Sizi çok seven her istediğinizi yapan bir kız var diyelim 18 yaşında amacınız sadece c**sellik kıza umutlar verdinz sevgili olma vaatleri ama olmadınız bir meseleyi bahane ederek arkadaşça görüşelim dediniz kız sevgili olmak istiyor siz kızı cepte görüyorsunuz onun sürekli zaaflarını kullanmışsınız başka kızmı yok bilmem ne diye ama ondan başka istediğinizde ulaşabilecsğiniz hiçbir kız yok ilki sizsiniz ve es**rta gitsenizde bu kızın yaptıklarını yapmaz diyelim şimdi siz olsanız bu kız sizden uzaklaştıkça kaybetmemek için peşinden koşup zamanla sevgili olmayı kabul eder misiniz yoksa rest çekip es**rt ve başka arayışlaramı girersiniz?
Kimisi diyorki direk rest çek o her türlü koşar sevgili olmaya razı gelir diyo kimiside cepten bi kerede çıkamazsın ters teper arads vermeye devam et ama istediğinde sana ulaşamayacağını bilsin yavaş yavaş kıymetini anlar birkaç aya ilgisi arttıkça sen uzaklaş sevgili olur diyor sizce ne yapmalıyım
Kimisi diyorki direk rest çek o her türlü koşar sevgili olmaya razı gelir diyo kimiside cepten bi kerede çıkamazsın ters teper arads vermeye devam et ama istediğinde sana ulaşamayacağını bilsin yavaş yavaş kıymetini anlar birkaç aya ilgisi arttıkça sen uzaklaş sevgili olur diyor sizce ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vajina tatlidir daha tatlisi ise ona ulasmanin kolay olmasidir rest cekiyorsa gittigi vardir yoksa da zike zike doner sana
O rest çekmiyor bitme gitme olmadan diyor ama arkadaşız diyor o tehtit edrn adama foto atmış olmamı bahane ederek umudumu bitirdi 20 gündür görüşmüyoruz merak ediyor ama belli etmiyor gittiği yok olsa zaten benle uğraşmazdı bende diyorumki peşimden Koşsun sevgili olalım
hımm bilemedim.. ben seks ile bağlanan hiç adam görmedim. seks bir sebep ama çözüm değil.
Onunla bağlansın demiyorum bunun içn peşimde koşup sevgili olmayı kabul edermi
senin tecrübene bağlı... çok can yakmışlığım var :) saf olmaman gerek.
Ne yapmalıyım
Yaz bana
Yazın
Hayır zaten elinin altında herşeyi yapabiliyor aksine basittir
Artık yapmıyorum koşarmı gider mi
Kişiden kişiye değişir bazen iki sene bile sürüyor 🤷🏻♀️
Ab*za biri 20 gün oldu yspmayalı şimdi deliriyodur
Senle aynı durumdaydım karşı tarafında çok seviyordum
Ben tam bıraktım hislerim bitti bu seferde o sevmeye başladı ve bu iki seneyi geçti abartmıyorım
Sevişirim oh güzel güzel 😃
Kız sizden uzaklaşınca naparsınız şusn eskisi gibi trip atmıyor tm diyor önceden olsa demediğini bırakmazdı değişiyor sanki sizce ben uzaklaştıkça üstüme düşermi
Evet düşer tabi , elinin altında olsun ister
Nr bileyim hep kendini çok havada gösterdi egolu o yüzden korkuyorum
Konuşmak istersen özelden yazabilirsin , sıkma canını
Yazın
Keşke benimde dişi bir kölem olsa 😅
Sizce koşarmı?
İhtimal