Eski sevgilim yeni sevgilisini benden gizliyor?

2 gün önce bir arkadaşımla onun olduğu yere gittik onun orada olduğunu bilmiyorduk bir süre sonra sevgilisi geldi kız kafasını onun omzuna koydu bu da kızı ittirip bağırmaya başladı biz o anda eski sevgilimle göz göze geldik bende bir kaç dakika sonra o ortamdan kalkıp gittim 4 5 saat sonra yolda karşılaştık kız arkadaşlarımla bir mekanın önünde konuşuyoruz bu beni uzaktan görünce durdu maskesini falan çıkarıp düzeltti üstünü başını, benim gözlerimin içine baka baka gerile gerile önümden geçti. Bir sevgilisini olduğunu da arkadaşımdan öğrendim o bana hiçbir şekilde söylememişti. Bu kızla sevgili olmadan önce beni arayıp halimi hatrımı sormuştu o zaman tatildeydim ne zaman döneceğimi falan sormuştu hatta akşam müsaitsem arayıp barışmak için konuşacağını ima etmişti baya heycanlı bir sesi vardı ayrıldıktan sonra ilk defa sesli konuşmuştuk. Onun dışında bir konu hakkında geçen hafta ona bir şey sormam gerekmişti [sevgilisi olduğunu daha bilmiyordum bilsem sormazdım] o da gayet samimi bir şekilde eskiden nasılsak o şekilde cevapladı akşam vaktine kadar napıyorsun nerdesinli konuşmalar geçti aramızda benimde aklıma takılan şey şu madem sevgilin var neden bana hiçbir şekilde söylemiyor ve kızı önümde itip bağırıyorsun bu arada kız aynı benim fiziksel özelliklerimde yüzünü daha görmedim ama saç boy kilo hepsi aynı çoğu kişi hatta barıştığımızı falan sanmış. Çevremdeki arkadaşlarıma göre eski sevgilim beni unutmak için bu kızla sevgili olduğunu ya da bu kızı benim yerime koyduğunu falan söylüyorlar sizin fikrleriniz nedir acaba? Çok teşekkür ederim şimdiden.
Eski sevgilim yeni sevgilisini benden gizliyor?