Akrep burcu kadını ve balık burcu erkeği aşk uyumu?

Ben akrep burcu kadınıyım eşim balık burcu erkeği biz 3yıldır evliyiz ben aşırı güzel biri değilim ama eşim çok yakışıklı biri hem de zehir gibi zekası vardır ben başından beri şüpheliyim nedendir bilmiyorum ama böyle her açıdan mükemmel olduğu için benim olduğuna hâlâ inandıramıyorum kendimi başka birileriyle görüşüyodur falan diye içim içimi yiyor ama şöyle bişey de var kavga ettiğimizde küstüğümüzde ben onsuz oda bensiz uyuyamayız ayrı uyuyamıyoruz ya o hiç uyumaz sabaha kadar öylece durur uykusuz işe gider ya da ben dayanamam gidip sessizce koynuna girip sarılıp uyurum o da bana sarılır sonra saçımla oynar uyur telefonunu kilitlemez ben telefonuna bakarken çok rahattır iş arkadaşı bile olsa kızlarla konuşmaz yazanı direk engeller ya da bana verir telefonu al bak iş için falan yazıyor istemiyorsan engelle zorunlu bişeyse orada gelip söylerler dedi. Bu haraketleri güven veriyor ama bi yandan da korkuyorum çoğu baktığım siteler de Balık erkeği akrep kadını aşk uyumu %98 denildiği gibimidir?
Akrep burcu kadını ve balık burcu erkeği aşk uyumu?