Bazen dilimizin ucuna neler geliyor ama diyemiyoruz işte.. veya bizden ayrıldıktan bir dönem sonra kıymetimizi anlayan ve öküzler gibi pişman olan o kişi , belki de bizden tepki göreceği korkusuyla bunu bize söyleyemiyor veya belki karşımıza bile çıkamıyor.. ama biliyorsunuz siz onun kim olduğunu.. o çok pişman şimdi.. ne demek istersiniz ona? sövmek mi istiyorsunuz , dövmek mi? veya ona duyduğunuz acımayı mı anlatmak istiyorsunuz? aşağılamak mı? veya kollarınızı açıp bekliyor musunuz? Şunu asla unutmayın.. Bizleri terk edip gidenler, hayatlarının bir döneminde mutlaka pişmanlık duyar.. bugün olmasa yarın..
Sizi terk ettiği için pişman olan o malum kişiye ne demek isterdiniz?
Bir keresinde hiç unutmam sırf atandığı için benimle, isteme olayına kadar konuşup iletişimi kesen biri olmuştu. Şimdi sorsanız pişman olmuş halde gelse yapardın. Bir şey yapmaz, tepkisiz kalırdım. Zamanında benim üzülme ihtimalimi göz ardı eden birine tek harf bile fazla.. Evet yazdı cevap vermedim. Yine olsa yine vermem..
Teşekkür ederdim. Ben onunla her yolun sonuna, her cehennemin dibine gitmeye kör kütük razıyken, gözümü açtığı için. Atılan tokat, saplanan bıçak değil, kişide yanılmış olmanın beni üzdüğünü belirtip, dünyadaki bütün erkeklere olan inancımı yolluk yapıp sektirip gitmesi için unutulmaz bir sahne yazmaktan çok, en derinden teşekkür eder, karşısına kendine layık birinin çıkmasını bile dilemezdim. Bana kappelik yapan etim kemiğim olsa söker atarım. Nökte.
Diyecek bir şey yok. Sonuçta insanin kendi kararı deyip geçerim. Pişmanlık ise insanın kendi pişmanlığıdır. Ben kimseye bu durumu yasatmadığım için şükrediyorum. Hiç olmazsa kimsenin kul hakkına girmedim. Hayat bazen bazı şeyleri öğretiyor. Kötü sözüm yok ama ben soğudum bir şeyden tekrar haz alma durumum olmaz. Bunu bir arkadaşım dahi yapsa. Gidenlerin bahanesine de takılmam.
O benim yanımda olmayışına acıdım ki yanımda olsan senden boşanmazdım şimdi sen git de benim gibi bir insanı bul... herhalde guvencen var bulacağına veya gözüne birini kestirdin ki bu şekilde yapabildin ama inan ki rabbimden tek dileğim iyi olman değil, sürüm sürüm sürünmen artık inşallah
O zaman yaptığı ö*üzlükle kalsın gittiği yerde. Oh ne güzel kafasına esmiş çekip gitmiş, yine kafasına esmiş dönmüş. Nerede o bolluk? Gelmesin! Gittiği yerde kalsın mümkünse. Ha yalvarmaya mı gelmiş? Kapıya duvara yalvarsın çünkü benden bir farkı olmaz kapı duvarın. Ben kürkçü dükkanı falan değilim! Yürü anca gidersin. Derdim😉
dedim neler demedim ki 13 sene sonra karşıma çıkan ilk çocukluk aşkıma neler demedim ki 13 sene sustum ama en sonunda kendi kaşındı açtım ağzımı yumdum gözümü 😑 birde evlenmiş unutmamış haspam
asla kabul etmem bir insanın kalbi sadece bir kere kırılır artık karşısında onu seven canım kız yok çok değiştim sen beni reddettin şimdide ben reddediyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
* git ulan güzel kardeşim derim.😀Aına at kosun ilaveten 😬