Kimi seversen aşk onda güzeldir. Sevdiğim aklıma geldiğinde bütün Dünya durur benim için, dizeler bir bir dökülür yazıya... Bende hissettirdiği ne varsa o çıkar kalemimden. Benim ilhâm kaynağım sevgilim.
sadece aşık olduğuna değil, aşık olmak istediği o hayalete de yazar insan. Misal o alıntı yaptığın şairlerin büyük bir kısmı o hayal ettiklerine yazmışlar o şiirleri. Tamam her şiir okuyucuya farklı anlamlarla gelir. ama gel gör ki aşktan konuşmayı bilen biri okuyunca başka pencereden bakıyormuş gibi değil, Başka evrenden görüyormuş gibi olur o anlamlar. Şiir yazmak güzel şey. tavsiye ederim.
Merhaba Yazmıştım bi zamanlar, sayfalarca şiirler, mesajlar, mektuplar. Sonra hepsi silindi, yırtıldı, yok oldu. O duygu yoğunluğunun bi cazibesi olsa gerek, bi daha öyle yazamadım, çizemedim tabii. Şimdi istesem de olmuyor, eskisi gibi yazamıyorum da. Ama bol bol okuyup yeni satırlar keşfediyorum.
Ölümü sevdiren insan çiçekler güller açsın diye erken gelmeye çalışma çiçekler güllerin kökleri vücudunu sarmalamasi için daha hazır değilsin ama geç kalmayada çalışma kış geldi mi soğukta çiçekler ve güller açmaz.