Kapaliyim dısarda bundan cok da memnunum Allah icin örtundüm hic de pisman olmadım Allaha sukur☺ ilerdek esime karsi her seyim olsun istiyorum. mesela onu kapida mini elbiselerle guzel saclarimla karsilamak istiyorum. Boyle davransam mutlu olur mu? Disarda giyemedigim her seyi evde esim icin suslenip puslenmek istiyorum. Ama bunun icin calismamam lazim evi tertemiz yapip guzel yemekler yapip ve guzel bakimli bi sekilde onu karsilamam icin. boyle yapsam esim mutlu olur mu? Gercekten evlilikten beklentim bunlarr jxisjwowkqowkeeiie
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba,
Burada herhangi bir sıkıntı yok. Gerek din olarak inancınız olsun, gerek sosyal, gerek ailevi olarak normal bir durum. Ancak her zaman bu şekilde devam etmeyeceğini bilmeniz de gerekir. Bu gerçeğin farkında olmak için birazcık hayat tecrübesi yeterlidir. Yaşın henüz genç sayılır. Karakterini ve kendini geliştir. Hayatını bu şekilde geçirmek istediğine emin ol. Daha sonra üzülmeni kimse istemez.
Yani bence bir kadının tek düşüncesi evde süslenip akşam eşine kendisini göstermek olmamalı.
Kendine iyi bak.
Işıkla kal...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGayet güzel düşüncelere sahipsin kardeşim. Cenabı Allah senin karşına senin gibi gerçekten Allah rızası gözeten bir eş çıkarır İnşaAllah. Sen bakma boş yapanlara. Belki ki senin gönlün güzel.
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah amin cumlemize gonlune gore versin🙏
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Adam mini etekli birini görmek istese öyle biriyle evlenir zaten.. Sen testtürünü giy içine çamaşır giyme , kapıda eşine eteğini kaldır göster ve kapat daha çok etkilenir
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sacmaliyorsun ev icinde de tesetturlu mu dolaşıyım.
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Bunların hiçbirini yapmana gerek yok doğal ol ve seni seven olduğu gibi kabul edip sevsin. Kimse için özenme kendi istediğin için ne yapmak istersen yap.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim dogal halim bu icimden boyle geliyor ozenme degil bu benim yasamak istediklerim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
72Cevap
+1 yılallah sana ömür boyu sahiplenecek sana karşı romantik olacak sana karşı sevgi ilgi gösterecek yanaklarını çeneni sevgi manasında okşayacak seni helali gözüyle bakacak seni asla geçici gözüyle bakmayacak seni asla aldatmayacak gözü senden başkasını görmeyecek hiçbirkusurunu yargılamayacak kendi canından daha çok herkese karşı sana değer verecek bütün ev işlerinde sana yardımcı olacak iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta regl gününde hep yanında olacak dertlerine sırlarına ortak olacak şekilde bir eş sevgili nasip etsin
12 Yorumla
Soran+1 yılAminn amiinnn aminnn cumlemize ne guzel dua etmissin tezekkur ederimm🙏🙏🙏
- +1 yıl
rica ederim bu arada benim ismim ertuğrul
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah rızasını gözeten insan dışarıdaki erkeklere değil evdeki helaline süslenir. Mesela bende giyinip süslenmek makyaj yapmak güzelliğimi göstermek istiyorum ister istemez hepimizin nefsi var ama ben bunu bir amaç için sınırlandırıyorum. Bazı kızlar evliliğe kadar birçok şeyi tecrübe ediyor, biz etmiyoruz. O yüzden o evlilik dünyasında sanki daha çılgın daha maceraperest doyumsuz olacak gibi hissediyorum. Bakalım nasip bu işler. Birbirimizi hak edelim, aynı amaç uğruna yaşayalım, aynı bakış açısına sahip olalım yeter ki.
30 Yorumla
+1 yılTabikide olur. Bak ne güzel. Allah hayırlı eş nasip etsin. Sana bazıları yanlış yorum yapmışsa onları takma hiç. Ne güzel. Kadın çalışmaz ama bunu öyle kölelik gibi görmeyin. İsteyen çalışsın ama çalışmaması güzel. dışardaki yük erkeğin içerdeki kadının. Çok güzel yapıyorsun. Eşine karşı öyle olmanda sevaptır. Hiç korkma.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ama simdiki kizlar ev isi yapmayı bile kolelik olarak goruyor benim arkadaslarim dahil boyle dusunuyor ve beni garipsiyolar ama bence boyle degil herkesin kendine gore isleri var. Çalismadan kastım tabiki calisirim bu maddi gelire bağlı okuyorumda zaten kendimi en azından garanti edebilmek icin ama calismama gerek olmassada calisicam illa da diye diretmem evdeki sorumlulujlarimi yaparım
- +1 yıl
Evet. Ben böyle diyorum benide garipseyen azarlayan olabilir. Umurumdamı? Tabiki de değil. Herkesin birgün susacağı bir yerde toplanacağız. Biz kimseyi razı edemeyiz kusura bakmasınlar. Geri kafalı örümcek kafalı desinler. Bu gün onlar bizle alay eder yarında biz edeceğiz. Kimmiş örümcek kafalı görecekler. Hizmetçilik yapan kadınada köle desinler? Parayla yabancı evde çalışacağına keni evinde çalışıyor. Bu garipsenecek bir durum değil. Ha birde şu sap şeyi var. Sevgili edinsene neden yanlızsın? İnsanı insan yapan;Şerefi, namusu, onuru, hasiyeti, ahlakıdır bence. Sen eşrefi mahlukat olarak yaratılmışsın ama hayvan gibi nefsine gelenle yatarsan alçalırsın. Ben kendimi eşime saklıyorum. İsterim ki eşimin tenine hiçbir erkek eli değmesin. Namuslu birini isteyen önce namusuna sahip çıkacak. Kız erkek farketmez. Kızların yaptığı da namussuzluk, erkeklerinde.
Güzel düşünceler. Zaten eşiniz sizin helaliniz ve istediğiniz gibi görmesi, karşılamanız onunda hoşuna gidecektir. Ancak! gerçekten çok dinine düşkün biri bunu hoş karşılamayabiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım tesekkurler
+1 yılolması gereken bu gibi
kendi evinde helaline istediğin gibi davranmak lazım..
anormal bir durum yokki:)00 Yorumla
+1 yılEn fazla 1 ay boyle olur. Sonra pijamayla karsilarsin.
30 Yorumla
+1 yılÇalışmayan kadın tabi onu yapar da çalışan kadın olarak genelde eşimden sonra eve gidiyorum yine de evin içinde ona güzel giyinmen suslenmen tabi ki hoşuna gider çalışarak da yaparsın bunu
11 Yorumla
Soran+1 yılZateb okuyorum amacim evlenip koca parasi yemek degil ama calisirsam bunlar daha zor olur o manada belirttim
+1 yılİki gün sonra işlerin böyle olmadığını anlarsın hatta şunu bile dersin, ben aslında daha iyilerine layığım, az bi ilgisizlikte kendini başkasının yanında bulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılEn korktugum sey bu aslinda insallah gonlume gore olani Allah nasip eder🙏
- +1 yıl
Sen çok şey Bekliyorsun bu evlilikten
Evde Eşine karşı suskenmek Çok Güzel dir ve Helaldir. Dışarıda Tesettürlü Olmakta ÇOK GÜZELDİR BOYLE YAPARSAN HELAL OLSUN SANA DERİM MAŞAELLAH 👍
20 YorumlaKapalı ya da açık farketmeden eşim benim için hazılık yapması bana değer verdiğini saygı gösterdiğini beni sevdiğini gösterirki beni alır benden yatak odasına direk dalış yaptırır
00 Yorumla
+1 yılgüzel olur ama zengin eş lazım günümüz şartlarında bunlar için :) günümüzde 2 tarafında çalışmadan geçinmesi için erkeğin ya şirketi olacak ya da babadan zengin :D
00 Yorumla
+1 yılSen içindekini buraya dökmekle büyük hata yaptın ablacım :D
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye abla diyorsunda kardesin yasindayım jdisksksj
- +1 yıl
İroni yaptım :/
bişeyi elalemin adamı değil kendin mutlu olacaksan yapacaksın
11 Yorumla
Soran+1 yılKendimde boyle mutlu olucam zaten bunlari yapmak benim icimden gelen seyleer
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İşte aranan eş. Bu düşünceler için sizi tebrik ederim. Kendi eşimin de bu düşüncede olmasını çok isterdim 😏
00 Yorumla
+1 yılBence eşinle helal olan herşeyi yaşayabilirsin. Güzel fanteziler evliliği daha da heyecanlı hale getirebilir.
00 Yorumla
+1 yılBir yobaz
( avrupalı kadınlara mı ozeniyorsun diyebilir)
Keşke evlenmeden önce
Dindar ile dinci yi ayırt edebilsen 😢😢00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCidden yazık hayattaki tek amacı ve mutluluğu ev, koca, temizlik olan bi kadın cidden acınası
27 Yorumla
Soran+1 yılTek amacim bu degil. bili0 bilmeden konusma. universite okuyorum. ama dinimizdede kocana karsi suslenmek sunnet hatirlatirim. bunlari yapmak acinasi bisey degil. sunnet ve sevap helalime karsi cunku
Cevap sahibi+1 yılAynen zaten dine göre hareket eden insanlardan bu beklenir
- +1 yıl
Senin gibi insanı aşagılayanlardan da bu beklenir ahlak seviyenlenilgili ciddi sıkıntın var.
Cevap sahibi+1 yılSenin seviyene zaten asla inemem sizin gibi gerici ve dinci değilim ben. Keşke hepinizi arap ülkelerine yollasalar. Hala sizin gibi insanların olması üzücü hiç mi Avrupa, batı insanı görmediniz. Görüp biraz özenin bence
- +1 yıl
Saygı duymayı öğrensen senin gibilerle bile birlikte yaşarım, faşizanlığa gerek yok inan. Sevgi ve ilgi eksikliğin var anlıyorum ama bu şekilde olmaz yani elde edemezsin bunları. Nefret çözmez hiçbir şeyi. Kızcağız kimseye karışmamoş kendi hayatıyla ilgili şeyler söylüyor buna bile tahammül edemiyorsun, keşke sana daha fazla sevgi ve ilgi gösterilseymiş...
Cevap sahibi+1 yılBeni zaten ilgilendirmiyor. Benim kafa yapıma ters diyorum. Mal gibi yaşamak ters. İnsan bi gününü temizlik yemek yapıp kocasına süslenip onunla sevişerek geçiriyorsa o insan cahildir. O insanların olduğu ülkede de hiçbir şey gelişmez
- +1 yıl
Siz bana ters demediniz ama ilk başta saygı duymadınız hanımefendinin fikrine, saygısız insanların olduğu ülkelerde de gelişmiyor bir şeyler😂
+1 yılHemde çok olur ben bunlari eşimden beklerim çünkü hayalim bunlar
00 YorumlaBeyler evliyim.
Kadınlar böyle söyler evlenince gerçekler acıdır.
Aldanmayın.
Kanmayın.00 Yorumla
+1 yılEmin ol çok mutlu olur ben değişmem böyle ilerideki eşimin böyle olmasını isterim açıkçası.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmin olunuz ki, gelecekteki eşiniz burayı görse, ulu orta bu mahremleri bir tesettürlü hanımın paylaşmasından hoşnut kalmazdı.
Bir de böyle düşünün.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece içinden geldiği için mi yoksa daha derin bir şekilde erkek ve kadın arasındaki fıtrat ayrımını da özümsemiş olarak mı bu hayalleri kuruyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılIcimden geldigi icin
Cevap sahibi+1 yılNe naif bir iç dünyan varmış, dilerim ömür boyu senin kıymetini bilecek, baş tacı edecek ve seni mutluluk delisi yapacak bir eşin olur 🤲
+1 yılDoğru yoldasın kardeşim tebrik ediyorum sen mutlu olursun 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılharika bir niyetin var. eşine karşı asla çekingen olma. korkma da. ne düşünüyorsan yap
00 Yorumla bundan haz alıp daha sonra başka erkeklerin de seni o halde görmesini arzulaman var..
00 Yorumlabu senin yapmak istediklerin... sana yapılmasını istediklerin neler?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten de çok güzel düşünüyorsun cinselliği de istekli davranınca eşin daha fazla mutlu olur
00 Yorumla
+1 yılKapıda mini olma karşı komşun görür :) ama güzel olur. hep cim cim olun. tatlı tatlı öpüşün koklaşın
00 Yorumla
+1 yılEvet çok mutlu olur senin gibi böyle takva sahibi kadınlar görmek çok güzel
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kapalı bir bayanın dışarda kapalı olması Allah'ın emri sonucta kapanıyorsunuz. Ama evin içinde sakıncası yok sadece kocanız ile siz o yüzden içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın isterseniz çırılçıplak kapıda bekleyin size kalmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapman gereken bu zaten inşallah sana değer veren iyi birisini bulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin insallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba tebrikler güzel düşünce
Bence böyle düşüncelerini onunla paylaşma
ara ara süpriz olarak serpiştir daha heyecanlı olur00 YorumlaYani mutlu olur mutlu olmalı da bence disarda toplumun içinde yapmadığın şeyleri onun mutluluğu için yapıyorsun bunlar küçük takıntılar ama ince bi surprizde denebilir 😊
00 Yorumla
+1 yılSoru troll gibi geliyordu 🤔🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel olur helaline karşı rahat olunması lazım ben mutlu olurdum. mutlu olmayacak erkek yoktur bence
00 Yorumla
+1 yılKadın dediğin dışarıda Namuslu , Evde ise kocasına geyşa olmalı 👍💬 tâbi bunun yanısıra tecrübe, de gerekli 😁🙃
00 Yorumla
+1 yılKarakter yapınızı ve topluma yansıttığınız benliğinizi inceleyelim mi
03 Yorumla
Soran+1 yılIncele
- +1 yıl
Bekliyorum istersen
- +1 yıl
Bekliyorum
+1 yılİnanmıyorum böyle bir kadın olduğuna soruyu soran erkektir yüzde yüz
01 Yorumla
Soran+1 yılYo valla kızim ama neden ki boyle dusunmem anormal mi ya
+1 yılAhhhhh bende bunu beklemiyorum ama olmuyor, evde eşine karşı her şey serbest doyur gözünü eşinin...
00 Yorumla
+1 yılEvlenınce eşime donsuz da açabılırsın kapıyı sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılsekste iyi olan kadın daime her şeyde kazanır bunu unutma yeter
00 Yorumla
+1 yılLibidon cok yuksek olabılır mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki galiba
- +1 yıl
Bence o zaman arttırmanda fayda var
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende boyle yapıcam senle aynı durumdayım
22 Yorumla
Soran+1 yılOhh sukurr kendim gibi birinle daha karsilaasmak guzel cogu arkadasimda dahil beni yadirgiyor ama boyle dusnmek bana gore en guzeli ve normal olanı ama artık kadinlar tam tersine yonelmis durumda boyle dusuneni ezikliyolar maalesef:(
Cevap sahibi+1 yılOyle dusunenler elin adamlarina suslu oluyorlar eşine gelince pijama, sonra adan beni niye aldattı😂
+1 yılYaptıkların ironi değilse sitede çok gezme
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle mutlu olur endiselenme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki mutlu olur, olması gereken de bu zaten
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDısarda kuzu evde kaplan olman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin adına üzüldüm Yalan Yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılUzulmene gerek yok herkes kendine uygun dusunce yapisi insanlarla muhattap olursa herkes kendi hayatini istedigi gibi yasar canim
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne güzel be kapalı bir eşim olsa keşke
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Vov super olur nerde böyle kadınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgece gündüz şükür namazı kılar bence kslgkşd
02 Yorumla
Soran+1 yılHahshahhaha o kadar da degildir sıkılır gibi dusunuyorum da ondan sordum
Cevap sahibi+1 yılsıklırsa net maldır dşlfkgdşl
Her erkek senin gibisini ister zaten 😉
11 Yorumla- +1 yıl
Acınası diye düşünen arkadaşlara ithafen her ne kadar aldatmak karaktersizlikse şöyle bir gerçek var eşine süslenmeyen bu konulara dikkat etmeyen bir kadının kocasının gözü dışarıda kalır ve sonra aldatılınca kimse ağlamasın çoğu evlilik böyle yıkılıyor evliliğin odak noktalarından biridir bu konu
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılvay be bizim hanım neymiş der muhtemelen :)
00 Yorumla
+1 yıldaha mükemmeli olamaz..
00 Yorumlabeklentini karsilarsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 916 cevap paylaştı. Zaten olması gereken o bence 😊😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel olur aynende böyle yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerde aradığım eş işte bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabahlar olmaz seninle :D
00 Yorumla
+1 yılSevgilin oldu mu abla?
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz