Sevgilim eski sevgilimi özlüyorum diyerek ayrıldı benden. Ama benimlede arkadaş gibi konuşup yazışmak istedi. Belki bir gün severim seni falan dedi. Bende kabul ettim.
İlk başlarda iyi güzel konuşup yazışıyorduk ama son zamanlarda bunun için sadece ben çabalıyormuşum gibi hissetmeye başladım. Yazmayı bıraktım o yazsın diye. Bu sabah bakıyorum arkadaşları takipten çıkmış beni.
Durumlar böyleyken bana dönmesi için çabalamam yersiz mi? Bütün hata onda, bunun kendisi de farkında.
Çabalarken kendimi canım gibi hissediyorum
İlk başlarda iyi güzel konuşup yazışıyorduk ama son zamanlarda bunun için sadece ben çabalıyormuşum gibi hissetmeye başladım. Yazmayı bıraktım o yazsın diye. Bu sabah bakıyorum arkadaşları takipten çıkmış beni.
Durumlar böyleyken bana dönmesi için çabalamam yersiz mi? Bütün hata onda, bunun kendisi de farkında.
Çabalarken kendimi canım gibi hissediyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen nasıl bir zavallısın arkadaşım... Adam seni arkadaş değil stepne olarak kullanmış hala farkına varamadın mı
Çokta güzel farkındayım bunun. Ama sevince elden bir şey gelmiyor. Ama artık yazmayacam
yedek kulübesinde olma kendini o kadar düşürme lütfen
Yersiz. Artık yoluna bakmalısın bence
Seviyorum ama
Bazen sevmek işe yaramıyor
Ben en azından elimden geleni yaptım. Daha fazla uğraşsam gururumu zedelerim. Artık top onda. Ne isterse öyle yapacak. Onu belki unuturum ben, ama çektiğim acılar unutulacak gibi değil 🥲
Seni çok iyi anlıyorum aynı yerden ben de geçtim sayılır. Ama bizim de gururumuz var kendini ezdirme böyle durumlarda bildiğim kadarıyla erkeklerin kafası karışık oluyor ve soğukkanlı oluyorlar
Valla anlamıyorum ne dönüyor o kafasının içinde ama yetti artık. İstiyorum beklemek ama boşa olacağınında farkındayım
Yeni yerlere yelken aç boşa zaman kaybı kimin sözüydü hatırlamıyorum ama diyor ki sen bir şeyden vaz geçtiğinde o vaz geçtiğin şey seni bulur
Senle ne kadar süre çıktıktan sonra eski sevgilisini özlediğini söyledi?
Toplam 4 ay yazıştık ve 2 ay sevgili kaldık
6 ay tanışmışlığınız var yani
Benim öyle bir ilişkide tadım kaçar sen ilk bunu duyduğun an yıkılmışsındır
Toplamda 4 ay oldu, 2 ay sevgili 2 ay flört kaldık. Haklısın gerçekten yıkıldım duyunca. Flört döneminde o benim peşimden çok koştu. Ama sevgili olunca bütün tartışmalarda hep ben alttan alıyordum. Bana hatta "kim ne yapsın seni" falan demişti. Ben yine alttan aldım ayrılmamak için. Ama bukadar alttan almak yaramıyor. Sevmeyen sevmiyor işte. Olabildiğince ılımlı ve anlayışlı oldum hep. Hatta eski sevgilisini unutamaması konusunda gerçek bir DOST gibi yanında durdum destek çıktım kendini yetersiz ve bana yaptığı şeyde suçlu hissetmesin diye çok uğraştım. Ama işte sevmedi beni. Yazmıyor da. Bırakmaktan başka çarem yok artık. Daha fazla uğraşsam gururumu zedelerim. Ama uğraşmakta istiyorum o ayrı konu. Kafam çok karışık
Evet ne yapsan ne kadar fedakar davransan kendini paralasan yaranamazsın. İnsanlar çok nankör, elinde olduğunu onu çok sevdiğini kendini yıprattığını görsün saygısızlaşır, değerin biter, kaybetmekten en çok korkan erkek bile artık korkmaz olur. Al bir örneği ben. Umursamaz davrandığımda kaybetmekten deli gibi korkarken şimdi saygısızca konuşuyor. İlk zamanlar umursamazdın beni diyor o zaman kıymetliydim ama
Aynen bizde de böyleydi. Flört zamanları umursamaz davranıyordum çok üstüne düşmüyordum. Deli gibi peşimden koşuyordu. Zaten umursamıyordum ama kasıtlı bir şey değildi. Ne zaman sevgimi hak ettiğini düşündüm o zaman belli etmeye başladım sevdiğimi ve saygısızlaştı. Erkeklerin hepsi aynı bok. Köpek gibi süründürmek lazım ki köpek olsunlar peşimizde. Zor olanda insan sevdiği kişiye umursamaz davranamıyor. Ne öyle ne böyle. Dayak delisi hepsi
Sizin yine 6 ay hiç düşünme bitir derim, senkeyken eski sevgilisini özleyen birinden hayır gelmez. Bizim 2 yıl oldu ve hergün ağladım kahroldum davranışları yüzünden, bizimki daha farklı sorunlar ama ilişki mahvoldu. Ayrılsam ona verdiğim bunca emeğe kıyamıyorum çok ta aşığım. Beraberlen de mutsuzum ve hevesim gitti. Çok berbat bi duruma hapsoldum resmen
Evet haklısın ondan hayır gelmez bana. Ama bak şimdi ben bu farkındalığa nasıl vardım biliyormusun? Onun bana davrandığı gibi ona davranıyorum 2-3 gündür. O bana soğuk davranırken ben nasıl çabalıyordum, ama ben ona soğuk davranırken o nasıl çabalamıyor. Bunu farkettim. Sende dene bir kere, böylelikle oturur aklına ayrılık kararı. Belki ona sana kalmaz o ayrılır senden. 2 senedir sevmemişte olamaz seni. Kendi ayrılırsa dönme ihtimali büyük. Bir dene derim ben 🙂 2 senede sevmiştir illaki. Biraz süründürüp affedersin
Çok iyi yapmışın sende doğru bir karar vermişsin gerisi ona kalmış. Ben zaten iki yılda 50 defa ayrılmışımdır abartısız. Hep o arıyor geri dönüyor ben 3 veya 4 kez aramışımdır tümünde de ben ayrıldım fakat sorun onun dürüstlüğüne inanamam saygısı ve biraz da ilgisinde eksilme. Şimdi ilk kez bir konuda çok ısrarcı bu kez aramız tamamen kopacak gibi duruyor
Açık açık söyledinmi güvenmediğini? Belki çözülebilecek bir şeydir. Rahatsız olduğun konuları açıkça söyle. Değişmeden gelme de. Değişmiyorsa da onun ayıbı. O haliyle kimse çekmez kahrını
Evet zaten bu sorunları konuşmaktan ilişkimizi yaşayamadık her gün tartışma saatlerce. Bu kez tamamen istemiyormuş gibi yapıcam eskisi gibi defalarca gelir devam etmek isterse ancak barışıcam
İlişkimiz mükemmelken olabilcek en berbt hale geldi. şu an ne hevesim var devam etmeye ne de cesaretim be isteğim var bitirmeye
Seni yedek klübesine almış onla bitince sana gelcek işte kendini kullandırtma
Uğraşma boş yere
yersiz
Yersiz