Aşk İlişkileri Hesabı siliyorum arkadaşlar söylemek istediğiniz bir şey var mı😄? Meddiii Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evvett evlenip piyasadan çekiliyorum arkadaşlar jfjfgSon bişey söylemek isteyen? Hesabı siliyorum arkadaşlar söylemek istediğiniz bir şey var mı😄? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u lotus-patra Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayırlı olsun.Mutluluklar... 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Tesekkurler) Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Ne olur bizi bırakma. Daha yaşanacak çok şey var. Şaka şaka. eşinle ilk kavganda veya boşluğa düştüğün ilk fırsatta soluğu burada alıcaksın. Sözümü unutma 0 0 Yorumla
Madam_25 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Öncelikle mutluluklar diliyorum ❤️ ayakkabının altına beni de ekler misin acaba 😂 hemen silinecek bölgesine özellikle 💃👠 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl 😂😂😂olur tesekkurlerr Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Mutluluklar dilerim, kendine cici bak. Canını sıktıysak özür ✌️Sevgiler 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Est. Tesekkurler) Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Düğüne çağırmadın ama :( halaycıyla gelecektikHayırlı ugurlu olsun 0 5 Yorumla Meddiii +1 yıl Azerbaycana gelebilecegini bilsem cagiririm valla😂tesekkurlerr) Yorumla Serenia +1 yıl Fransa ile arasinda kac km var ya : d Yorumla Meddiii +1 yıl Bilmiyorum ahah Yorumla Serenia +1 yıl bakmaz olaydım. dügüne gelene kadar 1. yılınız biter bebiş gelir anca yetişirim :( Yorumla Meddiii +1 yıl Olsun askerligine yetisirsin bebenin🙄😅 Yorumla
kimse_bilmesinbeni Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl mutluluklar diliyorum bende sileceğim yakından 1 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Tesekkurlerr Yorumla
_jokeface_ Takip Et Yoda Yaş: 66 , eic 100% +1 yıl lan hani benimle evlenecektin yalancı 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Evlenilecekler sırasına ekledim Yorumla
niqiplex Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok uzaklara gidemezsin. :) 0 4 Yorumla Meddiii +1 yıl Baska sehire gidiyorum zaten😄 Yorumla niqiplex +1 yıl Neler oluyor hayırdır? :) Yorumla Meddiii +1 yıl Bakalim hayır galiba beni ikna etmeyi basardilar sonunda😅 Yorumla niqiplex +1 yıl Şaka olduğunu söyler misin hemen? 😃 Yorumla
YeahRight Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Silmezsin ya bence :D 0 3 Yorumla Meddiii +1 yıl Yok siliyorum bu son hesapti zaten😄 Yorumla YeahRight +1 yıl yolun açık olsun :D burası bataklık Yorumla Meddiii +1 yıl Tesekkurler😄iradesi ve kafasi olana bagimlilik degil guzelim) Yorumla
BuğraÖz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Ya dönersen nolucak sifirdan mi baslican 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Yoo dönmeyi istemem Yorumla
KeremInce Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. Seni seviyoruz görüşmek üzere 👋🏻 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Tesekkurlerr Yorumla KeremInce +1 yıl Ricaa Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bugun bende aynısını yapıcam, basit gelmeye başladısen neden çekiliyorsun 0 6 Yorumla Meddiii +1 yıl Sıktı artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eski tadı yok, farkında vardığına göre sende buraya ait degilsin biraz vipsin sanırım =) Yorumla Meddiii +1 yıl Yeap😁 zaten girdigim yok, vaktim de yok. Gerekli kisilerle arkadasligi reele de tasidim, vesselam😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gitmeden dur o gerekli insanlara bende katılayım =) add yapıyorum sende yap =) Yorumla Meddiii +1 yıl Add ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eklemek ya ) Yorumla
commentor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Bir gün yine hesap açacaksın biliyosun demi kdndk 0 11 Yorumla Meddiii +1 yıl Yok o gunler eskide kaldı jfjf Yorumla commentor +1 yıl Alışmış kudurmuştan beterdir derler sanmıyorum ama inşallah diyelim jdns Yorumla Meddiii +1 yıl Ahah yok öyle KS bagimliligim yok sukur Yorumla commentor +1 yıl Nasıl yoda oldun 😂 Yorumla Meddiii +1 yıl 9 senede 2 xper mi kalsaydim😂 Yorumla commentor +1 yıl 13 yaşında burası var mıydı ya 😂 Yorumla commentor +1 yıl Ben o yaşta varlığımı sorguluyordum Yorumla Meddiii +1 yıl Evet 2 senesi yeni oluyordu sitenin ben uye oldugumda ve 23 yasindayim😂 Yorumla commentor +1 yıl Bence buranın boşluğunu bir evlilikle dolduramazsın jdndkd yani illaki boş zamanın olacak bi gireyim neler değişmiş diceksin Yorumla Meddiii +1 yıl Jshd yok ya uye olmam bidaha aman. Zaten is gucten vaktim yok Yorumla commentor +1 yıl İnşallah be kfjdkd ney ki iş Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. En güzele emanetsin asya 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Tesekkurler) Yorumla
Dördüncümuratsrna Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 72% +1 yıl 🙄Allah rahmet etsin iyi bilirdik 🤔 0 0 Yorumla
Sinyalciiii Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Neden burada bekar kadından çok evli kadın var 0 0 Yorumla
Gladyatorx Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Şifreni baa virsene 🤣 0 4 Yorumla Meddiii +1 yıl Niye😄 Yorumla Gladyatorx +1 yıl 1 nisanada şaka yapıcam 🙃 Yorumla Gladyatorx +1 yıl Yaa böyle güzel kızlar gitmesin buradan 😇😂 Yorumla Meddiii +1 yıl 😅🙈 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Tüh sesini duyamadan gidiyon 🤦🏻♂️😆 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Napacan sesimi yav Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne zaman ya :( ben seni istiyorum dum :( 0 10 Yorumla Meddiii +1 yıl Sen kimsin aga Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana hayran biri vardı ne ara unuttun beni ya Yorumla Meddiii +1 yıl Ya bana hayran cok kisi var gizlisin nerden bileyim hangisisin😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha geçen de konuşmuştuk bu konuyu ya :) meslek ne konuşalım mı biraz Yorumla Meddiii +1 yıl Yok gidiyom zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya girme lutfen daha tanışmadık bile instani veya tg ni ver bari ya Yorumla Meddiii +1 yıl Abicim bi git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye ya böyle diyorsun ya aşk olsun Yorumla Meddiii +1 yıl Olmasin olmasin😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzüldüm ama canisi ya :( Yorumla
yalnızlıgademıratan Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl nereye gıdıyorsun hayırdır? 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Kocaya jdhdh
Yasoo924 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Mutluluklar efenim 1 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Tesekkurlerr Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bu gidişin birde geri dönüşü olacaktır muhtemelen 0 0 Yorumla
almiraa Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı. Hayırlı olsun 💕 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Thank uuu Yorumla
Etoo35 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Mutluluklar dilerim. 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Thank uu Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Gitme dur. 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Ne olur Yorumla
Haunters Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Ya hayır gitme 0 15 Yorumla Meddiii +1 yıl Niyee Yorumla Haunters +1 yıl Üzülürüm😓 Yorumla Meddiii +1 yıl Vatsapim var zaten Sametcim niye uzuluyon😂 Yorumla Haunters +1 yıl Hesaba üzülüyorum 😂 Yorumla Meddiii +1 yıl Al sana verim jfjfh Yorumla Haunters +1 yıl Harbi mi 😂 Yorumla Haunters +1 yıl Ver kullanayım sen gelene kadar bakarım hesabına Yorumla Meddiii +1 yıl Verim mi😂 Yorumla Haunters +1 yıl Ciddiyim ver 😂 Yorumla Meddiii +1 yıl Bidaha gelmicem ki jdhf herkes seni ben sanar bak tehlikeli bi yol ozellikle dayılar icin. Emin misin😂 Yorumla Haunters +1 yıl Eminim bak, pp ni kaldır ver 😂 Yorumla Haunters +1 yıl Çok güzel bakarım, hatta fenomen yaparım Yorumla Haunters +1 yıl Mesaj kutum kapalı olur. Söz kimseyle konuşmam. Yorumla Meddiii +1 yıl Manyak 😂 Yorumla Meddiii +1 yıl Ciddi bu ya bdbd yerim Yorumla
LimeStone Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Hayırlı olsun. 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Eyvallah) Yorumla
Hyperbrave Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Allah mutlu etsin 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Tesekkurlerr Yorumla
Ovarlokçuadam Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sen evlenemezsin 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Why? Yorumla Ovarlokçuadam +1 yıl Evde kalman için 😂😂😂 Yorumla
XkaaN__BeySs Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Ne diyim ya hep mutlu ol sjsjsjsxd 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Eyvallahh😂 Yorumla
Kermay Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Mod olmuşken hem de he 0 5 Yorumla Meddiii +1 yıl Cok mu onemli Yorumla Kermay +1 yıl Bilmem yoda iken mod olduğuna göre senin için önemliymiş demek ki Yorumla Meddiii +1 yıl Ben olmadim admin yapti😁 Yorumla Kermay +1 yıl Dayılarınmı var KS de😂 Yorumla Meddiii +1 yıl Yoo Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güle güle 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Görüşürüz 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Güle güle... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kız gitme 0 4 Yorumla Meddiii +1 yıl Niyee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha karpuz kesecez Yorumla Meddiii +1 yıl Bu mevsimdee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
satürn22 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. güle güle 0 0 Yorumla
RamiiiiRamiiii Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bence silme 0 3 Yorumla Meddiii +1 yıl Niye Yorumla RamiiiiRamiiii +1 yıl Sonra dönüyorsun Yorumla Meddiii +1 yıl Ben mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Hayırlı olsun.
Mutluluklar...
Tesekkurler)
Ne olur bizi bırakma. Daha yaşanacak çok şey var. Şaka şaka. eşinle ilk kavganda veya boşluğa düştüğün ilk fırsatta soluğu burada alıcaksın. Sözümü unutma
Öncelikle mutluluklar diliyorum ❤️ ayakkabının altına beni de ekler misin acaba 😂 hemen silinecek bölgesine özellikle 💃👠
😂😂😂olur tesekkurlerr
Mutluluklar dilerim, kendine cici bak. Canını sıktıysak özür ✌️
Sevgiler
Est. Tesekkurler)
Düğüne çağırmadın ama :( halaycıyla gelecektik
Hayırlı ugurlu olsun
Azerbaycana gelebilecegini bilsem cagiririm valla😂tesekkurlerr)
Fransa ile arasinda kac km var ya : d
Bilmiyorum ahah
bakmaz olaydım. dügüne gelene kadar 1. yılınız biter bebiş gelir anca yetişirim :(
Olsun askerligine yetisirsin bebenin🙄😅
mutluluklar diliyorum bende sileceğim yakından
Tesekkurlerr
lan hani benimle evlenecektin yalancı
Evlenilecekler sırasına ekledim
Çok uzaklara gidemezsin. :)
Baska sehire gidiyorum zaten😄
Neler oluyor hayırdır? :)
Bakalim hayır galiba beni ikna etmeyi basardilar sonunda😅
Şaka olduğunu söyler misin hemen? 😃
Silmezsin ya bence :D
Yok siliyorum bu son hesapti zaten😄
yolun açık olsun :D burası bataklık
Tesekkurler😄iradesi ve kafasi olana bagimlilik degil guzelim)
Ya dönersen nolucak sifirdan mi baslican
Yoo dönmeyi istemem
Seni seviyoruz görüşmek üzere 👋🏻
Tesekkurlerr
Ricaa
bugun bende aynısını yapıcam, basit gelmeye başladı
sen neden çekiliyorsun
Sıktı artık
eski tadı yok, farkında vardığına göre sende buraya ait degilsin biraz vipsin sanırım =)
Yeap😁 zaten girdigim yok, vaktim de yok. Gerekli kisilerle arkadasligi reele de tasidim, vesselam😂
gitmeden dur o gerekli insanlara bende katılayım =) add yapıyorum sende yap =)
Add ne
eklemek ya )
Bir gün yine hesap açacaksın biliyosun demi kdndk
Yok o gunler eskide kaldı jfjf
Alışmış kudurmuştan beterdir derler sanmıyorum ama inşallah diyelim jdns
Ahah yok öyle KS bagimliligim yok sukur
Nasıl yoda oldun 😂
9 senede 2 xper mi kalsaydim😂
13 yaşında burası var mıydı ya 😂
Ben o yaşta varlığımı sorguluyordum
Evet 2 senesi yeni oluyordu sitenin ben uye oldugumda ve 23 yasindayim😂
Bence buranın boşluğunu bir evlilikle dolduramazsın jdndkd yani illaki boş zamanın olacak bi gireyim neler değişmiş diceksin
Jshd yok ya uye olmam bidaha aman. Zaten is gucten vaktim yok
İnşallah be kfjdkd ney ki iş
En güzele emanetsin asya
Tesekkurler)
🙄Allah rahmet etsin iyi bilirdik 🤔
Allaha emanet ol mutluluklar canım ☺️🙏🏻
Neden burada bekar kadından çok evli kadın var
güle güle muıtluluklar
Şifreni baa virsene 🤣
Niye😄
1 nisanada şaka yapıcam 🙃
Yaa böyle güzel kızlar gitmesin buradan 😇😂
😅🙈
Tüh sesini duyamadan gidiyon 🤦🏻♂️😆
Napacan sesimi yav
Ne zaman ya :( ben seni istiyorum dum :(
Sen kimsin aga
Sana hayran biri vardı ne ara unuttun beni ya
Ya bana hayran cok kisi var gizlisin nerden bileyim hangisisin😂😂😂
Daha geçen de konuşmuştuk bu konuyu ya :) meslek ne konuşalım mı biraz
Yok gidiyom zaten
Ya girme lutfen daha tanışmadık bile instani veya tg ni ver bari ya
Abicim bi git
Niye ya böyle diyorsun ya aşk olsun
Olmasin olmasin😂
Üzüldüm ama canisi ya :(
nereye gıdıyorsun hayırdır?
Kocaya jdhdh
Mutluluklar efenim
Tesekkurlerr
Bu gidişin birde geri dönüşü olacaktır muhtemelen
Hayırlı olsun 💕
Thank uuu
Mutluluklar dilerim.
Thank uu
Gitme dur.
Ne olur
Ya hayır gitme
Niyee
Üzülürüm😓
Vatsapim var zaten Sametcim niye uzuluyon😂
Hesaba üzülüyorum 😂
Al sana verim jfjfh
Harbi mi 😂
Ver kullanayım sen gelene kadar bakarım hesabına
Verim mi😂
Ciddiyim ver 😂
Bidaha gelmicem ki jdhf herkes seni ben sanar bak tehlikeli bi yol ozellikle dayılar icin. Emin misin😂
Eminim bak, pp ni kaldır ver 😂
Çok güzel bakarım, hatta fenomen yaparım
Mesaj kutum kapalı olur. Söz kimseyle konuşmam.
Manyak 😂
Ciddi bu ya bdbd yerim
Hayırlı olsun.
Eyvallah)
Allah mutlu etsin
Tesekkurlerr
Sen evlenemezsin
Why?
Evde kalman için 😂😂😂
Ne diyim ya hep mutlu ol sjsjsjsxd
Eyvallahh😂
Mod olmuşken hem de he