Bosaniyorum cünkü ne esim ne ailesi deger verdi?

3 yil önce evlendim esimin ailesi hep bizim le ugrasti özellikle benimle esimde arada kaldigi icin hep beni yanliz birakti hergün arkadaslari ile disarida vakit gecirdi Ben asla ailesi ile görüsmesine engellemedim benimle aylarca yatmiyor du sordugumda hep Sitresten derdi esimden kaynakli cocuk olmuyordu Tedavi de olmuyordu bana ne kadinligimi Yaşar to ne cocuk verdi Cok mutsuzdum bosanma karari aldim dava actim esyalarimi toplamaya gidince bana aldigi kepce yi cay bardagini bile istedi bavul almisti bana kiyafetlerimi koyduM anneme giderken o bavulu vermezsem esyalarimi vermeyecegini soyledi evlendigimizden beri evime gelmeyen kadin Ben daha evi bosaltmadan annesi gidip ceyizlerimi almis Kaynanam bana Nisan bohcasina koydugu patik Havlu basörtüleri almis evime girip anasinin el emegimis Ben 3 yilimi verdim bir bavul cay bardagi kadar degerim yokmus basta cekismeli actim bileziklerimi bozdurup yemisti kumar da yipranma tazminati bileziklerimi istemistim Sonra Dan Anlasmali ya cevirdim cekismeli uzun sürer dediler bunlar da bôyle yapinca kucuk seyler in pesine düsmusler ben neden birakayim altinlarimi Mahkeme olmadi daha tekrar Dan talep edebilirmiyim herseyi ikimizde imza attik ama Anlasmaliya

Bosaniyorum cünkü ne esim ne ailesi deger verdi?