Ben öyle düşünmüyorum, sen öyle düşünmemi istiyorsun, ne alakası var ya sen paranoya yapıyorsun, kafanda kurma, beni manipüle etmeye çalışma, yav he he, sen çok gerginsin bence sakinleş. 😂😂ahah ay klişeleri bitmiyor ki.. Keyifli günler..
Anlatsam ne degisecek sen inanmadiktan sonra? Sen inanmak istedigine coktan inanmissin. Yav hee hee! Isine gelirse kizim ben boyleyim. Elimden geleni yapiyorum daha ne yapmami bekliyorsun? Baskalari mi dolduruyor seni? Bos is bunlar bosss! Offf he tamam oyle. Soyle bi Onu nerden cikardin? kafanda kurup kurup bana sarma. Bak yeterince sorunum var bide sen cikma Aklima gelenler bunlar 🙄
Bi dakka bi dakka bi otururmusun? Kim gormusse yanlis gormus yok oyle bisiy bak ben burdaydim ahanda kaniti der siiirraaakkk yuzune dogrulari carpardim.. bu hususta kimi nadir erkek arkadaslarin onunde egilirim. Yoksa haksizsam bile suyu ustune mantik cercevesinde cikmisligim coktur. İddialiyimdir. Uzmanlik alanimdir... Siradaki... 🤭🤭
Her bi s*lakligi yapar ya da yapması gereken şeyi yapmaz seni kırar sonra "ha ben şimdi değer vermiyo muyum? Ya da ha ben yalancı mıyım? Peki..." Trip yapıp topu size atar sanki siz haksızmışsınız gibi. Kırılan siz olmanıza rağmen özüru sizden bekler. "Ben kırıldım" mantığı ile. Manipüle yöntemidir bu. Kı*çına tekmeyi atın boylelerin, kaprisi tribi çekilmez... Kendisini de görmez.