Eşim eski bir arkadaşımla resmimi gördü aldattığımı düşünüyor dava açmak üzere bu işi nasıl düzeltirim?

Eşimle lisede tanıştık ve sonra ailelerimizin istememesine rağmen gizlice evlendik sonra aileler bunu öğrendi zor bela söz yaptılar onun ailesi benı hiç kabullenmedi naptıysam olmadı eltim kapalı olduğu için onu sevdiler hep kıyasladılar eşime de baskı yaptılar konuşamadılar eve almadılar benle evlendi diye düğünümüz yeni oldu birkaç hafta sonra eşim telefonumu gizlice karıştırmış önceden bir erkek arkadaşımla olan resmimi görmüş telefonumu kurcalayıp eski konuşmaları görmüş evi kırıp döküp terk etti ailesine olanları anlatmış tabi ailesidir daha çok doldurmuş engellemiş benı heryerden annemi babamı kardeşimi ulaşamıyorum ailemi aradılar oğlumuz boşanmak istiyor diye ben eşimden ayrılmak istemiyorum evine dönsün istiyorum bu ilişki için çok emek verdik bitsin istemıyorum saçma sapan sebepten çok kötüyüm psikolojim berbat intaar etmeyi bile düşündüm eğer o olmazsa benım yaşamamın bir anlamı kalmaz akıl fikir verin bana evliliğim bitiyor ben böyle izliyorum yok mu yapacağım bıseu
Eşim eski bir arkadaşımla resmimi gördü aldattığımı düşünüyor dava açmak üzere bu işi nasıl düzeltirim?