Hangi alışkanlığınız sizin için daha vazgeçilir durumda?

Bu her ne kadar sevdiğim değer verdiğim birisi de olsa gerek Hayatımın aşkı gerek ailem kişi ayırmıyorum Ben hayatımda bir şeylerden vazgeçecek olsaydım Bunu kendim istediğim için yapardım Çünkü ben bu hayatta kimse için yaşamıyorum Önce kendim için yaşıyorum yani kendi vücut sağlığım beden sağlığım için yaşıyorum ve bu birisi için olmamalı Eğer bu alışkanlığın kötü bir şeyse bunun mantık çerçevesinde düşünür bana zararlı olduğuna karar veririm Ondan sonra vazgeçerim Ama bu birisi için değil kendim için kendi sağlığım için
Görseldeki alışkanlığı olan kişinin kendisine olan saygısında bir noksan vardır, ben açıkçası arkadaş dahi olmayı tercih etmem. Nadiren de olsa arkadaşlarımdan kullanan varsa, nezaketen ve bana olan saygılarından ötürü kullanmazlar yanımda...
Öte yandan, alışkanlık derken, bunu kötü alışkanlık olarak algılıyorsak zaten evvela kendisi için bırakmalı.
Ama olumlu olabilecek, hobi mahiyetli alışkanlıkların nasıl geleceğe sirayet edeceğine tabi ki karşılıklı memnuniyetler karar verir. Birisi diğerini seviyorsa, edindiği hobi yahut alışkanlıklar da maddi manevi olarak kişileri etkilemiyorsa müdahale etmek '' kontrolcülüğe '' girecektir...
Teşekkür ediyorum yorumunuz için.
Ben kötü alışkanlık olarak düşündüm tamamen:) kişi bunu kendisi için yapmalı öncelikle tabii :)
Eig için teşekkür ederim 🍃
Merhaba;
İstemediği şeyleri yapıyorsam yapmaktan vazgeçerdim onun sevmediği şeyler. Davranışlar hal tavır ne bileyim. Vazgeçmeyeceğim tek şey ailemdir.
Eig için teşekkür ederim Hanımefendi ☺️
Çok bir alışkanlığımdan vazgeçmek istemem aslında ama el mahkumsa artık kıskançlığımı dozuna indirmeye gayret ederim. İçimde tutmaya çalışırım fırtınaları ona sadece yel kısmını sunarım. Yer bitiririm kendimi bence büyük fedakarlık. Çokta başka bir şey istemesin bence. Bana göre en zoru bu birde yanına ek eklemeyelim :D
Cevap
15Cevap
Vazgeçmem gereken bir alışkanlığım yok :D yine de bir şeyden vazgeçmemi isterse, denerim.
:) olsun bu da bişey. Hiç yoktan iyidir 😄🙃🙃
Dimi bencede ☺️
Sigara onu rahatsız ederse bırakırdım bana da sebep olurdu bırakmak için aslında.
Sizin için ne iyi olurdu gerçekten
Selam,
Öyle vazgeçemeyeceğim çok ciddi bir alışkanlığım yok. Alışkanlıklara körü körüne bağlanmayı sevmiyorum. Kahveyi çok sevmeme rağmen onu bile alışkanlık haline getirmiş değilim. O sebeple beni seven şanslı mı desem ne desem bilemedim 😂😊
Kahve sevilmez 😄🙃🙃🙃
Ama öyle değil mi 😄😄😄
:)) evet tek olabilirim gerçi :)
Kahve konusunda mı, yok ya kahve sevmeyen bir sürü insan var. Ama önemli olan kahve değil değil. Önemli olan gönül. Gönüller sevsin, bir olsun. Çay, kahve bunlar birer vesileden ibaret. Hem düşününce illa bir tarafın bir şeyden vazgeçmesi mi gerekiyor. Çay seven çay içsin kahve seven kahve. Aslolan sevgi ve muhabbet değil mi 😊😊
Ortak paydaşlar varsa insan gerçekten sevebilir olduğu gibi kabul edip değişmesini istememeliyiz değişirse zaten o kişi bizim sevdiğimiz kişi olmaktan çıkar
Sık sık onu merak etmeyi mesela. Bu aralar nişanlımın üzerine çok düşüyorum da bunaltmak istemem. 😂
Dfsdf evlenince düş tabii daha mantıklı 😄
Aynen 🤦♂️😂🙈
Yeterki sevsin, yeterki seveyim kendimden vazgeçebilirim benim en kötü alışkanlığım benim😁
Sfsd
İnsan severek kendinden vazgeçiyor zaten bi yerde :)
Sonuca vardığımıza göre ışıkları kapatıp çıkayım ben 😄
Alışkanlıklarım insanlardan daha değerli o yüzden sevdiğim insana tekmeyi vururum
Tekme vurmak?
Kaba değil mi bu?
İnsanına göre değişir
Anadili farklı ise misal aşktan gayrete gelip o dili en geç üç ayda yalayıp yutarım😂😂
Aşka gel dfdd
Her dilde😂
Sevdiğim kisi için değil kendim için mantıklı olmayan herseyden vazgecebilirim
Her türlü tembelliğimden alıskankığımdan
hiçbirinden ortak şeyler bulalım
Karşılıklı olabilir elbette
Bi cok alişkanligimdan vazgecebilirim zor olur ama geçerim
Sigaradan vazgeçebilirim.
Kendin için yapsan :/
Bana kalsa yapmak istemiyorum.
Ama o beni destekler motive ederse daha kolay olur.
Sebebim olmuş olur.
Birde benim nazlanmama sebep...😉
Onu da alıştırırım belki. Eğleneceğiz sonuçta.
Hiç bir alışkanlığımdan vazgeçmem.
Kafaya takmamak sanırım.
Sigaradan ve savurganlıktan vazgeçerim
Onun ne istediğine bağlı
kalp kırmamayı
Hiç arkadaşım, dostum, sevgilim olmadı ki abla
Hiçbir alışkanlığımdan vazgeçmem.
Sevdam yok benim
Kıskanmamak☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?