Sevdiğim kız, geçmişte başka erkeklerle topla 7 kez öpüşmüş , kaldıramadım bunu ve yollarımızı ayırmamız gerektiğini söyledim, ben sizce yanlış mı yapıyorum?
Yediremiyorum , yollarımızı ayırdık , sizce aptallık mı?

Sen kimseyle yakın temas kurmadiysan doğal olarak öyle tepki vermişsin Sen temiz kal nasibini Allah korur derler hep🙏 bende senin gibi düşünüyordum geçmişi temiz olmayan ile yapamam derdim biri çıktı karşıma çok inandım ona o da bana kesin gözüyle bakıyorduk birbirimize ama olmadı şimdi karşıma çıkan kişilerde geçmişi temiz olani aramam herhalde Aynada önce kendine bakmalı insan sonuçta 😶😒 Rabbim bizleri doğru yolundan ayırmasın yaptığımız hataları affetsin 🙏
İlişkiye girmemiş ise yine iyi bence.
Nereden bilebilirim ki abi , 7 kez öpüştüm dedi , kim bilir eller nereye kaymıştır , ben 21 yaşında bir erkeğim, şuana kadar bir kızla öpüşmedim bile hep kaçındım günahtan , bir kızın böyle yapması bana çok koydu abi , sence ben yanlış mı yapıyorum?
Öyle abi , namus aramak , genelevde bakire aramak gibi oldu
"7 erkek demedim , 7 kez öpüştüm" yazdı bana , şimdi de ben hayat kadını diyip bana küfretti
Cevap
0Cevap
Sen hayatında yokken yapmış sonuçta seni aldatmamış. İstese öpüşmedim deyip seni kandıra da bilirdi. Ama senin açından etik değilse, hiç bi zaman unutmayıp geride bırakamayacaksan aranızdaki sevgi bağı büyümeden ayrılmanız en doğrusu.
Oha nasıl olur evinde oturup beyaz atlı prensini beklemesi gerekirdi. Soru mu bu yahu tabiki saçmalık
öpecek başkalarına gider o şimdi boş ver
Çok koydu bana , neden kendim gibi kızlar karşıma çıkmıyor
7 kişiyle mi
7 kez dedi , çoğu aynı kişiyle olabilir
O zaman sorun yok
Hem de kendi soylemis dürüst davranmis en azindan
Ben yediremem kendime , kavga ettik konuşmayı kestik
Soylemese sorun yoktu o zaman yalan soylese
Belli ediyordu kendini , öpeyim diyordu , sarıl ama öpme dedim ayıp dedim , beni kucağına mı alacaksın? Yazdı , dedim ne alaka
Senin kız öpüsmekle kalmamistir yazdıklarından anladim sjdjndnmfkfk
Çok üzüldüm çokk...
Yani ben de sen gibiyim bu konuda ama dürüst olduğu için kabul edebilirdim. Ama yazdıklarından dolayı söylediği kadar olmadığı çok daha fazlası olduğunu düşünüyorum
"Umarım en çok kaçındığın şeyle sinanirsin" yazdı bana , bedduası tutar mı
Tutar. Bence öyle kabul etmeliydin ya da çok takılıyosan en başta sormalıydın
biz zaten yeni tanıştık yani , daha reelde bile görüşemedik , yaşanmışlığımız yok
O yüzden buluşmadan önce öğrenmek istedim o yüzden sordum
Dürüst olmuş kaybetmiş
E dürüst olması gerek zaten , yalan söyleseydi kaybederdi bence
Kaybetmezdi haberin olmazdi ki
En İyi Cevaplar