Aynı şehirde olunmayan bir insanla, yani önce biraz yazışıp kısa bir süre sonra buluşamayacağım insanla uzaktan ilişkiyide mantıklı bulmuyorum. Yani uzaktan ilişki diye bir şey yoktur. Uzaktan başlayan ve yakına dönüşen ilişki vardır. Yakına dönüşme ihtimali olmayan bir ilişkinin ne muhasebesi, ne muharebesi yapılmalıdır. Çünkü hasret üzerine kurulu bir şeyden sevgi adına bir kar, hayat adına bir zafer elde edilemez...
Sanalda tanışmak ile ilişkiyi tamamen sanala hapsetmek çok farklı. Hangi yüzyılda yaşıyoruz. Görüntülü konuşma ile bir kafede karşılıklı buluşma arasındaki fark arasında o kadar da fark yok artık. İlişki sanalda kalmasını istemiyorsanız buluşma ayarlarsınız hepsi bu.
Saçma bişey.. Gençler yapsın tabii.. Zaman farklı... İnsan sevdiğinin elini tutmadan, kokusunu duymadan, kıskandığında gözündeki kıvılcımı görmeden, sesinin buğusunu işitmeden, sımsıcak sarılmadan, kulağına sevgi sözcükleri fısıldamadan ilişki mi dermiş yaşadığı şeye... Demez bana göre amma ve lakin dediğim gibi zaman farklı...
Sanal ilişkileri sanal buluyorum elbette. Bir bakıyorsunuz sizinle olan biri iki dakika sonra başkasına yürüyor falan.. O sebeple arkadaşlık vesaire okey ama ilişki olayları benden uzak olsun.. İlişki istesem bunu reelde de rahatlıkla yaşarım ve yaşadım.. Keyifli geceler..
Bu düşünceyi her zaman nedense saçma buldum. Ama bilmiyorum. Çünkü olan ve mutlu olanlar var. Sanal ilişkiler bana beyinin bir oyunu , hayal dünyası gibi geliyor. Uzaktan uzağa kendini kandırma gibi xd Gerçekten çok çok uzak.
Üniversitede yüz yüze tanışmıştık ardından araya giren pandemi ve mezuniyeti ile istanbula gitti bende şehrine döndüm ve 2. Yılımıza geldik sanal ilişkiye dönüşmüş bu ilişkiyi çok güzel bir şekilde idare ediyoruz
Sanal ilişkiler sadece sanalda kalmıyor real hayata da taşınıyor doğal olarak. 2 arkadaşım sanalda tanıştıkları insanlarla evlendiler ve yıllar oldu çocuklu mutlular. Mesafeler ya da ortamlar sadece bir bahane.
Bazı kişiler aşık olacağı insanı kendileri seçiyormuş gibi sanal ilişkiyi kötülemişler sanaldan birine aşık olsunlarda görelim biz onları qğcödsğpcbödğxğöv
Sakın sakın sanal ilişki yapmayın ya o kişi fakedir ya da gerçek seven değildir bakın sanaldaki kız ya da erkek çok yakışıklı veya güzelse kesinlikle onla görüntülü konuşun fake olabilir