Görüştüğüm erkek benden yardım istedi kağıt işleri için, ama sevgili olmak istemiyor sürekli böyle devam ediyor napsam?

görüştüğüm erkek var naptıysam sevgili olmak istemiyorum dedi ama hisleri oldugunu anlamıştım son zamanlar herşeyin sdce takılmalık olmadıgını hatta bi ara kendisi bile demişti zamanla sevgili olabiliriz diye. sonra ne olduysa biraz üstüne gitmistim olamam dedi iliski icin uygun degilim dedi inanmadım en sonundada bi sevdigim biri var evlencem dedi 3 yıldır aynı sehirde yasıyoruz nerde ozaman sevgilin dedim daha ailesi onay vermedi dedi ama her hafta sonu eglencelerde. bu konusmalardan sonra 1 ayı geçkin konusmamıstık simdi ise kağıtları icin yardım istedi ilk kez benden yanına gittim tabi aramızda bişeylerde oldu. bugünde yazmış işlerini halettim diyemi sanırım ne desem sizce yardım ettim ama bidahakine sevdigin yardımmı etsin desem ya da sizce napsam
Görüştüğüm erkek benden yardım istedi kağıt işleri için, ama sevgili olmak istemiyor sürekli böyle devam ediyor napsam?