Görümcemle ilgili kendimi kötü hissediyorum?

Merhaba arkadaşlar 1 senelik evliyim. Görümce mi tanışma döneminde çok sevmiştim... ama evlendikten sonra o sıcaklığı artık hissedemez oldum. Daha doğrusu ben bazı davranışlarından sonra soğudum. Eşimle birlikte Görüntülü konuşurken 2 kere halini hatırını sormama rağmen cevap vermedi ben de sinirlendim hatta teli kapatınca eşim geldi seni seviyorum dedi o da anladı sibirlendiğimi. Köye gittik herkese sarıldı bir bana sarılmadı. Daha sonra covid olduk babam yoğun bakıma alın Dı doktor olmasına rağmen bir geçmiş olsun demedi... taki ben eşime kardeşin bir geçmiş olsun demedi diyene kadar. Kendisi doğum gününleirni vs çok kutlar hatta annesine bile bugün kocamın doğum günü unuttunuz mu kutlayın falan der ama kendisi Onun evini taşımaya gittiğimizde o gün kayınvalidemler doğum günüm için aradıklarında bile duyduğu halde kutlamadı yani bana itici gelen davranışları var tüm bunlardan sonrada aynı ortamda olmak sohbet etmek bile istemiyorum ama eşimin kardeşi bir ömür beraberiz nasıl davranayım inanjn çok kafam karışık birde tez dönemindeyim yaza savunmam var ama bunları düşünmekten ona bile odaklanamıyorum
Görümcemle ilgili kendimi kötü hissediyorum?