri verdi desen böle olmazdı belkide :D bastı deyince :D adam sinirlenmiş
benim nişanlıma biri bassa bende kızarım...
ama abartmış oda bence02 Yorumla
Soran+1 yıl2 level olmasan hesabını kapattıracamda değmez
- +1 yıl
sen kimsin andaval
Eve çağır, cebine 2 lira koy cüzdanını filan al gönder. Tecrübe etsin.
00 YorumlaEn doğru kararı vermişsin çevrenin dediklerine bakma onlar günü kurtarmak adına çabalamaktan başka bişey yapmıyolar
00 Yorumla
+1 yılşerefsiz nişanlıyken bunu diyen kim bilir evlendiğinde neler söyler iyi yapmışsın sakın kararından dönme
00 Yorumla
+1 yılo cümleyi sana yakıştırıyorsa fazla söze gerek yok bence sözün bittiği yerdesin...
00 Yorumla
+1 yılHer muhabbete senin gibi götümü koymam ben deseydin...
00 Yorumlabir iliskide saygi bittiyse o iliskide bitmistir iyi yapmissin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılben kız olcam nişanlım bana bu lafı diyecek bir dakkika düşünmem yüzüğü fırlatır kovarım ordan onu eşin olacak kıza bu laf denirmi
00 Yorumla
+1 yılyanlış anlamada bence biran önce bırak o da kendine bir inek bulsun öküz ve inek mutlu mesut yaşasınlar
00 Yorumlane diyorsun yüzüne bile bakma o satsın götünü şerefsiz bir bayana bu denirmi
kızdığın insana bile denmez00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılterbiyesizlik yapmış sende suç yok ne demek o ya ayıp be insan nişanlısına öyle der mi ben sevgilime bir kere olsun kötü laf etmemiş insanım şaka olsa bile lan dememişim be adamlara bak bulmuş bunuo dingil
00 Yorumla
+1 yılen doğru kararı vermişsin canım morelini bozma diyeceği yerd nasıl geldin diye soruyor ve hakaret ediyor en iyisini yapmışsın
00 YorumlaSinirden söylemiş olabilir dicem ama buda söylenmez be kardeşim nişanlın o senin.
00 Yorumlainsan onu söylemeyi bile yakıştıramaz kıskanç lık desem odurumu düşünür söyleyemez
00 YorumlaKullandığı kelimeye bak afedilecek bişey gibi durmuyor...
00 Yorumlasenin nişanlının ta hımına koyiyim bacım ben başka bişi demiyorum sapık la senin nişanlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloha yok artık insan gelecekteki eşine bunu nasıl der? Doğru yoldasın nerden dönsen kâr.
00 YorumlaGeri dönme herseyin hayırlısı zararın neresinden dönersen kardir.terbiyesiz adam
01 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyin hayırlısı haklısın
+1 yılbu kadar mı aptalsın.kendinede saygın yok.ben olsam dayaktan öldürürdüm o iti
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden hakaret ediyorsun? Senin ne farkın kaldı şimdi ondan? Kız halimle adamı mı dövecem boş boş konuşma.Bu kadarmı aptalsın diyor ya...
- +1 yıl
kendini aşşağılatmışsın bide burada rezil edion
Soran+1 yılşimdi ben sana aniden küfür etsem sen kendini aşağılatmışmı oluyorsun? Ters cevap aldın zoruna gitti gelmiş benim sorunumu öne sürüyorsun.
- +1 yıl
zoruma gitmesi için once o kişiye değer vermiş olmam gerek.kendini asagılatmıssın saçmalayıp duruon görüşme bdha onla
+1 yılkendi doğrunla yaşa başkalarının doğruları gelecekte sana fayda vermez emin ol
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat