Eski sevgilim seneler sonra yazdı konustuk falan sosyal medyada paylaşımlar yaptı müzikler paylaştı göndermeli yazılar falan hiç birine tepki vermedim devam etti paylaşmaya falan ara ara yazardı sorardı şimdi ilgilenmiyor bile anlamadim ne yapmak istedigini.. erkekler neden böyle yapar
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Ciddi ilişki insanıyım. Olursa olur olmazsa umrumda olmaz daha
Yani 🙄
Yanisi o çoluk çocuk değilim bittiyse cehennemin dibine kadar yolu var daha işim olmaz
Bilmem ben yapmam kimsenin peşinden koşmam
O yaptı işte.. seneler sonra çıktı geldi tekrardan kendi terk ettiği halde
Özlemiştir belki veya yokluktadır
Gurursuz ama sonuç olarak
Terk ettiği halde donmesi mi hemde beş sene sonra.. hemde daha kötüsü beni terk edip başka kıza gitti şu an o kızla bana yazdı
boş ver aşk diye bişey yok zaten amacı takılmaktır
Yani ciddiye alma hiç biseyini diosun öylemi
Senin aklın onda herhalde
Onda olması değil terk edildim acı çektim üzüldüm başka biriyle oldu falan seneler seneler geçiyor adam hala sevdigine dair yazılar müzikler paylasio affet falan dedi özür diledi tuaf gelmezmi sanada ne oluyor diye
Bilmem umrumda olmaz neyse ben tabirci değilim çok bile konuştum ahahadj
Hadi iyi geceler
kafası bozuktur eskilere sarar
Şimdi kafası düzeldigi için ilgilenmio mu yani onumu anlamaliyim
evet yani şu an kafası iyi değildir bence
Oylemi oluyor kafası bozukken gecmisimi özlüyor erkekler
bazıları öyle yani ben asla yapmam da
Duzelip mutlu olunca geçmiş gene çöp
aynen öyle
sende fazla takma he he de
Adam karşılık alamayınca birakmistir
Yani paylaşımlar yaptı etti ama yıllar sonra cikio bianda ne bilim ne yapacağımı bilemedim sonuçta kendi terk etti beni niye çıktı geldi ki tekrardan
Boşluğa düşmüştür biraz dinlenip hayatını karistirscaktir
Anlamadım zaten seneler sonra cikmasi öyle paylaşımlar yapmasi yeterince karistirdi şimdi ilgilenmio yazılarda paylasmio yazmio bile nasılsın diye
Zarflamis seni sen ne tepki verdin
Paylasimlarinda genelde begeni attim ama o konu hakkında bişey sormadım acmadim banami yazdın ay may falan demedim
İstediği tepkiyi vermemiş olabilirsin begenerinden hala onu dusundugunu çıkarmış kaçan koavala ir oynamış olabilir
O kovaladi baktı bende tepki var kendimi kaçıyor yani 🙄
Aynen öyle taktik yani
Amaç ne peki ve ben ne yapmaliyim
Amacı kafanı karıştırıp ilgine oynamaktır ama tavsiye etmem gelir yiprandigi yönlerini tamir eder eskisi den beter karisitirip hayatını gider
Görüşmek istedi yok dedim son kez dedi hayır dedim yazılar falan yazdı hal hayır sordu etti normal konusuyorun hep yani herhangi bi tepki yapmadım begeni yaptım sadece o kadar tepki olarak ne anladı onuda bilmiyorum gerçi
Bu gibi durumlarda konu ne ne konuştun neye karşılık verdin ne dedin onemsizdir konustunmu konuşmadinmi tek bir nemli konu budur bak ilgini çekmiş şu an bununla ilgilenmiyosun degilmi aslında istediğini almış şimdide seni istediği şekle getirme hayretinde
Peki ne yapmam gerekiyor yardım et bana
İstediğin nedir
şu an onu. Peşinde olmadığım ona karşı hala ilgim oldugunu dusunmemesi falan o duruma düştüm galiba onun gözünde ama bu durumu geri almak istiyorum
Eğer ilgilenmek söylemiyorsan iletişimini tamamen kesmelisin ne o sana ne sen ona ulasacaksin insan tepkisiz duvara karşı biseyi suruemez ama yok ilgisi sürsün diyosan o zaman ona göre davranmalisin
O yazarsa yaziyorum yoksa yazmiyorum.. paylasimlarim normal gündelik paylaşımlar normal hayata devam ediyorum
Anlaşılan bu oyunu oynamak istiyorsun dene bakalım sansjni
Anlamadim
yolun sonu demiştir.
Yani yalanmiydi o kadar yazılar falan
ya bendeaynı durumu yaşadım öyle olmuyor
Nasıl oluyor peki.. kendi terk etti gitti başka kızla oldu seneler geçti cikageldi yazılar sözler hala seviyorumlar falan yazdı etti müzikler paylaşti yazdı ilgilendi benle sonra hoop tam tersini yapıyor şu an
hadi ordan ey
Anlamadım
dedim ki salla