Bugünde onun sınıfına gittim arkadaşları beni gösterdi ama çoçuk bakmadı daha önceden Bi kaç defa da olsa bakardı bugün bir garipti. Morelim bozuldu ilgilenmedi diye okul çıkışı yan yanaydık arkadaşım morel veriyordu oda göz ucuyla 👀 baktı Bi defa bana sonra arkadaşı erkek onu diğer tarafta çekti
Bilmem eğer seviyorsa erkek gibi ciddi gelsin sana söylesin trip atması dahi ergence anladın mı? Ama olur belki bir ilişkiniz bunun önünde hala 100 yıl daha var.
Anlayamazsın onu işte yatağa atarsa seni cinsellik için kullanıyor demektir dudaklarından öpücük alıyorsa aynı şekil. Ya da sürekli konuşmak istiyorsa canı sıkıldığı içindir bunlar hepsi bir gün sıkılacak ve bitirecek ilişkiyi bak seven insan hata yapmaz sever kıyamaz kırmaya tabi telefonla arar demiyorum ama af edersin ama bkunu çıkarmadan arar yani şimdiki aşklar sevgiler hızlı ama gençlere bir şey de denilmiyor yani. Ne yaparsan yap ama doğru insanı bulduguna emin ol çünkü hayat bir kaptırdı mı seni kaptırır.
Biliyorum ama işte ilk defa böyle hissediyorum ve onun gizemli sezsiz sakin halleri beni etkiliyor onun da bana karşı duygularını ögrenmeye çalışıyorum ama sonuca ulaşamıyorum
Bugün çoçugun en yakın erkek arkadaşına söyledim ve sevgilisi oldugunu ögrendim sonra emin olamadım diğer arkadaşına söyledim ve bana sevgilisi olmadığını 1 2 hafta önce ayrıldığını sonrada 1 ay önce ayrıldığını söyledi. İkisi de üstüne basa basa imkansızı seviyorsun dedi ama ikisi de farklı şeyler söyledi
insanlar yapar iyi ki de araştırmassın nasılsın olduğunu öğrendin en azından. Şimdikiler gönül eğlendirmek peşinde ciddiyet desen kimse de kalmamış daha doğrusu kimseye güven kalmamış.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yüzünü görmek için bakar? Ne saçma bi soru bu bacım ne olsun istiyorsunuz siz
Sırf yüzümü görebilmek için habire arkasını dönüp baksın ki?
Demek adam etrafına bakıyor belkide sana bakmıyor.
Ben yanlış görsem bile arkadaşlarım da mı yanlış görüyor
Onlarda gaza getiriyor seni
Neden böyle bir şey yapsınlar ki?
Ya yaparlar. Bu devirde kimseye güvenme demişler.
Bi kaç defa arkasına dönüp baktığını gördüm ben bakmayınca bana bakıyor. Kuzenimlede aynı okuldayız o da bana baktığını söylüyor 😊
Kuzenin kendini damdan at dese atacak mısın ya da sana bir komplo hazırlamış buraya git seni bekliyor dese hemen inanıp gidecek misin 😅
Tabi ki de hayır ama ben Kendi gözlerimle gördüm bana baktıgını
Gözler de yanıltır bazen.
Ama neden bakar ki bir insan tanımadıgı yüzünü bile görmediği (maske) kıza
Oynuyor seninle ister teklif at ya da emimin oda sana baktığına göre atacaktır bak bakalım ne kadar sürecek.
Şimdi De kendi gözlerime mi inanmıyım?
Neden oynuyor olsun ki?
Ne diyelim inşallah evlenirsin. Baklavayı da gönderirsin kargoyla artık😀
Bugünde onun sınıfına gittim arkadaşları beni gösterdi ama çoçuk bakmadı daha önceden Bi kaç defa da olsa bakardı bugün bir garipti. Morelim bozuldu ilgilenmedi diye okul çıkışı yan yanaydık arkadaşım morel veriyordu oda göz ucuyla 👀 baktı Bi defa bana sonra arkadaşı erkek onu diğer tarafta çekti
Beni elle gösteren çocuk
Jsjskskksks bu yaşta
Bilmem eğer seviyorsa erkek gibi ciddi gelsin sana söylesin trip atması dahi ergence anladın mı? Ama olur belki bir ilişkiniz bunun önünde hala 100 yıl daha var.
Nasıl anlaya bilirim ki beni sevdiğini?
Anlayamazsın onu işte yatağa atarsa seni cinsellik için kullanıyor demektir dudaklarından öpücük alıyorsa aynı şekil. Ya da sürekli konuşmak istiyorsa canı sıkıldığı içindir bunlar hepsi bir gün sıkılacak ve bitirecek ilişkiyi bak seven insan hata yapmaz sever kıyamaz kırmaya tabi telefonla arar demiyorum ama af edersin ama bkunu çıkarmadan arar yani şimdiki aşklar sevgiler hızlı ama gençlere bir şey de denilmiyor yani. Ne yaparsan yap ama doğru insanı bulduguna emin ol çünkü hayat bir kaptırdı mı seni kaptırır.
Biliyorum ama işte ilk defa böyle hissediyorum ve onun gizemli sezsiz sakin halleri beni etkiliyor onun da bana karşı duygularını ögrenmeye çalışıyorum ama sonuca ulaşamıyorum
Madem leyla gibi aşıksın git kendin açıl derim ne olacak dünyaya bir kez geldin gidip yanına senden hoşlanıyorum de hadi bakalım eylenelim coşalım de.
Jsjskskksks ama bende o cesaret yok ve o sevgilisinden daha 2 3 hafta olmuş ayrılalı
Bide adımı bile bilmiyor ki konuşmulugumuz yok
Senden de bi 6 7 hafta sonra ayrılır. Çocuk oyuncağı sonuçta sevgili olmak al gülüm ver gülüm.
Bugün çoçugun en yakın erkek arkadaşına söyledim ve sevgilisi oldugunu ögrendim sonra emin olamadım diğer arkadaşına söyledim ve bana sevgilisi olmadığını 1 2 hafta önce ayrıldığını sonrada 1 ay önce ayrıldığını söyledi. İkisi de üstüne basa basa imkansızı seviyorsun dedi ama ikisi de farklı şeyler söyledi
Ve çocuk yine bakıyor
Orasını bilmem sana da umut verip kandırmak istiyor olabilir onu sezdim şu an.
Çok canım sıkkın neden böyle bir şey yapar ki bir insan
Bu arada çok teşekkür ederim, yardımcı olduğun için seninle konuşmak iyi geldi sag ol (:
insanlar yapar iyi ki de araştırmassın nasılsın olduğunu öğrendin en azından. Şimdikiler gönül eğlendirmek peşinde ciddiyet desen kimse de kalmamış daha doğrusu kimseye güven kalmamış.
Haklısın maalesef öyle ama işte kalp bu seçemiyor sevgini unutmak istiyorum ama her zaman karşıma çıkıyor nasıl olacak bilmiyorum
Bende bilmiyorum karar senin kimse sana çıkma da diyemez bilgini yap doğru olduğunu bildikten sonra kim ne diyebilirki
Peki teşekkürler😊 seninle dertleşmek güzeldi kendine iyi bak 💙
Önemli değil sende dikkat kendine Allaha emanet.
Akşama malzeme djkfhgsdşhf
Anlamadım?
Çavuşu tokatlayacak seni düşünerek
Hjdjdnnxjxjxn
Ama öyle birisi değil ortak arkadaşıma söylem nasıl bi diye sesiz sakin utangaç birisi dedi böyle şeyleri düşünecek bir insan degil
içinde ne fırtınalar kopuyordur onun jshfdkhgksljdhgsdfg
Jsjskskksks cidden öyle birisi değil ki öyle olsaydı anlardım çocuk beni görünce utanıp kafasını eğerek yürüyor göz ucuyla bakıyor 😊
sen onun kafasının içinde dönen fantezileri nerden bileceksın sjmehdfgsdfgh
Jsjskskksksöallsnzmznzn
geçmiş olsun.
Neden öyle dedin ki şimdi
aşık olmuşsun.
Offf hem de imkansız bir aşka😖
olur olur :)
Ben sana yazamıyorum sen bana yazar mısın? Sana olayı en baştan anlatayım yani tabi sen istersen
takip atman lazım yazılmıyor.
tamam
M. Al olabilir mi