Belki saçım gürleşir , bir süre perukla takilirum
Sizce kıyıyım mı saçlarıma?
Sizce kıyıyım mı saçlarıma?
Bir musterim vardi kazidik ustunden jiletle gectiim kopukleyip guzel vir makyajla cokta sexy oldu bu olayi 3 ay boyunca 2 haftaya bir tekrsrladiik tersten jilete vurdum cikis yonunun simdi saclari cok gurlesti ama kadin saclarini uzatmak istemiyor cevresi hayran gozlerle bakiyor ki bende oyle bakiyoruum
hemde gözle görülür bir şekilde gürleşti keratin bakımıda yaparsın erkek sacı gibi olunca gör bak o zaman
Cok gec kalma kokler giderse sikinti cikar vaktin varken vur ki gurlessiin
kıyma cidden çok pişman olursun. ve o kazıtmayla gürleşmenin hiçbir alakası yok
bilmiyorum ki başka çözümü vardır bence :) bak ben erkek olarak kestirince bile pişman oldum
Saçmalama bitkisel yöntemlere başvurabilirsin oldu herkes kestirsin o zaman
Olsun sen bilen birine danış uygula bak o kadar hasta insan var saçı yok halbuki olsun isterler sende de var kazıtayım diyosun dediğim gibi doktora görün bitkisel bir sürü tarif var biriyle bitmiyor
Yanlış bu bak, Saç kazıtmak saçları gür falan çıkarmaz.
Tabikide aktara gidiceksin. Karışım yağlar var. Saçların çok kötüyse soğan suyunu öneriyorum.
Bildiğin soğanı kaynatıp. Suyunla yıkıcan saçlarını youtubede videoları var izle. Hem uzaması hemde sağlıklı olması için. Senin sorunun seyreklikmi?
Boyuyorsan olabilir. Saçları seyrek arkadaşlarım çok ama , ancak karışım yağla düzeltebilirsin. Bilmiyorum. Arkadaş boyuya boyuya saçları kalmadı.
Of ısı mahf ediyor.
Benimde aşırı gür saçlarım. Ama düzleştiriyorum inan bana, okadar saçı maşa yapamam.
Düzleştirici :D
Okadar zayıfmı saçların. Yani benim kolay kolay dökmez. Kalın telli ince telliyse ondan olmuştur senin. Yoksa sen saçlarına başka bişeymi kullandın? Peki doktora çıktınmı?
Cevap
10Cevap
neden be jony sins reyize benzemeye calsıyon D:saad
git eczaneden ilac al kesınce pişman olrusıuun BKZ ben :D
o zamn ustrayla 2 3 kez kes
Öncebi peruk al ona göre. Saçlarım hemende uzamaz bu riski göze alabılecekmısın?
Kazıtmayla gürleşmesi şehir efsanesi öyle bir şey yok yani
sonra çok pişman olursun
Gürlesmesi icin 3-4 defa kazitman lazım
Gürleştirmen için kel olmana gerek yok
ol knk takma bıyıkda tak
Çok seyrekse değer gibime geliyo
Gürleşmez
Sen öl
saçmalama
Bakim yaglari kullan
Kıy mk
sacmalama