Biri var ve bakışlarını kaçırıyor, benimle sohbet etmiyor hatta beni görünce uzaklaşıyor. Sizce hoşlanıyor ya da beğeniyor mu?

Yaklaşık 3 hafta önce yeni bir işe girdim. Ofis ortamı kalabalık herkes kendi masasında. Bir çocuk var gerçekten işk baktığında ilgi çekiyor. Uzaktan bakınca mesafeli, ciddi olduğunu anlıyorsun. Bir çok kez bana olan bakışını yakaladım. Ama ben baktığım anda direk bakışlarını çekiyor. Kendisiyle ne merhabalaştık ne de tanıştık. Bir kere kapıda çarpıştık bana yol verdi teşekkür ederim dedim o da rica ederim dedi o kadar. Ama dikkat ediyorum başka kızlarla muhabbet ediyor, konuşabiliyor bir tek benimle konuşmuyor. Ve geçen de herkes bahçeye çıktı bu da oradaydı en son ben kaldım içeride. Dedim bende gideyim tam çıkacaktım pencereden bir baktım bizim kızlarla muhabbet ediyor. Ben gidince yavaş yava oradan ayrılıp başka tarafa yürüdü bu durum hep oluyor. Bazen diyorum bende mi bir sıkıntı var kaçıyor 😀 Mesela onun masası tam kapının karşısında. Ben dışarıdan her içeri geldiğimde başını kaldırıp bakıyor göz teması kuruyoruz orada. Dikkat ettim başkaları geldiğinde öyle kafasını kaldırıp dikkatli bakmıyor. Anlayamadım bir türlü ne yapacağımı bilemedim. Ortamıda olmuyor sohbet edelim ayrıca çok istekli görünüp ürkütmek de istemiyorum. Hoşlanıyor mu yoksa yapısı mı böyle? Yardımcı olursanız sevinirim.
Biri var ve bakışlarını kaçırıyor, benimle sohbet etmiyor hatta beni görünce uzaklaşıyor. Sizce hoşlanıyor ya da beğeniyor mu?