Kendinizi klavye başından ve teknolojinin imkanları ile bir ilişkiyi yürütebilecek nitelikte hissediyor musunuz yoksa yan yana gelmeden asla yapamayanlardan mısınız?
Kendinizi değerlendirdiğinizde sanal bir ilişki yürütebilir misiniz?
Yok yürütemem. Sanaldan tanışılır, 1-2 hafta konuşulur ama ötesinde görüşmek gerek. Yüz yüzde görüşme olmadığı sürece birisine karşı ne hissedeceğini bilemez insan. Hem beraber nasıl vakit geçirdiğinde önemli. Süreç uzadıkça ilişki laçka oluyor ve sonunda bitiyor.
Sanaldan ilişki yürütmek mi? Asla. Yan yana gelmeden olmaz. Teknoloji endişe veriyor artık. Çünkü öyle bir girdi ki hayatımıza, insan yüzü göremez olduk. İki mesaj, iki sesli konuşmayla hallediyoruz her işimizi. Şimdi de sanaldan ilişki yürütme modası çıktı. Bu daha fena. Ben sarılamadığım, el ele tutuşamadığım, yan yana gelemediğim biriyle ilişki yürütemem. Bunun adına da ilişki diyemeyiz zaten.
Bu nitelikteyim ama karşımdaki bu nitelikte mi? Hiç sanmam. Hem öyle olsa bile bu işkenceyi neden kendime çektireyim Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir şeyi.
Asla. Bu sanal ilişki için değil de insanlarla olan tüm ilişkim için de geçerli aslında, yüz yüze olmadan kendimi ifade edemediğimi düşünüp strese giriyorum
Gecenlerde bir oyunda bir bayanla tanistik. Tanisali bir kac saat olmasina ragmen bana bu gece kocam olurmusun dedi. Nasil olacak diye sordugumda sanal seks yapmak istedi. Lutfen cok ihtiyacim var diye yalvardi. Oyundan mesajlasarak nasil olacak diye sordum numarami istedi gizliden arayip onu mutlu ettim kisik sesle olan bu iliski benide bayagi etkiledi. Ama reelde bir gecelik iliskiler olurya ayni oyle oldu. Aslinda benimde o kadar ihtiyacim olan seyler varki.
Yani herhalde olur niye olmasın 😈😈😈 lan şehirler arası gezmek için yola çıktım bir uygulamadan kızlarla tanışıp kabul ederse onun şehrine gidip buluşuyodum kısa süre takılıyodum ya o ya ben ayrılıyoduk adam akıllı ilişki istiyom yaaa 😭😭😭
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
10 yıl önce olsa evet ama bugün saçmalık ötesi sanırım hayal dünyasından uyanıp gerçek dünyaya geçiş
Reele dönerse sanaldan başlanır ama hep sanalda kalmasına karşıyım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Önceden yürütmüştüm ama sıkıntılı biraz görüştüğümüzde de 3 yıl sürmüştü birlikteliğimiz sonrasında ayrıldık şimdi sanal bi ilişki yürütemem gibi geliyo görüşmeden saçmaymış gibi hissediyorum