En azından denedim içimde kalmasın diye yapar mısınız?
#movie_colic

Gayet te yaparım. 😂Sevmiyorum reddedilmeyi ama içte kalması daha kötü.
Tarzım olmayan bir durum.
Yapamam yani susmak bana ters bir defa.
Ama iyice aşık olmam lazım körkütük kalkıp hoşlanma evresinde demem kesinlikle.
Açılmak için kesin kararlılık olmalı duyguda.
Kesinlikle açılırım.
Çünkü bu hisler güzel olsa da zaman içinde insanları olumsuz hislere sürüklenmeye yol açıyor.
İtiraf ederim, olursa olur. Olmazsa ''zaten beni reddetti'' diyerek zaman içerisinde unuturum.
Çok çok üzülürüm, bu da hiç sorun olmaz. Eğer açılırsam belki kazanacak ve sevdiğimle birlikte olacağım. Ancak söylemezsem sonsuza dek bir hiç olacağım, boşuna benden haberi bile olmayan bir insan için aşk acısı ve ızdırap içerisinde olacağım.
Gerek yok agalar. Söyleyin, kurtulun.
~ Bu kişi sizi önce reddedip zaman içinde size gelirse sakın muhattap olmayın. ''Zaten bu beni seviyordu, bana hayır demez, elde var'' olarak görecektir. Ve sizi sevdiğinden değil, boşta kaldığından sizinle birlikte olmak isteyecektir. Kullanılır hatta aldatılırsınız. Sizden iyisi, çekicisi karşısına çıktığı an sizden vazgeçer. Belki sizden çok onu sevecek kimse olmayacaktır ama umursamaz. Dikkatli olalım. :D
Belki red yemezsin belki farklı gelişir pozitif olmasada farkli bir boyuta girersiniz işte bu keşkelerde kalmamak için ima da bulun anlamazsa açıl ama boğulma 🤪
Soru benle alakalı değil öylesine sordum 😅
Emin ol öyle 😂😂
Tüm sorularım öyle değilmi ben aşk fenosuyum işim empati kurmak 😅😅
Kesinlikle açılın derim bir ömür pişmanlığını yaşamaktan çok daha iyidir..
Yani artık bu kişiye bağlı nasıl yapacağı ona kalmış ama kesinlikle yapılmalı..
İyi geceler 🌺✌️
Rica ederim 🌺🌺✌️
Kendime birazcık saygım varsa açılmam bile bile hemde ama zamanla onun fikrini değiştirtmeye çalışırım. Ve amacıma ulaşırım.
Dankeeşönnn 🙏✨
Rira ederim 🌺✌️
Cevap
53Cevap
Yoo reddedileceğim kişiye asla açılmam. Hatta genel olarak açılma işlerine ben bakmıyorum 😅
Karşımdaki kişi buna değiyorsa reddedileceğimi bile bile evet yine de açılırım. Çünkü ya söyleyememenin pişmanlığını yaşayacağım ya da reddedilmenin. Ben reddedilerek söylemeyi ve üzüleceksem de bunun için üzülmeyi yeğlerim. Öbür türlü bir ömür boyu bunu düşünmek zorunda kalacağım ‘neden söylemedim’ diye. Pek duygularım ile hareket eden biri değilim. Sevdiğim oldu ama hiç aşık olmadım. Karşımdaki kişinin gerçekten beni çok etkilemiş olması gerekir ki ona kendim adım atayım. Öyle kolay kolay adım atan biri de değilim çünkü.
Kız sana umut vermez ise, dengesiz tavırlar sergileyip, kendini çekiyor ise, aranda etkileşim oluşmasına izin vermiyor ve sana hiç bir şekilde merakı uyanmayıp, sorular sormuyor istediğin anlamda yakınlık kurmuyor ise zaten Bana açılma demek istiyor. Ya da ilişkiye müsait değil demektir. Kız elbette bilmez onu çok beğendiğini ya da sevdiğini. Bu da kişinin kendisinin sorunu ya duygularının sorunu diyelim.. Kız müsait olmadığını o soğukluğu ile belli ediyor. Bunu bile bile de açılmaz bir insan.
Bu bir korkaklık ya da başka bir çekinme durumu ile açıklanamaz. Bir kişi sevdiği birine zaten en utangaç kişi de olsa yine de bir şekilde otomatikman açılıyor. Özellikte genç yaşta kişilerde bu çoğunlukla var ne olursa olsun red yiyor ama açılıyor. Tabi bu karşısındaki kıza bağlı dediğim gibi. O bana gel davranışlarını belli eder..
Açılmak teklif etmek vs gibi şeylere genel olarak karşıyım. Onun yerine sevgimi ilgimi içten içten hissettirmeyi her zaman daha doğru buluyorum. Bir şeyler olacaksa zaten kenliginden oluyor. Böylece ne kimse kimseye aşkını ilan etmiş oluyor, ne de kimse kimseyi reddetmiş oluyor...
Haa süregelen, ardı kesilmeyen, sürüncemede kalan bir durum mevcut ise bazen açık acık konuşmak hayatımızı netleştirmek adına elbette daha yararlı bir davranış olacaktır.
Kızlar zate beli eder direk açılamaz erkek anlar zate kızda kendide hoşlanıyorsa teklif eder
Erkek casaret etmeli çünkü kendimde biliyorum Dünya güzeli bir kızdım belki bu kız bana hayır der iyi erkekler oldu
Oysa ben aldım kendimde yaşça büyük dul bir adam tabi pişman oldum hiç mutlu değilim
Kız kadesimde öyle derdi yakışıklı boylu erkek isterim oturduğumuz evi beğenmezdi
Kısaboylu fakir erkek aldı
Kadın milleti heran hiç umadıģınıza evet diyebilir
Ulan kıza bak diyen oldu ben beni almaz diye teklif bile etmedim o daha beterini aldı dediler
Şimdi pek yaşamadığım bir durum diyeceğim bir tarafı kalkık olacağım. :D Bilmiyorum çok hoşlanıyorsam ya da seviyorsam açılırım. İçimde acabalar kalsın istemem. Bana yük olacağına salayım, reddedilirsek en azından sonucu biliriz.
Bunu yapmam için gözümü baya karartmam gerek ama yine de yapamazdım sanırım
Çünkü kendimi küçük duruma düşürmeyi pek sevmiyorum.
Haaa söyle bir durum var eğer karşımdaki sırf benim iyiliğimi ya da ortada kendi kuruntusu olan bir durumdan dolayı, beni istemiyorsa işte o zaman üzerine giderim.😀
kız arkadaşım da aynı sınıfta bizle ve sevdiğim çocukla sevgili oldular hemen hemen bir aydır ayrılar ama çok zoruma gitti 3 senedir sevdiğim kişi gitti kız arkadaşımla çıktı tabi kimse bilmiyor o da bilmiyor onu sevdiğimi ama ben içten içe çok üzüldüm ağladım o yüzden kız arkadaşımla bir birliktelik yaşadılar diye de uzak durmaya çalışıyorum onun beni sevdiğini demesini istiyorum bilmiyorum söylersem içimden bir ses yanlış olacağını diyor o önce onun demesini bekliyorum uzaklaşmaya çalışıyorum ama olmuyor çok seviyorum Allah kahretmesin
Yesss, I did it! Diye bağırasım var😂 kabul etmeyeceğini bile bile açıldım, sevgili falan yaparsa pişman olurum dedim açılayım en azından denerim dedim... eşek gibi biliyordum reddedeceğini... benim neyimi seviyosun dedi eh gönül bu ota da... dedim ve ta daaa double reddediliş. Neyse önemli olan katılmaktı
Red edileceğimi bile bile yapmam. Neden red cevabı alacağımı bile bele yapıyım ki, içimde kalsın. En azından kendimi kötü hissetmem. Ama sinyal alıyorumdur karşıdan o zmn belli etmekte sakınca görmem.
Bunun sonucundan emin olamam denemeden, söylerdim böyle bir durum olsaydı eğer. Olmazsa da ona göre hareket ederdim, belirsizlik içinde kalmak her halükarda daha kötü bana göre. İleride pişmanlığa yol açmamak için yapardım bunu.
- Hayır, açılmam: Açılırsam geri çevirebilir de açılmadan yaklaşırsam kaçamaz😈
- Hayır, yapmam: Geri çevirdiğinde içime öküz oturacağına, duygularım içimde kalsın😬
İlk izlenim çok önemli. Eğer karşılıklı bakışmalarımız ve birkaç defa aynı ortam içerisinde yer alıyorsak açılırım. Ama yoksa ne yapar ne eder başkası tarafından haber salardım baktım oda olmadı vazgeçerdim. Ona da hayatında mutluluklar dilerdim benim gibi birisini kaçırdığı için...
Hayatimda bir kere acildim reddetmeyeceginden o kadar emindim ki gayet oz guvenli bir sekilde senden hoslaniyorum dedim. Reddetti 😅😂 ilk ve son acilmaydi
Selamlar,
Tabi ki şansımı denemek isterim yoksa açılamadığım için sürekli kendimi yerim. Muhakkak bir adım atarım. En fazla ne kaybederim ki diye düşünüyorum.
Reddedilmeyeceğimi bilsem de yapamıyorum, yemek yediğim bir restoranda garson bir çocuk vardı artık haftada 2 kez falan gidiyordum ailem de öğrenmişti ama çocuk sadece bakmakla yetiniyordu bende öyle 😂 uzun bir süre sadece bakıştıktan sonra çocuk oradan ayrılmış ve aradan 1-2 yıl geçti tekrar karşılaştık caddede önemden yürüyordu beni gördü ve yine sadece arkasına dönüp bana baka baka gitti ksjshskslsl
Şu hikaye geldi aklima bu sorudan...
Adamin birinin komsusuna borcu varmis, kafasini yastiga her koydugunda dusunmekten uyuyamazmis. Bir aksam acmis pencereyi bagirmis komsuna, ben sana olan borcumu veremiycem demis yatmis tekrar. Simdi o düşünsün birazda demis rahatlamis😆😆
Yani soylerdim kesinlikle uykukarimi kaciracagina ben diyim o düşünsün 😆
Karşıdan olumlu hareket görmezsem hareket etmem. Bu reddedilmek duygusu abartılıyor. En fazla reddedilmek yani. Açılsın gitsinler en fazla içinde kalmaz insanoğlunun.
Tabi ki evet en fazla reddedilirim başka ne olabilir ki en azından aklımda şüphe kalmaz denedim olmadı derim. İleride neden şansımı denemedim diye pişman olmaktan çok daha iyidir. 😉
Hayır reddedilecegimi biliyorsam ve karşımdaki ondan hoşlandığımı biliyorsa yeniden açıklamak saçma olur
Hayır akıllı olan birey, durumu takip eder, nabza göre şerbet dökmesini bilir. Ama acemi olan çömezler bunu kestiremeyip kumarı tercih eder.
İçimde kalacağına söylerim herhalde belki de söylemem belli olmaz. O anki ruh halime göre karar veririm.
Aslında karsi taraftan bu konuda bir elektirik almışsam açılırım. Tabi yanıldığım zamanlarda olabilir.
Evet, elimden geleni yapmadım hissi ile pişmanlık duymaktansa şansımı denedim demek daha az can yakıcı.
Dayanamam belli ederim zaten. Çabalarım, ilgim karşılıksız kalırsa ne kadar çok sevsem de gitmesini bilirim.
qsimdiye kadar bir kisiden bile numara dahi istemedim kaldiki reddedecegini bile bile mi acilacam hadi canim ordan 😂
açılmam zaten öyle bir durumda da olmam😂
yani hiç olmadımm😂
Reddedemeyeceği durumları oluşturmalısın. Sonra açılmak çok kolay
Nereden bilelim reddedilecigimizi ki? Belki karşımdaki de benle aynı hislere sahip ama belli etmiyor
Yapilmaz mi yaa 😂 reddedilmenin verdigi o his ve sonra yapilacak isler. Onune acacagin yeni kapilar. Her red yediginde buyumenin verdigi olgunluk.
Gercekten kadinlari ve erkekleri iyi taniyan onlari ayartabilen bi insan olmak istersen reddedilmek senin icin cekirdek citlemek gibi olmali. Yoksa hayatinda hep korkan pisirik insanlardan olursun.
Hoşlandığımı anlamasını sağlarım ama reddedileceğimi bilemem tabii ki bunu bilebilmek mümkün mü ki
Duygularımı ifade etmek için açılırım. Olmazsa olmaz...
Açılırım, içimde kalacağına en azından keşke demem.
Duygularımı döylemem, önce karşı taraftan emin olmam gerek bunun için.
Eğer kabaca bir karşılık almayacağımdan emin olursam gider konuşurum.
Ben red yiyeceğim bilsemde acilmam normalde yapmam🤗
Evet orta sonda kayıtlı bir hatam var böyle ama sonuç olarak devran döndü ben reddetim 👍
Ben hayatımda sadece 1 kişiye açılmış insanım. Neden reddedileceğimi bile bile açıklayım ki
Açılırım içimde kalacağına reddedilirim otururum 😂😂
Reddedilmek te aşka dahil...
Reddedilmek te güzel...🦄🍀❤️
Hayır hiç bir gotukalkık benden ve duygularımdan önemli olmaz
Son yazdığın cümle tamda beni tanımlıyor, keşke dememek için denerim.
Yoo biliyorsan açılmam ufak bi umut varsa belki çok nadir
Hayır, yapamam. Mümkün değil başaramam. Nasıl olsa kesin reddedecek, hiç bulaşmamak daha iyidir.
Açılırım, içimde kalacağına söylerim en azından düşünme derdinden kurtulurum.
Yinede açılırım... çünkü nasıl konuşmam gerektiğini öğrenip kendimi iletişim kurmada geliştiriyorum. Reddedilmeme rağmen özgüvenimi düşürmeden olayı kabullenip yoluma devam etmeyi tercih ederim. İnsan böyle girişken ve pozitif olabiliyor.
Arkadaş olarak devam ediyor olsanız bile bence söylemelisiniz yanında acı çekmektense uzakta durumu atlatmaya çalışmak kisi icin daha faydalıdır
Zaten yanında durdukca ızdırap ve acı katlanılmaz seviyelere gelebiliyor
Benim durumum da böyle şu an. Açıl açıl dediler, açıldım. Redd yemedim, ümit de vermedi. Belirsiz halde bekliyorum ne olacağını. Keşke açılmasaydım dedim. Tabi duruma ve ruh haline göre değişiyor
Tabii. Ben kendimi ifade edeyim, düşüncelerimi anlatayım isterim. Karar karşı tarafın. Kafam ve kalbim rahat olur en azından.
Çok beğeniyosam çok aşıksam bir sekılde belli ederim cesaret edip çıtlatırım biraz direk dalmam konuya 😅
Evet yaptım bunu çünkü sevgim karşı tarafın beni sevmediği zaman bitecek bir şey değildi. O'nu seviyorum... hala da seviyorum
hayir acilmam zaten cevabini bildigim bir soruya neden baska cevap arayayim
kendimi değersiz hissedersem %1000 sevdiğini bilsemde konuşmam.
Hayır istemezdim hele ki kötü biten bir ilişki ise hiç istemezdim.
Ben açılmam sadece yol yaparım o bana açılır ben de böyle 😂
Bende imkansız olacağını bile bile açılmayı düşünüyorum hadi hayırlısı
Evet içime dert olacağına söyleyeyim gitsin ucunda ölüm yok ya ne oluyosa olabilir😌
Yööö yööö yööw dostum 😎 yapmam öyle şeyler
Yedim o boku bi kere..
Olmayacak duaya amind denmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?