Aşk İlişkileri Sosyal medyada karşı cinse yürürken hız limiti kaç olmalıdır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Burada veya diğer sosyal mecralarda, hoşlandığınız karşı cinse ne kadar hızla yürümeyi tercih edersiniz? Sosyal medyada karşı cinse yürürken hız limiti kaç olmalıdır? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sütümüiçtimgeldim Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Şeye benzettim bizim bir arkadaş vardı mesela cips alırdı sorardı yiyen var mı diye sonra biz cevaplamadan yemezseniz yemeyin derdi 😂😂😂 0 0 Yorumla
esmerxkız_ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Arkadaş olarak tanımaya çalışırım. Arkadaşça tanıdıkça zaten zamanla olur. 0 0 Yorumla
venom4499 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Kızlar belirlemeli ve bu belirlenen hızlar arasında erkek kendi isteğini belirtmen lazim 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ben çok hızlı insanımdır. Sipidi Sado derler. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. 90 yeterli :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şeye benzettim bizim bir arkadaş vardı mesela cips alırdı sorardı yiyen var mı diye sonra biz cevaplamadan yemezseniz yemeyin derdi 😂😂😂
Arkadaş olarak tanımaya çalışırım. Arkadaşça tanıdıkça zaten zamanla olur.
Kızlar belirlemeli ve bu belirlenen hızlar arasında erkek kendi isteğini belirtmen lazim
Ben çok hızlı insanımdır. Sipidi Sado derler.
Jdksjd görsel iyiymiş.
90 yeterli :D
çok basite kaçmış bence
%75 bence ideal
Uuu fena zamparaaa
hehe çok iyi..