+1 yılSevgilim var diyemeyen insanın sevgilisi yoktur. Sevgili demek birbirini karşılıklı seven iki insan demek. Söyleyemiyorsan başka beklentilerin var demektir. Benim sevgilim var mesela. Diğer bütün kadınlara da gözlerim şaşı. Bunu söylüyorum ki karşımdaki kadının başka beklentileri olmasın. Zaten bir çok kadının yüzü düşüyor konuşmayı kesiyor sevgilim olduğunu duyunca. İyi ki söylemişim diyorum demek ki farklı şeyler bekliyormuş.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye geri çevirmek gerektiği düşünülüyor? Tanışılan her yeni kişi potansiyel veya yedek ilişki adayı mı demektir, yoksa ilişkiniz için tehdit midir? Herkes, herkesle tanışabilir, ilişkisi olsun veya olmasın. Sevgiliniz yeni biriyle tanıştığında aklının çelineceğinden endişe duyuyorsanız ya kendinize, ya sevgilinize güvenmiyorsunuz demektir. Aklı çelinirse zaten güle güle dersiniz. "Birini seviyorsan serbest bırak, dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır" diye bir söz var. Bırakın sizin tırnaklarınızı çıkarıp kısıtlamanızla değil, özgür iradesiyle sizinle kalmayı tercih etsin, veya özgür iradesiyle aklına başkasının girmesini engellesin, çok mu zor? Tanıştığı yeni bir hemcinsiniz sevgilinizin aklını çelebiliyorsa, zaten onunla olmamanız gerekir.
511 Yorumla- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL ve @SHINeex hanımefendilere beğenileri için teşekkür ediyorum 🙏🙂💐
- +1 yıl
Bu yüzden de, aldatılmaya vereceğiniz en doğru tepki, ortamdan uzaklaşmak olacaktır, arıza çıkartmak yerine, ben öyle yaptım çünkü 17 yıllık evliliğimi geride bırakırken. Arıza çıkarttığınızda, ona "seni hâlâ istiyorum, sen benimsin" demiş oluyorsunuz. Birincisi, aldatanı neden hâlâ istersiniz, ikincisi, aldattığına göre zaten başkasının olmayı tercih etmiş, yolu açık olsun. @Sosyetic_SheqiiL @SHINeex
- +1 yıl
@yasminnnnnnnnnnn teşekkürler 🙂🙏💐
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim.. ama mantıklı dedin. Hemen karşı cins sevgili olarak görülmesi sacma...
- +1 yıl
@yasminnnnnnnnnnn Çünkü kadın-erkek deyince normal, sıradan iletişim olabileceğini düşünmüyor ve savaş baltalarımızı sakladığımız yerden çıkarıyoruz. Silahları kuşanıyoruz. Aldatmaya meyilliyse, dişi sinek yaklaştırmamak dahil tüm önlemleri alsanız da, yolunu bulur yapar. Karakter meselesi, çok da şeyetmeyin 🙂
- +1 yıl
Aynen katılıyorum.. Sana güvenmeyen birini de.. yanında tutmak hata zaten...
- +1 yıl
pardon yanlış üyeyi etiketledim @Sosyetic_SheqiiL EİG için teşekkürler
- +1 yıl
Haha sorun değil ricalar ✌🏻
+1 yılYabancı insanları pek hayatıma alabilen biri değilim zaten ama birisi bana yakınlaşmaya çalıştığında anlattığı konuda aaa bunu sevgilim de çok sever gibi ifadeler ile belli ederim. Zaten gözüm tutmadıysa veya bende gözü olduğunu hissedersem konuşmadan kendimden uzaklaştırırım.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim tenimden önce duvarlarım var 🙏🎈 bunun sınırını çok güzel çizdiğime inanıyorum ya. İnsan sevgilisini yokken de sevgilisi varmış tarzında davranırsa mesele kalmıyor. Bununla ilgili bu zamana kadar hiç falsolu hareketim olmadı 🙏🙏🙏
15 Yorumla- +1 yıl
Şiirselsin sen çünküsü 🦋
- +1 yıl
Canımsın çünküsü ❤️🙏
- +1 yıl
♥️
- +1 yıl
Teşekkür ederim balım🙏🎈❤️
- +1 yıl
Rica ederim güzelim ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılGerektiği aşamada iletiyorum balım.Arkadaşta mı edinleyelim. Görseldeki gibi damga zaten kalbimizde olmuş ne fark ederki😍😂
44 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş edinemiyoruz 🤦♀️ Harbiden damgayı vuranların ellerine sağlık 😃 o nasıl bir vuruştur
- +1 yıl
Hahaha yokya insanız ediniyoruz biz ☺ aynen damga sahibi bu yerlerde kuzu
- +1 yıl
Yok arkadaş kalınamıyor. Onu kastettim. Hani sevgilin olduğunu öğrenince arkadaş olarak devam edilemiyor
- +1 yıl
Kendileri bilir kuzu hayat bu ne yapacaksın 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGönül yolları kapalıdır levhasını kalbime asarım
14 Yorumla- +1 yıl
Hahah :D levhan mı var
- +1 yıl
Evet levhayı astım mı finish
- +1 yıl
Çiviyle çak 😃
- +1 yıl
Evet raptiyede olur 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayatınızda biri varken yeni insanlarla tanışamazsın yazılı bir kural kitapçığı falan mı var?
tanışırsın ancak baktın ki amacı arkadaşlık değil de flörtleşmek o zaman dersin ki kusura bakma sevgilim var. Eğer karakterli bir adamda o da anlayışla karşılar ve ya sohbet sonlanıe ya da arkadaşça ilerler.40 Yorumla
+1 yılDoluu, diye sesleniyorum dgshg bu başka yerde mi söyleniyordu uzun zamandır boşumda unuttum
22 Yorumla- +1 yıl
Hahah :D bu durumdada söylenilebilir
- +1 yıl
İyi o zaman 😇)
+1 yıl- Birlikte olduğum biri olduğunu söyleyerek: Tanışmakta bir sakınca görmüyorum.
Tanışık olmanın ötesinde, karşılık veremeyeceğim bir beklentisi varsa geri çeviriyorum.
- Sorulmayanı söylemek, görmezden gelmek, üstü kapalı konuşmak, yalan söylemek huyum değil.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim var su an ve bunu her yerde yaziyorum soyluyorum. Evet sevgilim varr eski erkek arkadasima geri dondum cok mutluyum geberiyorum askindan bitiyorum ona
Bunlari diyorum ✌🏼14 Yorumla- +1 yıl
Bu bir itiraf mıdır 😃
- +1 yıl
Yoo itiraf degil artik tekrar beraber oldugumuz icin soyleyebiliyorum. Baristigimiz an ztn herkese her yere ilan ettim 😄
- +1 yıl
😃 eh tebrikler mutluluklar 🙏♥️
- +1 yıl
Tesekkur ederiimm 🥰🙏🏼🌸
+1 yılİşim olmuyor görmezlikten gelirim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı. Sevgilimle nasıl bir anlaşma yaptığıma göre değişir. Açık ilişki yaşıyorsam başkalarıyla da seks yaparım. Ve elbette o da bu özgürlüğe sahip olur.
Ama klasik bir ilişkiyse elbette beraber olduğum kişiyi aldatmam.30 Yorumla
+1 yılYemin ederim benden daha sandığı yok bu konuda. Hayatımda biri varken kimseye bakmam bile ama gelen tanışma isteklerini kabul eden arsızlar var.
12 Yorumla- +1 yıl
Sadığı*
Özürlü gibi yazmasam birde - +1 yıl
😍 bu da seni özel yapar
+1 yılNormal zamanda bile ağırbaşlı olup boynum eğik gezerim sevgilim olduğunda hiç yüzlerine bakmam aksisi ihanet ediyormuşum hissi verir illaki iş yerinde iş gereği muhabbet oluyor ama fazlası asla o sınırı çizgiyi bilmek önemli
10 YorumlaDuymamazlıktan ve görmemezlikten gelerek. Eger direk yüz yüze yanıma gelinirse de ruhsuz bı şekilde hayatımda biri olduğunu söyler sonrada karsimdakinin özür dilemesini bekler yoluma bakardim ama bu tabiki hiç olmadı 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Herkesle tanışırım ve sohbet te ederim. İşi ileri taşımak ise düşüncesi bundan önce birlikte olduğum kişinin haberi olur. Sonrasında onun niyeti benim hareket tarzımda belirleyicidir. Kalıcıysada gidiciysede net davranmak zorundadır.
10 Yorumla
+1 yılEskiden sevgililer aralarında yüzük takıyordu 🤦♀️😂
Arkadaşta mı olmayalım 😃18 Yorumla- +1 yıl
Dövme yaptırcam parmağına hemde orta parmağına :D adımın baş harfini göstersin soranlara sormayanlara
- +1 yıl
Krall hareket dee ayrılınca nolcak dövme 😃
- +1 yıl
Ayrılamaz benden 😥
- +1 yıl
Ne ara manita yaptın sen 😃
- +1 yıl
Ben öyle şeyler yapmam 😅
- +1 yıl
Direk nikah diyorsun 😂
- +1 yıl
Onu hiç yapmam usluyum ben 😃
- +1 yıl
Ahahah Süper
tanisirim. sonucta sevgilimiz var diye kimseyle arkadas olamayacagiz diye bir sey yok. eger isi love seviyesine tasirsa benim sevgilim var falan derim soguk yaparim ve birdaha da o kisiylenkonusmam. eger cocugun niyetini bildigin halde konusmaya devam ediyorsan sevgiline ihanet etmis olursun
20 Yorumla
+1 yılBen açık açık söylerim şu an biri var diye.
Ne ümit vermek isterim ne de kimseyi B-planı olarak kullanmak isterim20 Yorumla
+1 yılBöyle bir teklife alt yapı hazırlayacak kadar samimiyet bile kurmam. Sınırı iyi koymak gerek en baştan böylece reddedecek bir şey de olmaz…
10 Yorumla
+1 yılGeri cevirmem ne munasebet, nezaketen konusurum ama konu icinde tek olmadigimi tatli dille soylerim, mesaji alir devam ederse ne dicem ki? 😅
10 Yorumla
+1 yılKalbimde tek kişilik yer var, orayıda bedavaya bir bakışıyla geri ödemesiz satın aldı prensesin biri.
10 Yorumla
+1 yılHayatımda birisi varsa bu şekilde yaklaşımlara izin vermemeye çalışırım, eğer oluyorsa da söylerim tabii ki.
10 YorumlaBir tane olsun benim olsun kafası benimki. At gözlüğümü takar yürürüm
20 Yorumla
+1 yılİstemiyorum derim🤷🏻♀️Üzerine çok düşünmeye gerek yok bence👍😊
10 Yorumla
+1 yılHayatımda birisi olsa tanışma teklifi edilecek bir ortam yaratmam ya da öyle ortamlarda bulunmam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim var diye ilan etmem. Ama gelen teklifleri de kibarca geri çeviririm. Kapıları kapatırım.
10 Yorumla
+1 yılYazma sebebini öğrendiğim zaman "kız arkadaşım var" derim tabikide.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılKibarca reddediyorum israrcıysa sert olurum işim olmaz öyle herkesle
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki durumumu söylüyorum gizleyecek biri değilim.
10 Yorumla
+1 yılDegil sevgilinin varligi, gönlüm birisini sevmekle meşgulken kimseye meyl edemiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeri cevirmem yedekte dutarim.
Noğlur nolmaz. Her ihtimale karşı.10 Yorumla
+1 yılumut vermemek üzmemek adına açık açık hayatımda biri var derim
10 Yorumla
+1 yılKibarca görüştüğüm biri olduğunu söyleyip iletişimimi noktalıyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılGörmezden geliyorum zorluyorsa ilişkim olduğunu söylüyorum
10 Yorumla Sevgilim var diyip kibarca reddederdim. Sevdiğimden başkasında gözüm olmaz ve umut vermem.
10 Yorumla
+1 yılöncelikle insan gibi hayatımda biri olduğunu tanışmaya gerek olmadığını söyler yoluma bakarım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatımda biri var derim ama artık geri cevirmiyorum kızlar yaparken no problem erkekler yapınca şerefsiz yok yq kb da bazıları da şerefsiz seviyo yapcak bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılTanışma, arkadaşlık isteklerini geri çevirmem. Sevgili olma isteklerini geri çevirsem yeterli
10 YorumlaBu biraz kararsızlık ile alakalı. Yani inansın içinde varsa her türlü yapar demek daha mantıklı 😁
10 Yorumla
+1 yılHayatımda başkası var derim yedeğe almaya gerek yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Mesafe koyuyorum fazla samimiyet kurmuyorum karşı tarafda anlıyor zaten soğuk olduğumu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben direkt söyluyorum hayatimda ya da kalbimde baskasi var diye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekler hayırı bir cevap olarak kabul etmezken başka bir erkeğin varlığına saygı duyuyorlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCocuklarimla olan diyalogumu begenip bana farkli bakan cok kadin gordum. Bazilari yiyecek gibi bakiyordu. Sasirmistim.
10 Yorumla
+1 yılSanırım ben bunu yapardım
https://www.posta.com.tr/aldatmayi-engelleyen-yuzuk-12791910 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. hayatımda biri varken diğer karşı cinsler ilgi alanımda olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHep öyle olur. Şimdi sevgilim yok kızlar bakmaz. Sevgilim olsun günde en az 2 tanıma isteği geliyor.
10 Yorumla Direk söylerim. Söyleyemeyen insan ya sevmiyordur ya emin değildir ya da ailesinin haberi yoktur duymasınlar diye söylemez
10 Yorumla
+1 yılBence ihanettir başka kişilerle tanışma ihtiyacı duyuyorsanız tek eşli bi hayat kurmaya çalışmayın yaptığınız işi meslek edinin
10 Yorumla
+1 yılGenelde tanışma isteği yapıcak kadar fırsat vermem şayet ki oldu sevgilim olduğunu açık bi dlle söylerim kırmadan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevgilim olana kadar neredeydin? derim :)
110 Yorumla- +1 yıl
Ppdekini mi yapıyorsun :D
- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
Bence çoksel 😌
- +1 yıl
O zaman şimdi sevdiğiniz bi şarkıyı açıp dinleyin efenim
- +1 yıl
Paylaştığım şarkıları dinlemeyi yasaklıyorum :D
+1 yılGüzelse eğer olumlu tepki veririm yedekte dursun fazlasi göz cikarmaz😀
10 YorumlaHayatımda biri var bu yüzden nazikçe reddediyorum seni
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKimse yok olsa evet geri çeviririm
30 Yorumla
+1 yılÖyle bir teklif gelemez tavrımı koyarım
20 Yorumla
+1 yılRed ederim işte. Hayatımda biri var derim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hayatımda ki kişiyle ciddi isen geri çeviririm.
20 YorumlaTanışırım ama arkadaş olarak.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evliyim derim efendim
20 YorumlaSamimi olmamaya dikkat ederim
10 YorumlaGenişliğe bağlı değişiklik gösterir.
10 Yorumla
+1 yılHayatıma insan alımı yapmıyoruz derim
10 Yorumla
+1 yılSözlü olarak gelırse , sevdiğim var der geçerim
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih