Sevgilim beni çok bunaltıyor?

Arkadaşlar ben 21 yasindayim sevgilimle cocuklugumuzdan beri birlikteyiz 5 6 yildir suren bi iliskimiz var ailesi beni taniyor benim ailemde onu sevgilim okulu birakmami istedi biraktim meslek lisesinde okuyodum daha sonra 3 tane kardesim dedigim kiz arkadaslarimi birakmami istedi sevdigim icin onlarida biraktim neden diye sordugumda onlarin disardan hos gozukmedigini benimde onlarin yaninda olursam oyle gozukecegimi soyledi duzgun bi arkadas bul onunla arkadas ol dedi onun disinda beni disari cikartmiyo bakkala falan izin alarak gidiyorum onlara bisey demiyo kendide beni pek disari cikarmiyo izinsiz hic bisi yapamiyorum bi kere kuafore gitmistim kuafor erkek sacima dokundu diye beni dovmustu sonradan uzuldu ama is isten gecti onun disinda sinirlendigi zaman cok fazla kufur ediyo bana aileme ama sinirli degilken pamuk gibi beni cok seviyo bazen kendinden fazla bile dusundugu oluyo evden cikamiyorum en son kavga edip ayrildik cok sinirlenmistim en sonunda patladim simdide bana barismak icin ugrasmiyosun diyo nabicam ayrildigim icin cok agliyorum onsuz yasamak istemiyorum ama boylede olmuyo lutfen yardim edin
Sevgilim beni çok bunaltıyor?