Sevgilim beni çok yoruyor?

Özgüvensiz olduğunu söyledi benim onu sevdiğime bir türlü inanamıyor. Ne yapsam bilmiyorum sevgimi gösteriyorum o bile yetmiyor sürekli sorun çıkarıyor. Bana bi erkek duygularını yazıyor mesela sosyal medyadan. Reddedip konuşmayı kesiyorum ve ona söylüyorum bunu. Görüldü atmadım olumsuz da olsa cevap verdim diye sorun çıkarıyor. Konu erkekler olunca çok tepki veriyor. Sırf sorun çıkmasın diye erkek olan bi arkadasimla iletisimi kestim. Neyse şimdi yanına gelmemi istemişti evlerimiz çok uzak bu yüzden ortak noktada bulusuyoruz hep. Ben de onun evinin oraya gitmek istiyordum hep ama yolları hiç bilmiyorum internetim yok kaybolurum diye korkuyorum anksiyetem var. şu an enerjim yok haftaya gelirim dedim, zaten bir kaç gün sonra buluşacağız. Şimdi de bu yüzden gece bi sürü şey yazmış bencilsin ben olsam gelirdim vs. daha önce de kuzenim bizde kalacakti annemler yoktu benim bakmam gerekiyordu onlara gidemedim. Buna da bahane diyip olay çıkarmıştı annesine bile anlatmıştı. Ben hiç bi sorun görmüyorum iliskimizde onunla evlenmek istiyorum ama sürekli sorun çıkarıyor bazen benden ayrılmak sebep bulmaya çalışıyor gibi geliyo ama ben çok sevdiğini de biliyorum asla bırakmam vs diyor.
Sevgilim beni çok yoruyor?