Benden nefret ediyordu halbu ki bi kötülüğüm de olmadı Sil numaramı arama mesaj atma demiş en son bende keyfimden yazmıyorum aldığın borcu öde dedim. ödedi sildim numarasını
Nasıl bu kadar eminsin Geçen ay iş yerine işim düştü bizim ekiple oraya gittik Benim olduğum odaya girdi bende onu görünce hemen dışarı çıktım. benim iş arkadaşımla konuştular öncesinde de muhabbetleri vardı ne konuştunuz diye bile sormadım bindim arabaya uzaklaştım oradan Artık onu sevmediğimi anlamış mıdır
Evlendi ya bende artık bitti Benim acım tercih edilmemiş olmak hiç sevilmemiş olmak Düşünsene aynı işi yapıyoruz okumuş insanlarız evleneceğim diye geliyor ama meğer eskiyi unutamamış ben onu düşünürken o aşk acısı çekiyormuş bir gün buna neredesin sen yazmıştım bana bi kızdı bu bi daha bana bunu deme dedi Meğer eski sevgilisi ile arasındaki bir şeymiş bu neredesin sen şarkısı onların şarkısıymış
Nerden biliyorsun Bana da öyle geliyor yaşın büyük gibi genelde tecrübeli insanlar sürmez diyor Ama çocuğu olsun istiyordu belki olmuştur O büyük aşkları devam eder belki
Ben ona karşı bir şey hissetmiyorum Sadece kadınlık gururumu hiçe saydı Kadınlar arasında rekabettir bu O onu tercih etti Beni tercih etse ve ben onu terk etseydim İnan umrumda olmazdı
Bi şey yapmadık 3 ay konuştuk 3 kere buluşup bir yerlere gitmişizdir Ama bendeki değerini biliyordu Bi gün parmağını yakmış istemeden gözlerim dolmuştu nasıl becerdin bunu demiştim Bi gün de benziklikte araba yıkarken başına güneş gelmesin diye siper olmuştum sen beni mi düşünüyorsun demişti Bi kere de öpüşmüştük o sırada biz evlenelim dedim o hızla. bi gün de öpüşürken dudağını ısırmıştım gayri ihtiyari
Belki de öpüşmüyordur :) sen onun aklında onu en çok seven kişi olarak kalacaksın emin ol. Her canı sıkılıdığında bakışların ve ona olan merhametin gelecek aklına
Öpüşüyordur Bak şöyle oldu anlatayım sen yorumla Bu çocuk 5 yıldır sevgilisi varmış bu kız bunu telefonda aldatmış mı ne öyle bi Şey olmuş net anlatmadı. sonra kız hem aldatıyor hem de bundan borç alıyor ve aradaki iletişim bu yüzden devam ediyor. sonra çocuk bu esnada başka kızla nişan yapıp atıyor En son benle tanışıyor aynı işi yapıyoruz ortak çevre olduğu için. neyse benle de 3 ay konuşup Bendeyken eskisi ile 5 yıllık barışıp ona gidiyor ve evleniyor. bende üzülüyorum arkadaşından ağlıyorum telefonu yüzüne kapatıyor filan
Zaten dönmesin iletişim kurmadın bi zahmet Evli adamla iletişim kuracak değilim Ama iş yerine gitmek zorunda kalmıştım bi baktın kapıda belirdi benim girdiğim odaya girdi bende o girince çıktım hemen. yüzünde anlamsız bi sırıtma vardı. hala onu sevdiğimi filan düşündü sanırım. benim iş arkadaşımla muhabbet ettiler ben kapıda bekledim Hiç sormadım da arkadaşa ne konuştunuz diye
Beni hiç sevmemiş ya yine de hatırlat mı Mesela ben çok sevdim onu arkasından baya ağladım ama ben ona ağlarken o başkası için yoruldum dedikçe yokuş oldun yazmış çok özlüyorum gel yazmış sosyal medyasına Sonunda da onunla evlendi
Bi de tercih edilmedim onun acısı var Anne oldum ona resmen bi gün parmağını yakmış o kadar üzüldüm ki o da anladı bunu Ama o bunlara rağmen kendine ihanet edene gidip evlendi
En fazla etkiyi ozel bolgeler birakir, cinsel iliskiden bile daha fazla etki eder, bi erklekle iliskiye girmesen bile ozel bolgelerin tadini almasi oralara dokunup emmesi hic unutamiycagi bi etki birakir, tabi o bolgelerin kokusuz ve hijyenik olmasi sartiyla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Zaman zaman hatirlar esiyle tartistigi zamanlar ozellikle
Eşi o kadar kurnaz ki parmağında oynatıyor onu
Kesinlikle hatirlicak seni tartistiginda senle onu kiyaslicak
Ama bu senin icin iyide olmayabilir
Ben çok sevdim ya
Merhametliyim hep ona karşı istemeden böyleydim
Bana sen anlamıyor musun dedi telefonu yüzüme kapattı filan
Evli suanda aklina dustugunde seni ararsa yelkenleri indirme kapat yuzune bulastikca batarsin sahit oldum cok kotu seyler yasandi
Benden nefret ediyordu halbu ki bi kötülüğüm de olmadı
Sil numaramı arama mesaj atma demiş en son bende keyfimden yazmıyorum aldığın borcu öde dedim. ödedi sildim numarasını
Iyi en azindan parani kurtarmissin 😀 profilim acik bi yazsana bana
Parada değilim de
Ben gibi güvenebileceği biri dururken kendine ihanet edene gitti
Gonul bu iste otada konuya bokada donusu olcagina eminim ama
Dönüşü derken bana mı
Aynn sana bi sekilde ulasicak yaz bu lafimi kenara
Nasıl bu kadar eminsin
Geçen ay iş yerine işim düştü bizim ekiple oraya gittik
Benim olduğum odaya girdi bende onu görünce hemen dışarı çıktım. benim iş arkadaşımla konuştular öncesinde de muhabbetleri vardı ne konuştunuz diye bile sormadım bindim arabaya uzaklaştım oradan
Artık onu sevmediğimi anlamış mıdır
Bi yazsana banaa bekliyorum
Cevap ver yazamam işim var
Onu anladigi kesin zaten sadece bosluga dusmemiz henuz bosluga dustufunde ilk sen gelceksin aklina
Geleyim beni bırakıp kendini aldatanı tercih etti sürünsün
Sende yelkenleri suya indirebilirsin ama
Evlendi ya bende artık bitti
Benim acım tercih edilmemiş olmak hiç sevilmemiş olmak
Düşünsene aynı işi yapıyoruz okumuş insanlarız evleneceğim diye geliyor ama meğer eskiyi unutamamış ben onu düşünürken o aşk acısı çekiyormuş
bir gün buna neredesin sen yazmıştım bana bi kızdı bu bi daha bana bunu deme dedi
Meğer eski sevgilisi ile arasındaki bir şeymiş bu neredesin sen şarkısı onların şarkısıymış
Şimdi evlendi büyük aşkıyla
Hiç bir zaman güvenemesin ona da görsün
Ohoooo dram bu
Niye ki sevmek suç mu
Napayım kandırdı beni işte
Evlendi ya bunların aşkı böyle sonsuza kadar devam mı edecek
Suc degil basina gelen talihsizlik dram karaktersize denk gelmen
Bunların aşkı sürecek mi peki onu söyle
Surmeez
100 de olarak veriyim sana 100 de 40 surme ihtimali
Nerden biliyorsun
Bana da öyle geliyor yaşın büyük gibi genelde tecrübeli insanlar sürmez diyor
Ama çocuğu olsun istiyordu belki olmuştur
O büyük aşkları devam eder belki
Cocuk olursa uzar cocuk butun seyri degistirir
Umrumda değil
Eminmisin buna
Yapacak bi şey yok
Beni tercih etmedi
Napayım
Bu derenin altindan cok sular akar ben sana soyliyim
Nasıl yani
Cocuk olmamissa irtibata gecicek senin kesinkikle gecicek
Sence ben izin verir miyim buna
Huyumu da bilir evli adama bakmayacağımı bilir bence
Ve onun eşi de onu sıkı tutuyor zaten boşanmazlar
Sende bos degilsin aslinda istem ciktigimda uzun uzun komusucaz bu durumu
Ben ona karşı bir şey hissetmiyorum
Sadece kadınlık gururumu hiçe saydı
Kadınlar arasında rekabettir bu
O onu tercih etti
Beni tercih etse ve ben onu terk etseydim İnan umrumda olmazdı
Saunda umrunda olmasi o yuzden yani eminsin
Değil dedim ya
Yaz bana sen
herkes, herkesi bir ara hatırlar. önemli olan hatırladığında hissettikleridir.
her hatırladığını kıyaslamaz, önemsemez.
Kimle kıyaslamaz katısı ile mi
mutluysa geçmişle kıyaslamaz
Ama ben işyerine gittiğimde karşıma çıkmıştı
Bende o odaya girince hemen ordan ayrılmıştım
Yaa Sen meleksin ya melek valla senin gibi kızı hatırlamazsa onda vicdan merhamet insanlık yoktur...
daha iyisi çıkar karşına üzülme
Tanıdığın insan senin bizden iyi bilmen lazim. Ne gibi bir iz bıraktın mesela onda?
Karaktersizlik, bir erkek istediği zaman her şeyi bal gibi de unutur.
Unutmuştur , nadiren gelirsin aklına ama umursamaz
Mesela nasıl hatırlar
Karısı ile mi kıyaslar
Yo yaptığınız bir şey falan gelirse aklına , gittiğiniz bir yer , söylediğin bir cümle falan yani. Biteli kaç yıl oldu?
Bi şey yapmadık
3 ay konuştuk 3 kere buluşup bir yerlere gitmişizdir
Ama bendeki değerini biliyordu
Bi gün parmağını yakmış istemeden gözlerim dolmuştu nasıl becerdin bunu demiştim
Bi gün de benziklikte araba yıkarken başına güneş gelmesin diye siper olmuştum sen beni mi düşünüyorsun demişti
Bi kere de öpüşmüştük o sırada biz evlenelim dedim o hızla. bi gün de öpüşürken dudağını ısırmıştım gayri ihtiyari
:) ay senin gibisi unutulmaz ama ya. eminim çok hatırlar seni. her keyfi kaçtığında seni hatırlar bence. üzüldüm.
Karısıyla öpüşüyordur doyasıya beni hatırlar mı
Belki de öpüşmüyordur :) sen onun aklında onu en çok seven kişi olarak kalacaksın emin ol. Her canı sıkılıdığında bakışların ve ona olan merhametin gelecek aklına
Öpüşüyordur
Bak şöyle oldu anlatayım sen yorumla
Bu çocuk 5 yıldır sevgilisi varmış bu kız bunu telefonda aldatmış mı ne öyle bi
Şey olmuş net anlatmadı. sonra kız hem aldatıyor hem de bundan borç alıyor ve aradaki iletişim bu yüzden devam ediyor. sonra çocuk bu esnada başka kızla nişan yapıp atıyor
En son benle tanışıyor aynı işi yapıyoruz ortak çevre olduğu için. neyse benle de 3 ay konuşup
Bendeyken eskisi ile 5 yıllık barışıp ona gidiyor ve evleniyor. bende üzülüyorum arkadaşından ağlıyorum telefonu yüzüne kapatıyor filan
Aklına gelirsin elbette. ama sana dönmez iletişim kurmaz. Evde huzursuz olduğu her an ona değer veren kızı hatırlar hep. Kendimden biliyorum :)
Zaten dönmesin iletişim kurmadın bi zahmet
Evli adamla iletişim kuracak değilim
Ama iş yerine gitmek zorunda kalmıştım bi baktın kapıda belirdi benim girdiğim odaya girdi bende o girince çıktım hemen. yüzünde anlamsız bi sırıtma vardı. hala onu sevdiğimi filan düşündü sanırım. benim iş arkadaşımla muhabbet ettiler ben kapıda bekledim
Hiç sormadım da arkadaşa ne konuştunuz diye
Sen de mi evlisin
Mesela nasıl hızursuz olur
Sormamakla iyi yapmışsın. İnş. daha iyi biri çıkar karşına. Güzel seviyorsun sen. Nesli tükenmişlerdensin.
özelden konuşabiliriz. uluorta anlattırma bana :)
Yazdım
Ulan şöyle seveni bize denk gelmiyor ki
Çok sevdim
Ahh ahhh hep olmayacak kişileri seviyorsunuz zaten
iz bıraktıysan hatırlar
Çok sevdim iz kalmış mıdır
kalmıştır ama boş ver artık evlenmiş gitmiş sende kendi mutluluğunu düşün
Unutamaz benim unutamadigim var.
Beni hiç sevmemiş ya yine de hatırlat mı
Mesela ben çok sevdim onu arkasından baya ağladım ama ben ona ağlarken o başkası için yoruldum dedikçe yokuş oldun yazmış çok özlüyorum gel yazmış sosyal medyasına
Sonunda da onunla evlendi
Ne olursa olsun aklinin bir kosesindesindir.
Anladım
Peki ben nasıl unuturum bu takıntıyı
Sende zor unutursun. Ben cok sevdigim birinin serefsizligini yakaldim sevgim nefrete donustu ama hala iste hala
Ben sevmiyorum da içinde kendimi açıklayamamış olmanın verdiği takıntı var
Anliyorum seni
Bi de tercih edilmedim onun acısı var
Anne oldum ona resmen bi gün parmağını yakmış o kadar üzüldüm ki o da anladı bunu
Ama o bunlara rağmen kendine ihanet edene gidip evlendi
Bu hep boyle olmazmi hak edenle degilde hak etmeyene giderler.
Gitsinler de kıymetimizi de anlasınlar bence
Aynen ama yine uzulen biz oluruz.
Ben üzülmüyorum artık ahım tutsa da sürünse
Yinede oyle deme
Derim
Dertlesmek istermisin ismimde numaram var istersen yazabilirsin
Sanirim yanlis anlasildin kusura bakma
Cinsellik oldumu aranizda
Olmadı ama yakınlaşma oldu
Yakinlasma olduysa unutamaz, ama nekadar yakinlasma olduguna bagli, ozel bolgelere dokunup gorme imkani oldumu
O kadar olmadı
Cok fazla etki birakmamistir ozaman, basit seyler yasamisiniz
En fazla etkiyi ozel bolgeler birakir, cinsel iliskiden bile daha fazla etki eder, bi erklekle iliskiye girmesen bile ozel bolgelerin tadini almasi oralara dokunup emmesi hic unutamiycagi bi etki birakir, tabi o bolgelerin kokusuz ve hijyenik olmasi sartiyla
Ne yaşayalım istiyorsun
Kiminle
Unutur
Ben unutmadim
Unutmaz
Mesela nasıl hatırlar