Lisede gitar çalan bir çocuktan çok çok hoşlanıyordum. O’nun da böyle nasıl tatlı tatlı halleri vardı. Böyle saçlarını düzeltirdi dakika başı, tatlı tatlı bakardı gülerdi. Deli olurdum onu göreceğim diye. Bir keresinde tüm cesaretimi toplayıp onunla iki kelime etmiştim. Eh devam etmemişti ve ben de birazcık saçmalamıştım konuşurken ama olsun 😌. O konuşma olayından birkaç ay sonraydı okulun kapanmasına iki hafta kalmıştı. Ben de onu unutmuş ve esas büyük lise aşkıma aşık olmuştum, o gitarlı ise sanki birazcık beni kesiyor gibiydi. Ama emin de değildim tam olarak, işte sonra yaz tatili geldi ve o çocukla bağım tamamen koptu. Yine de onun o dönemki duyguları benim içi hala bir merak konusu. Burdan sana selam olsun çocim söcmsmcmms iyi ki sevmişim seni. Çok tatlı bir çocuktun bir de iyi bir müzik zevkin vardı 👍👍. Ve bence iyi de bir insandın. Yaşattığın her şey için teşekkürler, güzellikler seninle olsun ❄️
Cocukluk aşkım akrabamdı ergen oku ca bacım çıktı 😂 iyi yırttık... Lise 1 de platonik okılun en güzel kızıydı.. Benden büyüktü zannımca 🤔 Lise 3 lise 2den bir kıza vuruldum O un yüzünden ilk yıl üni kazanamadım 😂😂😂 Mektup verdim cevabı gelmedi hala merak ederim 🤔
Üni de 5 tane teklifim oldu hepsi de battı gitti...
Umutlarım hayallerim.. Gündüzlerim gecelerim.. Boşa geçen saatlerim... O en güzel yollarım... 😥🤔😂😓😐
Çocukluk yaramdır, ortaokulda 5. siniftan itibaren bir çocuğu sevmiştim yıllar süren ergenliğim boyunca. Sevdiğimide biliyordu ama umrunda değildim, sadece bana kaşların çok güzel dediği için yıllarca en çok sevdiğim yer kaşım oldu. Ama hiçbir zaman sevmedi ve aklımda hala yaradır içimde sözleri "Sen güzel kızsın ama canım" zaten sonra hayatım değişti bir dahada kimseyi sevmedim.
Ilk okulda cok kucuktum ya surekli sacimi falan cekip ugrasanlar oldugu icin erkeklerden nefret ettigim dönemlerdi. Tam erkek dusmani oldugum yillardi. Lisede hoslantilar falan oldu ilk ask macerasi siddetle son buldu
7. Sınıfta olmuştu🥺🤧🤧 o da 8. ci sınıftı pislik okulun bütün kızları ile sevgiliydi çok tatlıydı 🥺🥺🥺 bana ufaklık dedi kardeşim dediiiii🤧🤧🤧 şimdi de manken olmuş dansçı olmuş yine kızlarla ah ah yaramızı deştin be sksk
Şu an lise son sınıftayım lise 1 den beridir aynı sınıfta oldugum çocuğa deli gibi aşıktım şimdi bunu sadece arkadaşım biliyordu (okuldan arkadaşım degil) hiç kimseye söylemedim hep içimde yaşadım onu gördüğüm zaman kalbime felaket bir heyecan basiyordu. ben buna 11. sınıfta açıldım ve beni çok sert şekilde reddetti sonra şu an hâlâ aynı okuldayız karşılaşınca ikimizde kafamızı çevirip gormemezlikten geliyoruz insan aşk karşılıkbulunca çok güzel oluyor ama bulmadığı zaman çok üzülüyorsun
Hayatım boyunca okuduğum okullarda hiç sevgilim olmadı. Arkadaşlarımın hepsinin vardı. 😃 Bir tane çocukluk arkadaşımdı zaten benimde. Diğer konu hiç aşık olmadım daha nasip olmadı.
En İyi Cevap