3 Sene oldu - unutamiyorum!! Ailesi ayırdı?

Ben 4 Sene önce deliler gibi aşık olduğum Adam ile evlendim. Nasıl seviyoruz ama, herkes hayranlıkla bize bakardı, köyde herkes bilirdi bizi. Evlendik, Ailesi çok karışmaya başladı. Benim Yaşım 20 onun Yaşi 23.
Çok tartışmalar oldu Ailesiyle. Biz aslında Ailesinden 3 Saatlik bir Mesafede oturuyorduk, yinede HER Hafta Sonu gitmek zorundaydık. Herhangi bir Neden bulup gitmedik diyelim, onlar gelirdi. Herşeyimize, Kavgalarımıza bile karışırlardı. 1 Senemizin dolmasına 1 ay kaldı, Babası aradı, karar ver: ya biz ya Karın dedi kapattı. Eşim Hüngür Hüngür ağlıyor, ciddi bunlar diye. Ben anlamıyorum tabi noldu birden diye. Annesini aradım: Annem noldu yanlışım mı oldu, size karşı saygısızlığım olduysa özür dilerim dedim. Cevabı şöyle: bu Eve asla birdaha ayak basma seni istemiyoruz. Peki Annem dedim kapattım. Çok üzüldüm okadar Kalbım kırıldı ki, göz yaşı bile dökemedim. Çünkü Anlam veremiyordum!!
1 Hafta gitmedik. Eşim hergün ağlıyor seni bırakamam ben diye ve Karar verdi gidip konuşcam diye.
Beni yolun üstünde Anneme bırakmasını istedim çok güçüme gitmişti Annesinin lafları. Yanımdan giderken ağlayarak: seni çok seviyorum seni asla bırakmıcam Akşama yanındayım dedi ve gitti. 4 Saat oldu bütün Aile yani Enişte Hala Abla.. hepsi beklemiş Evde. Beni aradı, buraya gelip Annemden özür dileyeceksin dedi, suçum ne bilmiyorum bile dedim. Fark etmez, gelmezsen biter dedi bende biterse bitsin dedim. Telefon kapatıldı. Ondan sonra biz birdaha hiç görüşmedik. Gerçekten hiç birdaha. Eşyalarımı bile almadım Evimizden! 0dan başladım. Ordaki İşimi Annemlerin yanına alabildim. Boşanma 2,5 Sene sürdü, türlü Bahanelerle uzattı ama hiç bir kere bile aramadı, gelmedi yanıma. Arkadaşlarını gördüm, Arabayı Parasını herşeyini aldılar yanına gelmesin diye dediler. Aklım almıyordu. Çok sinirliydim ilk Haftalar/Aylar. 8 Kilo verdim, yemeği içmeyi kestim ama dışa doğru hep dimdik ayaktaydım. Yeni İş, Üniversiteye yazıldım. Aylarca birisi bile aramadı. Boşanma işlemleri başladı. 2 Kere Mahkemede görüştük. 2,5 Sene geçmiş olsada ben onun içini bilmezmiyim. Hakim neden boşanıyorsunuz dediğinde bir Neden bile söyleyemedi. Hakim bile kaldı! Yapmayın dedi. O Açıyı gözlerinden okudum ama ne fark eder. Beni bırakıp birdaha aramadı! Gizlice Gözü üstümde ama niye çıkmıyor ortaya. Sinirim sinmiyor ama Acısı da geçmiyor. Düğünlere bile gidemez oldum. İçim yanıyor. Dualara Namaza sarıldım ama 3 Sene sonra hala geçmedi o acı.
Bu güne kadar bir Açıklama alamadım, o sorular açık kaldı. Acaba oda benim kadar Acı çektimi, göz yaşı döktümü. Dişa doğru ikimizde gezdık, tozduk, eğlendik. Ben bir kere olsun üzüntülü bir şey paylaşmadım. O bi kaç kere paylaştı. Farketmez. İsteyen Adam gelirdi.
Bana onu nasıl unutacağımı söyleyin lütfen! Başkasına o gözle bile bakamıyorum. Başka bir İlişkim oldu 9 Ay ama onu sevdiğim gibi kimseyi sevemiyorum. İnsan bir İnsanın herşeyine nasıl aşık olabilir.

Çok uzun oldu. 3 Senede ilk kez kısa bir şekilde kelimelere sığdırmaya çalıştım. Bana Akıl verin lütfen🙏🏽
3 Sene oldu - unutamiyorum!! Ailesi ayırdı?