Genelde insanın bir anı diğer anını tutmuyor. Bir bakıyorsun neşeli oluyor. Bir bakıyorsun hüzün ve stres durumu baş gösteriyor. Eğer ki canım sıkkın olursa yemek yemeye giderim. Yemek yediğim zaman mutsuz hissedersem bu seferde biraz abur cubur alarak yalnız kalacağım bir yere giderim. Araba içinde müzik ve abur cubur keyfiyle kendime gelmeye çalışırım.
Efkarlıysam hemen erkek kardeşimi ararım kafam bozuk nevaleleri hazirla geliyorum sana diyorum. İki kardeş sohbet muhabbet ederken ben her zaman olduğu gibi biraz ağlarım ve derken bakmışsın horon ediyoruz 🤣🤣 hayatimin her anında yanımda olup her çılgınlığıma destek olan canim kardeşim yaaa onunla dağıtmak içmek eğlenmek bana ruhuma iyi geliyor. Birde uskudar sahilde denizi izlemek iyi gelir bana...
Sahiden bastıran, bastırmak isteyen var mı? Şu sıralar geceleri kendimi sıkça sahilde bulur oldum. Bazen kimse olmuyor bazen de birkaç adam işte. İçiyorlar. Müzik açıyorum, sigara kullansam bir paket bitiririm ellam. Bastırmak yerine aksine tuz basıyorum. Sanki çivi çiviyi söker mantığı.
Aşırı daraldığın vakit 2 rekat nafile namaz kılmak çok iyi geliyor. Tek başına yürüyüş yapmak, yaparken de hayatını ele alıp sorgulamak/konuşmak da iyi gelir.
Yürüyüş yaparım ama yürüyüş esnasında sadece yürümeye odaklanırım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Oda yas gibi bir süreç nasıl geliyorsa zamanı gelince gidiyor. Unutmak için yaptığımız her eylem kendimizi kandırmaca o gideceği zaman gidiyor, bir şey yaptığımız için değil