Ben ikizlerim yükselenim yengeç aşk gibi konularda yengeç tarafım ağır basıyor o yengeç burcu yükseleni akrep ama oda akrep gibi daha çok zaten Yengeç kadını akrep erkeği olmalı bence kadın her şeyi alttan alabilir yani ben zaten ben akrep mıknatısı gibiyim zamanında onuda kendine çekmiştim hayatımda kendime yaptığım en iyi şey belki 🥲 Ondan önce konuştuklarımda bir şeyler eksik kalıyordu hep onla tamamlandı işte ondan sonra birkaç kişiyle daha konuştum ama olmuyor hiç biri o değil daha dün biri ile tanıştım tüm gün konuştuk adam 30 yaşındaydı ama yok olmuyor içimden gelmiyor adama dedim en son engelle beni diye 😂istemiyorum içimden gelmiyor
O yüzden akrep erkeği yengeç kadını ben daha onları üst üste çıkartcam😂
Akrep kadını, yengeç erkeği. Tutku ve libido konusunda birbirini böyle gazlayan kombinasyon yaşamadım daha. Ölürsünüz, nefesiniz kesilir de tekrar birlikte olmak istersiniz. Buluşmak için değil gün dakika sayarsınız. %100 uyum diyorum.
Not: Akrep kadını iceberg gibidir. Hafife alırsanız gider Titanic gibi çarpar alabora olursunuz. Dikkat edin beyler.