Evet var. Az önce esim mesaj atti kalpler havada uçuştu ve çok mutlu oldum. Salonda TV izlerken beni düşünüp mesaj atması çok güzel yaaa🥰 benim ki tebessüm değil kahkaha oluyor genelde ama olsun bizde böyleyiz. Birde burada takip ettiğim bir iki üye var onlar mesajları ile beni güldürüyor sağ olsunlar😊
efendim ben genelde tebessüm eder halde dolaşan birisi olduğum için gerek görmedim öyle birini hayatıma sokmaya ben kendimi hertürlü gülümsete bilirim hayatıma birini sokupta beni bir gülümsetecek diye ağız kokusunumu çekicem et püften konulara saçma sapan vırvırlarınımı dinlicem Sorunuzun cevabı yok efendim yok işte açarım iskoç dostum billy connely nin videolarını seyreder gülerim daha iyi yüzümde güller açtırıcak iki gün sonra en yakın arkadaşımla istediği borç karşılığı birlikte olup beni sırtımdan bıçaklıcak aman abi almim kalsın efendim sanıyorum gerekli cevabı verdim kısaca yok okuduğunuz için teşekkür ederim saygı ve muhabbetle efendim
Evet burayı baz alarak söylüyorum var ama nasıl kırdıysam nasıl kırıldıysa olmuyor deniyorum duvara konuşuyormuşum gibi hissediyorum kendimi o günleri çok özledim 😞 dost acısı cidden çok zormuş
Tabiki varlar bu sadece ilişki sevgili olarak değil komşum arkadaşlarım bı anda modumuzu yukseltebiliyirlar tek bir kişiye stabil kalırsanız ve beklediğinizi alamazsaniz bence çok üzülürsünüz