Bunu bir tek ben mi yaşıyorum ve neden?

bu benim ilk paylasımım... daha önce burdan iliskiler hakkında cok fazla sey okudum bana yardımcı olsun diye cogu kiside oldu ama sanırım basaramadım yine de...22 yasındayım ve ilk defa bir sevgilim oldu iliskimiz yaklasık 1 bucuk sene kadar sürdü ve bu süre icinde bir kez aldatıldım o da bizim ayrı kaldıgımız yani tartısmadan dolayı ayrıldıgımız bir dönemde oldu sonra pisman oldugunu söyledi baya ısrar etti ve maalesef barıstık bu barısmadan sonra ilk bir kac ay her sey cok güzel gitti fakat 3-4 ay önce bana karsı “seni oyalamak istemiyorum beraber kurdugumuz hayallere uzagım” falan gibisinden mesajlar attı hem ayrılmak istesede ayrılamadı bi geldi bi gitti bir hafta konusuyoduk görüsüyoduk tekrar gidiyodu en sonunda bana beni artık eskisi gibi sevmedigini söyleyip terk etti ve simdi tekrar yazdı ben ilk baslarda suratına kapadım telefonları ama sonradan “birbirimizden haberimiz olsun bari yüz göz olmayalım” dedigi icin konustum ve ben yüz verdikce o samimilesti cok mutlu olucaz cok özledim cok pismanım dedi ve tekrar uzaklastı bu süre zarfında instagramda tanımadıgı bir sürü kızı ekledi aslında karakter cok belli ama bu gel gitleri hic anlamıyorum beni yokluyo diye düsünüyorum ve okuyanlara tesekkurler görüslerinizi bekliyorum siz böyle seyler yasadınız mı
Bunu bir tek ben mi yaşıyorum ve neden?