2 yıllık bi ilişkim var genelde hep ben ayakta tutmaya çalıştım 4-5 aydır ayrı bi seviyor gibi fakat artık çevremki insanlara aklım kayıyor çok seviyorum erkek arkadaşımı ama aklım başkalarına kaymıyor değil bunun olmaması için ne yapmalıyım
Sadece bi süre benim çabamla ilerleyen ilişki?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aklın başkalarına kayıyorsa, gece uyumadan önce başkalarını hayal ediyorsan o zaman yeterince mutlu değilsindir
Hayır hep onu düşünüyorum uyumadan önce ama
Mutlu musun ilişkinden?
Mutluyum çok seviyorum ama kafam neden başkalarına kayıyor
Demek ki sana bir tane yetmiyor.
Öyle bişey değil bu sadece ne bileyim belki de hala bişeyler eksik
Seçenekler belli. Ya eskisi gibi sevmiyorsundur ve mutlu değilsindir. Ancak alışkanlık olduğu için seviyor ve mutlu hissediyorsundur sadece. Ya da seviyorsun ve gerçekten mutlusundur ancak yine de 1 erkekle yetinemiyorsundur. İlk seçenek normal ancak ikinci seçenek hoş değil
İkincisi gibi bi şey asla düşünmedim
Düşünmezsin zaten kendini aniden içinde bulursun
Bu onun yaptığı hatalardan biri ve çok üzülmüştüm ben zamanında o yüzden yapmam
İyi bakalım
O ilişkiden sana hayır gelmez ki be kral ilgi görmediğin için aklının kayması normal
Önceden öyleydi şimdi görüyorum
Çok geç olmadan dön tek başına ayakta tutabildiğin bir ilişkide yarın öbürgün sen yorulursan kim ayakta tutacak. O zaman boşu boşuna rüyalarda yaşama bitir gitsin be kuzu
Ben onu bırakmak istemiyorum ama ne kadar kendimi zorlasam da başkaları da giriyor aklıma
Ya ona bağlan ya da ondan ümidini kes böyle olmaz kimi seversen ona gitmelisin
Sevgiline bağlan kendini tatmin et
Nasıl
Sıkıldığın konular ne
Fazla ilgilenemiyor benimle iş dolayısıyla bundan öncesi çalışmıyordu o zaman gerçekten bilerek ilgilenmiyordu ama şimdi işten dolayı neyse bu sıkıntı değil sadece ben anlamıyorum
Biraz anlayışsız misin yoksa anlattığın kadar var mı
Ben ağzımı açmam çalışıyor ne de olsa ama bi sıkıntım olduğu zaman buna çok bişey demeyip arkadaşlarıyla dışarı çıkıp üstüne de haber vermediği oldı
Çok mu yapıyor
Genelde
O zaman elinde görüyor seni
Nedeni basit ama burdan söylenmez
?
Gel özele
Senin ihtiyacin olan şey yanlış anlama ama tanıdık veya tanımadık biriyle cinsel yönden ki konuşmak 1 kere oldu mu o hissiyatin gider emin ol ki
Öyle bi ihtiyacım yok ki aramızda oluyor bişeyler zaten
Ama başkası ile olacak canım o zevki tutkuyu atman lazm ki böyle bir şeyler hissettmeyesin illa gidip başkası ile birlikte ol demiyorum telefondan bile konuşmak yeterli
Bu iğrençlik kusura bakmayın gerçekten Çok kötüsün aldatmam ben
Ay sanki senin yaptığın çok güzel sevgilin var başkalarına karşı bir şey hissset kötü olan sen kendin bilirsin
İlgi göstermiyor mu sana
Önceden göstermiyordu şimdi gösteriyor ama
Bitmiş bence
Ne bağlıyor o zaman bu kadar beni
Yılların verdiği bir alışkanlık sadece.
Onu seviyorum ama bilmiyorum
Onun sevgisinden şüphelisin?
Seviyor bunun farkındayım ama eskisi gibi değil sanırım o :(
Zor bir durum gerçekten