Hadi madem meme dedin şunu dedin
Niye sonra kendin kaybedersin diyon
Ben olsam meme derim yanında bir şey derim kabul etmezse zorlamam sonra ben ona sen kaybedersin demem. Beni kabul ediyorsan böyle et derim
Ayrıca ben telefonda konuşup reelde aynı olurum
Telefonda sapıksam reelde sapık
Ne telefon ne de reel farklı değilimdir
Yani önce senden bir şey istemiş belli
İstediğini alamayınca sen kaybedersin diye diye hakkına girmiş
Ben olsam beni kabul ediyorsan böyle et sapık değilim hani belki sende istersin belli olmaz ha bugün ha yarın derim biter.
Boş biriydi görünce direk soğudum zaten maske dahi takmıyor bi maske takmış o kadar eski bir maske ki sonra saçma sapan muhabbetler karşımda sıkılıyor falan
Cevap
6Cevap
ya hahahahahaha reddedildiği için girdiği triplere bak büyük meme meraklısıysa gitsin inek sağsın mk
Kötü bir buluşma geçirmişsiniz bunu anlarım ama aranızda özel kalması gereken şeyleri ifşa etmeniz çok kötü bence bu soruyu kaldırın.
Kim ne olduğu belli değil saçma insanı her zaman ifşalarım
İyi ama size yakışmaz bu davranış. İfşa iyi bişey değil ben sizi anlıyorum sizi kızdırmış üslubu bozuk biri gibi geldi bana. Ama o kötü diye siz de kötü olmayın umarım anlıyorsunuzdur demek istediğimi.
O söylerken utanmadı boş ver
Siz onu boşverin kendinize odaklanın ben bana kötü davrananları kendi hallerine bırakıp hayırlısı dedim. Bu beni iyi biri yapıp güzel geri dönüşler almamı sağladı siz de iyiye yönelin derim.
biraz karışık ya bişey anlamadım ben.
Kısa ilk buluşma da bana gögslern küçükmüş dedi bende ağzıma geleni saydım oda özür diledi sözde sonra ben suçluymuşum konuyu uzatmışım diye bunlqrı yazdı bende yol verdim
o zaman sen haklısın.
ilk buluşmada bunu söyleyen birinden sana hayır gelmez bence :)
Aynen bana da öyle geldi soğudum zaten
yalnız sen adamdan iğrenmişsin belli ki çok mu kötüydü fizik anlamında.
Ya şöyle boyu 190 kilosu 100 falandır ağzı burnu normaldi ama ayı gibiydi gözleri bayık gibiydi hareketleri karşımda sıkılmış gibiydi hesap geldi ödedi kalkalım istersen dedim önce para üstü gelsin dedi geldi 2 TL mi ne kalmıştı oda bahşiş olsun dedi 🤣🤣🤣 sonra çiğköfte yiyelim dedi bende sağol aç değilim dedim elimden tutmaya çalıştı tutturmadım ilk kez birinden bu kadar iğrendim itici biriydi ben ona göre güzeldim fazlasıyla son söylediği sözde iyi oldu aslında zaten bahane arıyordum
hımm anladım bence görüntüden çok hareketlerine takılmışsın.
Hangi dramada oyuncu zannediyor bu adam kendini
Yolu verdim defoldu gitti
Iyi yapmissin hem sapiklik yapiyor hemde seviyor ayaklarina yatiyor he he
Bu ne 😂 saçma sapan konuşmalar
Kendi kendine yazdı çizdi işte
Iyyy nefret ettim zaten buluşma da gördüm ya 1 saat zor durdum
Bu neya cocuk gibi mektup ifsaalari
Adam hem suçlu hem güçlü
İyide ne bekliyodunki? Kafanda nasil hayaller kurdun bilmiyorum ama amacin cinsel bir birliktelik, kacamak degilse burdan tanistigin birisinden ne bekliyosun
Burdan danışmak derken? Ben kimseyle buradan tanışmadım ki neden bahsediyorsun?
Burdan surdan ne farkeder sonucta ilkkez tanismisiniz bu tip ifsalar dogru degil
boş lakırtı...
Kendini haklı çıkarmaya çalışıyor birde
ya salla kanks hepsini okumadım bile
Tuhaf muhabbet
Yaşlarınız kaç
Kekomu bu ya
Ayyy maln teki ya telefonda neler diyordu geldi bi havalar da peltek 190 boy ayı gibi saçma sapan çocukça hareketler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?